محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842096035
اينجا موزه است «لطفا دست بزنيد» / سينماي كودك در موزه سينما جان ميگيرد؟
واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: اينجا موزه است «لطفا دست بزنيد» / سينماي كودك در موزه سينما جان ميگيرد؟
سه فيلم به يادماندني شما از سينماي كودك كدام است؟ «شهر موشها»؟ «گلنار»؟ «پاتال»؟ «گربه آوازخوان»؟ يا «كلاه قرمزي»؟ انتخاب شما هر چه باشد براي بچههاي امروز ديگر خاطرهانگيز نيست، اما قرار است در موزه سينما اتفاقي بيفتد تا اين فيلمها و دهها فيلم ديگر، با عروسكها و يادگاريهايشان براي نسل جديد هم خاطره بيافرينند.
به گزارش خبرنگار بخش سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، يكي از كودكان ديروز كه در فيلمهاي عروسكي دهه قبل بعنوان "طراح صحنه و لباس" و "گوينده عروسكي" حضور داشته، اين روزها به سفارش مديريت "موزه سينماي ايران" مشغول طراحي يك موزه براي سينماي كودك ايران است؛ موزهاي كه با آنچه تا به حال ديدهايد، تفاوت زيادي دارد چرا كه براساس تعريف جديد موزه در دنيا شكل خواهد گرفت.
عسل شاكري، براي طراحي «موزه سينماي كودك» از آمريكا به ايران آمد تا در يك فضاي مستقل در محوطه موزه سينما، واقع در باغ فردوس، مكاني را بر اساس استانداردهاي جهاني موزه، طراحي كند.
وضعيت اتاق سينماي كودك در موزه سينما برايم برخورنده بود
سه سال قبل به عنوان تهيهكننده يك گروه مستندساز كانادايي- امريكايي، كه قصد ساخت مستندي درباره «سينماي ايران» را داشتند به ايران آمدم و واكنش آنها هنگام ديدن اتاق سينماي كودك در موزه سينما برايم برخورنده بود
او كه در رشته «طراحي نمايشگاه» در دانشگاه «اف.آي.تي» ايالت نيويورك تحصيل كرده است، درباره چگونگي ورودش به پروژه «موزه سينماي كودك» كه فعلا تنها دو اتاق در موزه سينما دارد به خبرنگار ايسنا يادآور شد: سه سال قبل به عنوان تهيهكننده يك گروه مستندساز كانادايي- آمريكايي، كه قصد ساخت مستندي درباره «سينماي ايران» را داشتند به ايران آمدم و طي آن سفر از موزه سينما هم ديدن كرديم. واكنش آن گروه هنگام ديدن اتاق سينماي كودك برايم برخورنده بود، آنها از سينماي ما و سينماي كودك ما خيلي شنيده بودند، اما ناگهان با يك اتاق كوچك مواجه شدند كه نسبتي با تصورات قبليشان نداشت. تلخي آن تجربه باعث شد به خانم طائرپور كه ميدانستم خودشان سالهاست نسبت به آن وضعيت انتقاد دارند، اعلام كنم كه حاضرم در هر كاري كه ميشود براي بخش موزه سينماي كودك انجام داد، همكاري كنم. خوشبختانه در اين فاصله اتفاق بهتري براي سينماي كودك افتاد و آقاي پزشك شرايط مستقل شدن اين موزه را در ابعادي بزرگتر ايجاد كردند.
عسل شاكري
تعريف موزه تغييرات جدي كرده است
شاكري درباره تصوري كه از موزه سينماي كودك دارد، توضيح داد: امروزه مجموعهاي از اتفاقات جديد در زمينه نگاه به كاربردهاي موزه رخ داده كه باعث شده تعريف موزه تغييرات جدي كند. در سالهايي نه چندان دور، تجربه ديدار از يك موزه در شناختن و تماشاي ميراث، هنر و تاريخ خلاصه ميشد، اما امروزه تمركز اصلي موزهها - مخصوصا موزههاي موضوعي- بيشتر براي ارتباطي نزديك و خلق يك تجربه خاص و به يادماندني براي مخاطب است. در واقع موزهها در نگاه امروز، براي ايجاد مجموعهاي از رابطهها، تجربهها و خاطرهها، تعريف و طراحي ميشوند.
امروزه تمركز اصلي موزهها - مخصوصا موزههاي موضوعي- بيشتر براي ارتباطي نزديك و خلق يك تجربه خاص و به يادماندني براي مخاطب است
او با اشاره به اينكه چند سالي است تحقيقات و فعاليتهايش بيشتر در حوزه كارهاي كودكان متمركز است، ادامه داد: من به دليل شغل مادرم (فرشته طائرپور) بيش از هر محيط ديگري در دنياي پشت صحنه فيلمهاي كودك و نوجوان و يا بخشهاي مختلفي از «كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان» بزرگ شدم. اين موقعيت براي آشنايي با تئاتر، سينما، كتاب، موسيقي، ادبيات و هر آنچه كه به دنياي كودك مربوط ميشد، كمك بزرگي براي من بود. ضمن اينكه هميشه هم اين شانس را داشتم كه اطرافم بزرگان اين حوزهها در رفت و آمد و كار باشند و اندوختههاي ذهني من در چنين شرايطي شكل بگيرند.
شاكري يادآور شد: وقتي ايران بودم در رشته گرافيك دانشگاه الزهرا تحصيل كردم و همزمان شانس كار درطيف گستردهاي از كارهاي هنري را نيز پيدا كردم. از طراحي صحنه و نمايشگاه، تا دوبله فيلمهاي خارجي نوجوانان و گويندگي كاراكترهاي عروسكي فيلمها و سريالهاي عروسكي. در زمينه تحقيقات نيز در پروژههاي تحقيقي- اجرايي مختلفي در زمينه معماري، ميراث فرهنگي و سينمايي، از جمله اولين سيدي مولتي مدياي سينماي ايران با عنوان «سينما ۷۶» و «جنگ ايران و عراق» كار كردم. همه اين تجربهها و شانس همكاري با اساتيد بزرگ در حوزههاي مختلف در ايران و امريكا، پشتوانه با ارزشي شد كه امروز در كارهايي كه ميكنم تاثير زيادي دارند.
شاكري با بيان اينكه از 18 سالگي با بچهها بخصوص در زمينه پرورش خلاقيت و روشهاي مختلف آموزش كار كرده است، گفت: آن موقع از شيوههايي استفاده ميكردم كه نميدانستم خارج از ايران وجود دارد. بعد از آن با تجربه مهاجرت به يك كشور ديگر سعي كردم به شكل ديگري نيز مخاطبم را بشناسم و از آنجا كه وارد جامعه آمريكايي- ايراني شده بودم، پروژههاي فرهنگي- هنري مختلفي را براي مخاطب ايرانيِ مهاجر در طيفهاي سني گسترده انجام دادم.
او ادامه داد: آنجا دوباره به دانشگاه رفتم چون فكر ميكردم تجربههاي من چيز ديگري را هم براي كامل شدن لازم دارد. به همين دليل وارد رشتهاي به نام «طراحي نمايشگاه» با تنوع طراحي موزه، نمايشگاه و فضاهاي عمومي شدم. اين رشته در مقطع فوقليسانس، كلا رشته جديدي است كه در دانشگاه «اف.آي.تي» ايالت نيويورك هم چهارمين سال عمر خود را ميگذراند.
وي توضيح داد: از آنجا كه اين رشته در حقيقت ساختن و پرداختن «قصه» براي معرفي هر پديدهي جديد و شناخت و استفاده از همه ابزارها و تكنيكهاي موجود در بيان آن قصه است، به نظرم بهترين رشتهاي بود كه ميتوانست تمام آنچه را به طور تجربي از قبل ميدانستم كاملتر و اصوليتر كند. همزمان با تحصيل در اين رشته، پسرم متولد شد و اين فرصت را براي من ايجاد كرد كه اين بار به شكلي متفاوت وارد دنياي بچهها در جامعهاي مثل امريكا شوم.
موزهها بهترين سرگرمي بچهها در كشورهاي غربي هستند
عسل شاكري خاطرنشان كرد: امروز در كشورهاي غربي، موزهها از بزرگترين سرگرميهاي بچهها حتي در سنين زير دبستان هستند. پسر سه سال و نيمه من هم بيشتر از آنكه به شهربازي رفته باشد، به موزههاي مختلف رفته است. امروزه علاوه بر موزههاي ويژه كودكان، در اغلب موزهها بخشهاي جذابي براي بازديدكنندگان كودك طراحي شده كه نتايج بسيار خوبي داشته است. در واقع در كشورهاي توسعه يافته، حتي اگر قدمت تاريخي زيادي هم نداشته باشند، موزه رفتن يكي از تفريحات اصلي خانوادهها شده است. تقريبا همه موزهها امروزه برنامهها، كلاسها و تورهايي دارند كه ويژه كودكان طراحي شدهاند.
او در توضيح اينكه جايگاه موزه در ايران برخلاف كشورهاي ديگر به عنوان سرگرمي نيست و چگونه قرار است موزهاي در حوزه سينماي كودك جذابيت لازم را براي مخاطب ايراني داشته باشد؟ گفت: اگر موضوع علاقهمند نبودن و عادت نداشتن مردم به بازديد از موزه، سوال امروز ماست؛ بسياري از كشورها در سالهاي گذشته به دنبال جواب و راه حل براي آن بودهاند. موزهها قابليت اين را دارند كه بيش از مخاطب توريستي، براي ساكنان شهر و كشورشان طراحي شوند. موزهها براساس قصه و تجربهاي كه به مخاطبانشان ارايه ميدهند، روز به روز از مسير يك رابطه يكطرفه با بازديدكننده خارج شده و به او نزديكتر ميشوند تا با ايجاد يك گفتگوي دو طرفه، ارتباطي عميقتر برقرار كنند. در يك رابطه يكطرفه، بسياري از پديدهها با مخاطب خود فاصله ميگيرند، اما چنانچه آن پديده به مخاطب نزديكتر شود و با ايجاد يك مسير دو طرفه ارتباطي عميقتر برقرار كند، حتما نتيجه بهتري گرفته ميشود.
در موزه تاريخ طبيعي نيويورك بچهها ميتوانند زير نهنگ بخوابند
شاكري در ادامه اين مطلب اضافه كرد: موزههاي امروزي معمولا اطلاعات خود را در لايههاي مختلف به همه نوع بازديد كنندهاي ارايه ميكنند و بازديدكننده، اختيار و حق انتخاب دارد تا تجربه بازديدش را از موزه آنطور كه خود دوست دارد، تعريف و در آينده تكرار كند. بدون شك موزههاي موضوعي، در مقايسه با موزههاي تاريخي- هنري، دستشان در خلق تجربههاي جديد و متفاوت براي بازديدكننده بازتر است. براي مثال موزه «متروپوليتن» كه در نمايش آثار و مجموعههاي خود، هنوز الگوي سنتي را دنبال ميكند، با برگزاري برنامههاي جانبي و جشنهايي مثل سال نوي چيني، نوروز ايراني و برنامههاي مختلف براي كودكان، هميشه بيشترين بازديدكنندگان محلي و توريست را دارد. در«موزه تاريخ طبيعي» نيويورك كه ويترين و مدلهاي حيواناتش (ميورال) در دنيا معروف است، بچهها ميتوانند شبهايي از سال را در سالن «حيوانات دريايي»، زير نهنگ بزرگ بخوابند. اين موزه در زمينه آموزش و همكاري با مدارس نيز بهترين برنامهها را طراحي ميكند. نمونه ديگر موزه بسيار موفق كودكان درايالت پنسيلوانيا با نام «لطفا دست بزنيد» است كه همه چيز در آن براي بازي و لمس كردن است.
لطفا دست بزنيد
او گفت: در مجموع بر خلاف تعريف قديمي موزه كه بازديد كنندگان از لمس كردن منع ميشوند و هميشه يك نفر به عنوان راهنما تمام اطلاعات را برايشان روايت ميكند، در موزههاي جديد اين خشكي و فاصله نه تنها از بين رفته، بلكه در طراحي برنامه بازديد از آن، تجربه استفاده از حسهاي لمس كردن، شنوايي و بويايي نيز مورد توجه قرار گرفته است.
