تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):رسول اكرم صلى‏الله‏عليه‏و‏آله چيزى مثل شام و غير آن را بر نماز مقدم نمى‏داشتند و ه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803003794




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بايد يك ميليون تشكل زيست محيطي داشته باشيم


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: بايد يك ميليون تشكل زيست محيطي داشته باشيم
مديركل دفتر آموزش و مشاركت‌هاي مردمي سازمان حفاظت محيط زيست با بيان اينكه تاكنون 428 تشكل زيست محيطي در كشور به ثبت رسيده است، افزود: با فرض جمعيت 76 ميليون نفري كشور بايد حداقل يك ميليون تشكل زيست محيطي داشته باشيم.

محمد درويش در گفت‌وگو با خبرنگار «محيط زيست» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افزود: اخيرا 29 نفر از نمايندگان مجلس طرحي را با عنوان "طرح ناظر به تاسيس و فعاليت سازمان‌هاي مردم نهاد" ارائه داده‌اند كه نسبت به طرح‌هاي قبلي در اين زمينه چند گام جلوتر است.

وي دامه داد: بر اساس اين طرح بسياري از قوانين و مقررات دست و پاگير حذف شده و پروسه ثبت تشكل‌هاي مردم نهاد به شكل ثبت شركت درخواهد آمد كه از اين طريق وزارت كشور از اين دايره حذف خواهد شد.

مدير كل دفتر آموزش و مشاركت‌هاي مردمي سازمان حفاظت محيط زيست افزود: اكنون پيش نويس اين طرح را بر روي وب سايت شخصي‌ام قرار داده‌ام تا با نظرسنجي از فعالان محيط زيست بتوانيم جميع نظرات را به مجلس ارائه كرده و در نهايت به طرحي برسيم كه تمام موارد مدنظر تشكل‌ها را رعايت كرده باشد.

درويش مهم ترين دستاورد اين طرح را حذف قوانين دست و پا گير براي ثبت NGOها دانست و افزود:‌ به دليل وجود قوانين و مقررات دست و پاگير فعاليت تشكل‌هاي غيردولتي زيست محيطي طي سال‌هاي گذشته محدود شد.

تنظيم برنامه مدون چهار ساله دفتر آموزش و مشاركت‌هاي مردمي

وي همچنين از تنظيم برنامه مدون چهار ساله دفتر آموزش و مشاركت‌هاي مردمي سازمان حفاظت محيط زيست خبر داد و افزود: اين برنامه هم بر روي سايت سازمان و هم بر روي وب سايت شخصي‌ام قرار خواهد گرفت و در مورد آن از مردم نظرسنجي خواهد شد. از سويي با اين كار همه افراد از برنامه‌هاي اين بخش سازمان مطلع شده و در جريان امور قرار خواهند گرفت.

مدير كل دفتر آموزش و مشاركت‌هاي مردمي سازمان حفاظت محيط زيست در ادامه به تشريح محورهاي اصلي اين برنامه پرداخت و گفت: يكي از محورهاي اصلي اين برنامه ارائه آموزش‌هاي همگاني و آموزش‌هاي ضمن خدمت به مديران رده بالا، پرسنل و محيط بانان است.

درويش افزود: همچنين در اين برنامه اقدامات ترويجي از جمله شناسايي افرادي كه در حمايت از محيط زيست آسيب ديده و به صورت گمنام به سر مي‌برند انجام گرفته و از آنها تقدير خواهد شد.

وي افزود: همچنين تنديس كساني كه در راه محيط زيست جان خود را از دست داده‌اند طراحي و در نقاط مختلف كشور نصب مي‌شود و تصميم داريم كه برخي ميادين شهرها را به نام اين افراد نام گذاري كنيم.

مدير كل دفتر آموزش و مشاركت‌هاي مردمي سازمان حفاظت محيط زيست با تاكيد بر اهميت فرهنگسازي در مردم به ويژه در سطوح مدارس ابتدايي، اظهار كرد: تشكيل مدارس محيط زيستي از مهم ترين اقداماتي است كه در دفتر آموزش و مشاركت‌هاي مردمي سازمان حفاظت محيط زيست پيگيري خواهد شد.

درويش در خصوص محور مشاركت‌هاي مردمي اين برنامه گفت: تمام توان خود را به كار مي‌بريم تا دولت در حد ممكن، خود را در اجراي طرح‌هاي زيست محيطي كنار كشيده و تشكل‌هاي مردم نهاد پايشگر محيط زيست باشند.

وي ادامه داد: تشكل‌هاي مردم نهاد بايد به عنوان نهادهاي هشدار دهنده و پايشگر عمل كرده و سازمان حفاظت محيط زيست از آنها براي وظيفه نظارتي خود استفاده كند.

محيط بانان دوره‌هاي آموزشي شيوه‌هاي برخورد با متخلفين را مي‌گذرانند

وي درباره آموزش محيط بانان، اظهار كرد: از آنجا كه محيط بانان مجوز حمل سلاح دارند بايد دوره‌هاي آموزشي مرتبط با آن را هم بگذرانند اما لازم است پيش از آن شيوه‌هاي برخورد با متخلفين را بياموزند تا برخوردهاي آنها تا جايي كه ممكن است منجر به نزاع نشود.

مديركل دفتر آموزش و مشاركت‌هاي مردمي سازمان محيط زيست، افزود: همچنين محيط بانان به عنوان خط مقدم سازمان حفاظت محيط زيست بايد مباحث مرتبط با اخلاق زيست محيطي و فهم اكولوژيك را نيز آموزش ببينند تا در نهايت چهره‌ي شايسته‌اي از سازمان حفاظت محيط زيست به نمايش بگذارند.

انتهاي پيام

شنبه 23 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن