واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: افزايش صادرات اولويت اول صنعت نفت است/ از همراهي همسايهها با غرب گلهمنديم
معاون برنامه ريزي و نظارت بر منابع هيدروكربوري وزارت نفت با اشاره به آمادگي وزارت نفت براي افزايش ظرفيت صادرات نفت گفت: از ابتداي امسال تاكنون صادرات نفت بر اساس برنامه بودجه مصوب مجلس شوراي اسلامي محقق شده است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، منصور معظمي افزايش صادرات نفت خام را اولويت صنعت نفت اعلام و تصريح كرد: هم اكنون افزايش توليد با استفاده از روش هاي مختلف در دست انجام است.
معظمي با بيان اين كه امسال ميزان درآمد حاصل از فروش نفت بيشتر از بودجه مصوب بوده است، تصريح كرد: قيمت هر بشكه نفت در بودجه سال 92 مصوب مجلس شوراي اسلامي، 92 دلار بود؛ اين در حالي است كه امسال با توجه به فروش نفت با قيمت 103 دلار در هر بشكه، درآمد بيشتري نصيب كشور و منابع درآمدي به خزانه كل كشور واريز شد.
معاون برنامه ريزي و نظارت بر منابع هيدروكربوري وزارت نفت تاكيد كرد: وزارت نفت آمادگي لازم را براي افزايش صادرات نفت در صورت برداشته شدن تحريم ها دارد و همه تلاش ما معطوف به افزايش صادرات نفت با استفاده از روش هاي مختلف و با هزينه هاي متعارف است.
معاون برنامه ريزي و نظارت بر منابع هيدروكربوري وزارت نفت گفت: متاسفانه همه تلاش آمريكا و اتحاديه اروپا بر اين است كه در روند صادرات نفت ايران "سنگ اندازي" كنند، البته كشورهاي همسايه نيز با وجود رابطه دوستي و همجواري در اين زمينه همراهي لازم را با آنها انجام مي دهند و ما از اين مسئله گله مند هستيم.
معظمي گفت: به طور حتم روابط ايران با ديگر كشورها و رقبا بر اساس عملكرد و همكاري آنها در شرايط فعلي است، دوران فشار و تحريم عليه ايران سپري مي شود و در اين ميان برد با كساني است كه مبناي همكاري آنها با جمهوري اسلامي ايران بر اساس موازين صحيح بين المللي و مشاركت منطقي باشد.
معاون برنامه ريزي و نظارت بر منابع هيدروكربوري وزارت نفت درباره تاثير مذاكرات اخير ژنو بر كاهش تحريم هاي صنعت نفت گفت: آثار و نتايج مذاكرات ژنو يقينا بر روابط نفتي ايران با شركت هاي بزرگ بين المللي و همچنين ديگر دولت ها تاثير خواهد داشت كه البته اهداف در اين زمينه با وجود طولاني بودن فرآيندهاي سياسي محقق و به نتيجه منجر مي شود.
وي تصريح كرد: در مدتي كوتاهي پس از گذشت توافق ژنو، سفر مقام هاي سياسي ديگر كشورها به ايران نشان دهنده علاقه مندي آنها براي ارتباط با جمهوري اسلامي ايران است؛ با توجه به مزيت نسبي و رقابتي كشور در برخورداري از منابع نفت و گاز ، جاذبه هاي اقتصادي زيادي در اين بخش وجود دارد و اميدواريم بتوانيم در اين بخش نيز فرصت هاي سرمايه گذاري بيشتري ايجاد كنيم.
معظمي با بيان اين كه صنعت نفت محرك اقتصادي كشور است، افزود: رونق آن، منجر به توسعه اقتصادي و صنعتي مي شود و با توجه به تحولات اخير به آينده روشن اين صنعت اميدوار هستم.
انتهاي پيام
شنبه 23 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]