در مورد موزه سينماي كودك، ما پيش از هر چيز بايد مخاطب خود را بشناسيم. مخاطب ما به اندازه قصه يا اشيايي كه در موزه گذاشتهايم، ارزش دارد و اينكه چطور او را سرگرم كنيم مهمترين بخش اين تجربه به حساب ميآيد
شاكري ادامه داد: در مورد موزه سينماي كودك، ما پيش از هر چيز بايد مخاطب خود را بشناسيم. مخاطب ما به اندازه قصه يا اشيايي كه در موزه گذاشتهايم، ارزش دارد و اينكه چطور او را سرگرم كنيم مهمترين بخش اين تجربه به حساب ميآيد. بايد به گونهاي اين موزه را طراحي كنيم كه براي كودك يك تجربه خاص و خاطرهاي به يادماندني در بازديد از آن ساخته شود. بايد كاري كنيم كه او دوباره به اين موزه برگردد. اينها جزو همان شاخصههاي جديد موزه به حساب ميآيند. براساس همين شاخصهها، برنامهها و تورهاي بازديد از موزه شكل ديگري پيدا ميكنند و يك ارتباط دو طرفه و مستمر ايجاد ميشود. ديگر يك بار ديدن اين موزه كافي نيست و ميشود با توجه به تغيير اتفاقات در آن، بازهم بچهها را به ديدن موزه آورد.
وي بيان كرد: امروزه در بسياري از موزههاي دنيا مراسم مختلفي از عروسي و جشن تولد گرفته تا جشن فارغالتحصيلي و مهمانيهاي كاري برگزار ميشود. در موزه كودكان نيز امكان انجام چنين اتفاقاتي بيشتر مهياست.
امكان دست زدن به همه چيز و كشف كردن هست!
شاكري همچنين اضافه كرد: از ويژگيهاي مهم موزههاي كودكان، امكان دست زدن به همه چيز و كشف كردن است! در موزه سينماي كودك ايران نيز طراحي براي چنين تجربهاي خيلي مهم است.اطلاعات نوشتاري بايد در كمترين حد ممكن باشد و بچهها بايد با احساس امنيت و اختيار، با موضوع و فضا ارتباط برقرار كنند. آنها غيرمستقيم درباره فيلمها و تاريخ سينماي كودك مطالبي ياد ميگيرند و با تاريخ سينمايي كه شايد خيلي از فيلمهايش را هم نديده باشند آشنا ميشوند.
وي گفت: كودكي كه به اين موزه ميآيد شايد «شهرموشها»، «گلنار»، «پاتال»، «دزد عروسكها»، «گربه آوازه خوان»، «كاكلي»، «الو-الو من جوجوام» و خيلي از آثار سينماي كودك ايران را نديده باشد، به همين دليل اين موزه بايد طوري طراحي شود كه آن كودك دلش بخواهد «شهر موشها»، «گلنار» و ... را ببيند و بپرسد اين فيلم چيست؟ اين عروسك كيست؟ چرا من آنها را نديدهام؟
در سالهاي اخير متاسفانه فيلمهاي كودك زيادي براي بچهها ساخته نشده و اميدوارم كه اين موزه كمكي باشد براي توجه بيشتر فيلمسازان و مسئولان به اهميت ساخت فيلم براي كودكان ايراني.
متاسفانه بخشي از عروسكهاي فيلمهاي تاثيرگذار از بين رفتهاند، اما از طرف ديگر خوشبختانه بخشي از عروسكهاي باقيمانده، اخيرا به سفارش مديريت موزه، زير نظر خانم برومند، بازسازي و ترميم شدهاند
امكان ساخت دوبارهي عروسكهاي از بين رفته وجود دارد
او در پاسخ به اينكه عروسكهاي اين موزه از كجا و چگونه تهيه خواهند شد؟ به ايسنا گفت: متاسفانه بخشي از عروسكهاي فيلمهاي تاثيرگذار از بين رفتهاند، اما از طرف ديگر خوشبختانه بخشي از عروسكهاي باقيمانده، اخيرا به سفارش مديريت موزه، زير نظر خانم برومند، بازسازي و ترميم شدهاند. امكان ساخت دوباره عروسكهاي از بين رفته وجود دارد و در صورت لزوم، اين اتفاق در مذاكره با تهيه كنندگان و عروسكسازان آن فيلمها خواهد افتاد.
