واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: معاون علمي و فناوري رئيسجمهور: تاكيد دولت بر ايجاد اشتغال براي فارغ التحصيلان دانشگاهي و نخبه است
توسعه شركتهاي دانشبنيان فعال در حوزه ICT تنها با همكاريهاي تنگاتنگ و هماهنگ اعضاء هيات دولت با ساير وزارتخانهها به ويژه وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات محقق خواهد شد. معاون علمي و فناوري رئيسجمهور: تاكيد دولت بر ايجاد اشتغال براي فارغ التحصيلان دانشگاهي و نخبه است
ايلنا: سورنا ستاري در نشست مشترك با وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات به تاكيد رئيسجمهور در جذب فارغ التحصيلان دانشگاهي و نخبه و ايجاد اشتغال براي آنها از طريق مراكزي همچون پارك فناوري پرديس اشاره كرد.
به گزارش ايلنا، "سورنا ستاري" با بيان اينكه يكي از حوزههاي مفيد و فعال براي اشتغالزايي در زمينههاي دانشبنيان، حوزه ICT است، ادامه داد: بهترين دانشجوهاي ما دانشجوهاي كامپيوتر، الكترونيك، برق و مخابرات هستند بنابراين لازم است اين افراد را ضمن شناسايي، پشتيباني و حمايت درستي از ايشان داشته باشيم.
معاون علمي و فناوري رئيس جمهور گفت: سرمايه گذاري در جهت اشتغال زايي در حوزه ICT براي ما داراي اهميت است، چرا كه اين حوزه كمترين ميزان سرمايه گذاري را به ازاء توليد هر شغل ميطلبد. از سويي فارغ التحصيلان اين رشته در خارج از كشور كه بستر فعاليت برايشان فراهم است، فعاليتهاي بيبديلي دارند، به همين دليل بايد در داخل كشور بستر لازم را براي فعاليتشان فراهم كنيم.
رئيس بنياد ملي نخبگان با اشاره به اينكه در اين بنياد نيز، يكي از راههاي ايجاد اشتغال براي نخبهها توسعه ICT در نظر گرفته شده است، گفت: توسعه شركتهاي دانشبنيان فعال در حوزه ICT تنها با همكاريهاي تنگاتنگ و هماهنگ اعضاء هيات دولت با ساير وزارتخانهها به ويژه وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات محقق خواهد شد.
دبير هيات امناي صندوق نوآوري و شكوفايي به تحول چشمگير بودجه معاونت علمي و فناوري رياستجمهوري براي سال آينده در مقايسه با سال جاري و همچنين افزايش اعتبارات صندوق نو آوري و شكوفايي اشاره كرد و گفت: اين موضوع مسئوليت ما را چند برابر ميكند.
ستاري افزود: عنايت دولت و وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات به بخش خصوصي است. بايد بسترهاي لازم فراهم شوند تا بخش خصوصي با احساس امنيت كار كند و ما تنها حامي آنها باشيم، نه رقيبشان.
معاون علمي و فناوري رئيسجمهور در پايان با بيان اينكه در شركتهاي دانشبنيان مهمترين سرمايهشان نيروي انساني است، ادامه داد: يكي از سرمايههايي كه از آن غافل هستيم متخصصان ايراني خارج از كشور هستند، افرادي كه بسيار علاقه مندند تجربيات و يافتههايشان را در اختيار منابع داخل قرار دهند تا هر چه بيشتر موجب شكوفايي و پيشرفت حوزههاي علمي، فناوري، اقتصاد و جامعه گردند.
همچنين پس از اين نشست كه به ميزباني معاون علمي و فناوري رييسجمهور برگزار شده بود و دكتر واعظي، وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات به همراه معاونين، مشاوران و مديران ديگر اين دو نهاد از برخي شركتهاي دانشبنيان پارك فناوري پرديس كه در زمينه ICT فعال بودند ديدن كرده و در جريان آخرين دستاوردهاي اين شركتها قرار گرفتند.
شركتهاي دانشبنيان صنايع ارتباطي آوا، پارس آنلاين، مبين نت، صداي بهار و سينا كاوش از جمله شركتهاي بودند كه به بيان برنامههايشان، پيشنهادهايي در زمينه تسهيلات، تقويت بخش خصوصي، اعتمادسازي و بازارسازي براي صادرات گزارشهايشان را ارائه دادند.
شنبه 23 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]