واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: عضو هيئت علمي اقتصاد دانشگاه تهران در اولين همايش صنعت آهن قراضه در اصفهان تاكيد كرد: بخش خصوصي وظيفه ايجاد اشتغال ندارد
اينكه تصور كنيم كارخانجات بايد اشتغال ايجاد كنند غلط است چرا كه بخش خصوصي وظيفه ايجاد اشتغال ندارد بلكه موضوع ايجاد فرصتهاي شغلي وظيفه قانونگذاران است كه بايد با تصويب قانون و بستههاي تشويقي به اين موضوع كمك كنند. عضو هيئت علمي اقتصاد دانشگاه تهران در اولين همايش صنعت آهن قراضه در اصفهان تاكيد كرد: بخش خصوصي وظيفه ايجاد اشتغال ندارد
ايلنا: عضو هيئت علمي اقتصاد دانشگاه تهران، در اولين همايش صنعت آهن قراضه در اتاق بازرگاني و صنايع و معادن اصفهان با اشاره به اينكه توسعه صنعت بدون رعايت مسائل زيست محيطي نابودي دنيا را در پي دارد افزود: افزايش توسعه به هر شكلي كه باشد موجب به كارگيري منابع ميشود اما در اين ميان نبايد استفاده بهينه از منابع را فراموش كنيم.
به گزارش خبرنگار ايلنا از اصفهان، محمد خوش چهره، با اشاره به اينكه سميناري موفق است كه به تنظيم روابط و مناسبات و قانونهاي مرتبط منجر شود و خروجي اين سمينار ميتواند تنوير افكار عمومي و نظام سياستگذاري نسبت به موضوع بازيافت باشد ادامه داد: براي اجرايي شدن رعايت دقيق مسايل زيست محيطي در كنار توسعه صنعتي، تحقيق و پژوهش دقيق و علمي ضروري است و اين وظيفهاي است كه با همكاري مراكز علمي با صنعتگران امكان پذير ميشود.
وي با تاكيد بر كاهش وابستگيهاي تهديد كننده در اقتصاد مقاومتي گفت: ۷۰ درصد درآمد دولت و بودجه كشور از محل فروش نفت تامين ميشود. اين در حالي است كه اقتصاد مقاومتي جنبههاي مختلفي دارد و به مفهوم اقتصاد جنگ و رياضتي نيست.
خوش چهره، با بيان اينكه بازيافت فلز، پديدهاي است كه احتياج به تحقيقات گسترده دارد تا حلقههاي غير شفاف آن مانند آمار و چرخههاي بازيافت استخراج شود افزود: ارتباط قراضه آهن با توسعه پايدار در عدم تهي سازي منابع طبيعي و خدادادي است و بازيافت ميتواند صرفه جويي در انرژي را موجب شود.
وي تصريح كرد: اينكه تصور كنيم كارخانجات بايد اشتغال ايجاد كنند غلط است چرا كه بخش خصوصي وظيفه ايجاد اشتغال ندارد بلكه موضوع ايجاد فرصتهاي شغلي وظيفه قانونگذاران است كه بايد با تصويب قانون و بستههاي تشويقي به اين موضوع كمك كنند.
عضو هيئت علمي دانشگاه تهران در ادامه با اشاره به تاثيرات توسعه بر محيط زيست و به خطر افتادن سلامتي موجودات كره زمين تصريح كرد: شتاب در توسعه، كره زمين را به خطر انداخته است و مواردي همچون سوراخ شدن لايه اوزن، آب شدن يخها در قطبهاي شمال و جنوب و بسياري از مسايل ديگر نتيجه در نظر گرفتن صرف توسعه بدون توجه مسايل زيست محيطي است.
وي تاكيد كرد: شركتهايي مانند ذوب آهن، بخشي از بودجه تحقيقاتي خود را به موضوع قراضه و بازيافت فلز اختصاص دهند تا پيشرفت قابل توجهي را در اين موضوع شاهد باشيم، كه تاكنون توجه چنداني به اين موضوع نشده است.
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]