شاكري بيان كرد: بر اساس قصه «موزه سينماي كودك» و با توجه به محدوديت فضا، بخشي از فضاها بصورت فيزيكي و بخشي به شيوه ديجيتالي بازسازي خواهند شد. در حال حاضر مشغول نهايي كردن چند صحنه قابل بازسازي از فيلمها هستيم. براي اينكار از آرشيو موسسه رسانههاي تصويري و موجودي دفتر خانم طائرپور استفاده و همه توليدات سينماي كودك ايران را بازبيني كردهايم. با تعدادي از دست اندركاران سينما و سينماي كودك و همچنين محققان حوزه سينما نيز مشورت كردهايم.
او درباره مراحل كار خود و چگونگي اجراي پروژه نيز گفت: در جلساتي كه با آقاي پزشك داشتيم، متوجه شدم كه ايشان خوشبختانه توقعات و خواستههايشان از موزه كودك به آنچه كه در ذهن ما ميگذرد خيلي نزديك است. در حال حاضر بخشهاي تحقيقاتي و جمعآوري منابع، با همكاري خانم مريم فروزبخش كه مسئول هماهنگي و تحقيق پروژه هستند، به مراحل پاياني خود نزديك شده است. ايشان هم در رشته «طراحي رويدادها» تحصيل كردهاند و با توجه به همكارياشان با خانم طائرپور در ايامي كه من ايران نيستم كارها را با دقت و سرعت كافي پيش برده و خواهند برد. طرح كلي موزه نيز به پايان رسيده و مورد تاييد جناب آقاي پزشك قرار گرفته است. مرحله دوم پروژه كه به عمليات اجراي طرح مربوط ميشود توسط خانم طائرپور و تحت شرايط و زمانبندي مديريت موزه آغاز خواهد شد.
شاكري در پاسخ به اين سئوال كه آيا براي مرحله اجراي طرح نيز دوباره به ايران خواهد آمد، بيان كرد: طرح آماده شده براساس ايدهآلها و با توجه به امكانات موزه و مصالح موجود در ايران تهيه شده است. بيترديد نظارت بر كيفيت و حفظ ظرايف طرح در اجرا، از ضرورتهاي لازم در انجام كار است و براي خود من اهميت زيادي دارد. حتما با آغاز عمليات اجرايي، دوباره به ايران بازخواهم گشت و در اختيار پروژه خواهم بود.
انتهاي پيام
يکشنبه 24 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]
صفحات پیشنهادی
عکس: موزه سينمای تهران
عکس موزه سينمای تهران موزهٔ سینما یکی از موزههای تهران است در این گنجینه عکسها اسناد و وسایل و تجهیزات قدیمی سینما از شخصیتهای سینمایی نظیر دوبلورها و فیلمسازان و نیز پشت صحنه فیلمهای بزرگ پوسترها و دیگر چیزهای وابسته به سینما به نمایش گذاشته شدهاست باشگاه خبرنگاران جبهنوش بختیاری: چند دستگی سیاسی درسینمای ایران وجود دارد
همراه با پرواز سیمرغ امید 82 بهنوش بختیاری چند دستگی سیاسی درسینمای ایران وجود دارد بهنوش بختیاری با اشاره به وجود چند دستگی سیاسی در سینمای ایران گفت برگزاری جشنواره فیلم فجر به دلیل مشخص کردن وضعیت سینمای ایران خوب است بهنوش بختیاری بازیگر سینما وتلویزیون درگفتگو با خبرنلیلای دست نیافتنی سینمای ایران
لیلای دست نیافتنی سینمای ایران نقش های لیلا حاتمی چه ویژگی هایی دارند آیا می شود از کیفلیت جادویی بازی های او رمزگشایی کرد همشهری جوان نقش های لیلا حاتمی چه ویژگی هایی دارند آیا می شود از کیفلیت جادویی بازی های او رمزگشایی کرد خیلی که به ذهن مان فشار بیاوریم شاید تصویر حضورش«ناخدا خورشيد» مزد جان ناصر تقوايي بود / خاطرات تهيهكننده فيلمهاي مشهور سينماي ايران
ناخدا خورشيد مزد جان ناصر تقوايي بود خاطرات تهيهكننده فيلمهاي مشهور سينماي ايران دوشنبه 2 دي 1392سينماي جهان در سال 2013 چه كساني را از دست داد؟
سينماي جهان در سال 2013 چه كساني را از دست داد علي افتخاري در اولين روزهاي ژانويه 2013 سرجيو نيكلائسكو كارگردان بازيگر و سياستمدار رومانيايي و سازنده فيلم محبوب كميسر متهم ميكند در 82 سالگي درگذشت دنياي سينما امسال چهرههاي تواناي ديگري را هم از دست داد كه به جرات معروفتاوج هیجان سینمایی در سال 2014 +عکس
اوج هیجان سینمایی در سال 2014 عکس سینماهای جهان در سال آینده میلادی میزبان اکران فیلمهای مطرحی خواهند بود که علاقهمندان به سینما مدتهاست در انتظار نمایش آنها هستند از ساخته جدید دارن آرنوفسکی لوک بسون و دیوید فینچر تا فیلمهای تخیلی و کمدی چون قسمتهای جدید هابیت وتصاویر / موزه سينما
تصاویر موزه سينما موزهٔ سینمای ایران یکی از موزههای استان تهران است در این گنجینه عکسها اسناد و وسایل و تجهیزات قدیمی سینما از شخصیتهای سینمایی نظیر دوبلورها و فیلمسازان و نیز پشت صحنه فیلمهای بزرگ پوسترها و دیگر چیزهای وابسته به سینما به نمایش گذاشتهشدهاست این موزهاینجا شهرک سینمایی است یا قتلگاه؟/ اعتراض نویسنده خبرگزاری آنا
تاریخ انتشار 18 دی 1392 ساعت 23 37 | شماره خبر 1338237338123654154 چرا این شهرک و انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس در طول ۱۰ سال گذشته فکری به حال تامین امکانات مورد نیاز برای فیلم های جنگی نکرده است زمستان سال 1382 در سر صحنه فیلم سینمایی خداحافظ رفیق به کارگردانی بهزپالماسپرينگز به «مريل استريپ» جايزه دستاورد سينمايي ميدهد
پالماسپرينگز به مريل استريپ جايزه دستاورد سينمايي ميدهد مريل استريپ بازيگر سرشناس آمريكايي و ركوددار نامزدي جايزه اسكار در بيستوپنجمين جشنواره فيلم پالماسپرينگز جايزه دستاورد سينمايي دريافت ميكند به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران ايسنا مريل استريپ كه امسال با فيلماهداي نشان ويژه دولت اطريش به موزه سينما
اهداي نشان ويژه دولت اطريش به موزه سينما هوشنگ الهياري متخصص روانشناسي و فيلمساز ايراني مقيم كشور اطريش به جمع حاميان موزه سينماي ايران پيوست به گزارش خبرگزاري مهر هوشنگ الهياري متخصص روانشناسي و فيلمساز ايراني مجموعه اي از يادگارها جوايز و ديپلم هاي هنري و سينمايي خود را به مكارگردانان مستقل به فرياد سينماي كودك رسيدند
كارگردانان مستقل به فرياد سينماي كودك رسيدند موسسه بنيادين سينمايي كودك و نوجوان آخرين مراحل ثبت خود را سپري كرد نادره تركماني كارگردان سينماي كودك در گفتگوي با خبرنگار حوزه سينما باشگاه خبرنگاران گفت موسسه بنيادين سينماي كودك و نوجوان با حضور جمعي از سينماگران مستقل سينماينوزايي در جشنواره زمينهاي براي ظهور سينماي تابوشكن
نوزايي در جشنواره زمينهاي براي ظهور سينماي تابوشكن نوزايي و نوانديشي در شانزدهمين جشنواره بينالمللي فيلم فجر موجنو را براي ظهور سينماي تابوشكن فراهم كرد به گزارش خبرنگار حوزه سينما باشگاه خبرنگاران با وجود گذشت پانزده دوره از جشنواره بينالمللي فيلم فجر و غلبه فيلمهتجليل سينماگران از رئيس سازمان سينمايي؛ عبور ايوبي از ميدان مين
تجليل سينماگران از رئيس سازمان سينمايي عبور ايوبي از ميدان مين مراسم رونمايي از كتاب 1970روز در شماره شش ژان بارت نوشته حجت الله ايوبي در حالي پنج شنبه در نشر ثالث برگزار شد كه بيشتر سخنرانان بر اهميت مسئوليت رايزنان فرهنگي تاكيد داشتند به گزارش ايلنا حجت الله ايوبي رئيس سازما-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها