تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هیچ بنده اى حقیقت ایمانش را کامل نمى کند مگر این که در او سه خصلت باشد: دین شناسى، تدبر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842101741




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

طالبي نژاد در نقد فيلم آسمان زرد كم عمق: سليقه مخاطب به شدت نزول پيدا كرده است


واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: طالبي نژاد در نقد فيلم آسمان زرد كم عمق: سليقه مخاطب به شدت نزول پيدا كرده است
برنامه شب گذشته هفت در نظر سنجي خود با بالا‌ترين درصد در گزينه فيلم كيفر ازميان گزينه‌هايي چون؛ بدرود بغداد، ملكه، قصه پريا، در پاسخ به سوال بازي مصطفي زماني را در كداميك از فيلم‌هاي زير مي‌پسنديد، به پايان رسيد. طالبي نژاد در نقد فيلم آسمان زرد كم عمق: سليقه مخاطب به شدت نزول پيدا كرده است
ايلنا: حضور مصطفي زماني، مهدي فرجي، سيدضيا الدين دري(دبير و عضو هيئت انتخاب جشنواره فيلم‌هاي تلويزيوني جام جم)، جواد طوسي و احمد طالبي‌نژاد مهمترين بخش‌هاي مجله تصويري هفت ۲۲ آذر ماه بود.

به گزارش ايلنا به نقل از روابط عمومي اين برنامه، برنامه هفت؛ شب گذشته به توليدات سينمايي و نسبت آن با حضور مخاطبان در سالن‌هاي سينما پرداخت.

مصطفي زماني؛ يكي از ميهمانان اين برنامه با بيان اينكه؛ بازيگري را انتخاب كردم تا آرام باشم، گفت: تا امروز احساس نكرده‌ام كه نياز به جنجال دارم و اكنون در جايي هستم كه روزي آرزوي دستيابي به آن را داشتم كه البته اين نيز به جذابيت شهرت برمي‌گردد كه با تلاش‌ها وجدي گرفتن رويا‌هايم به تحقق پيوست.

وي از حضور خود در سريال يوسف پيامبر(ع) كه اولين تجربه بازيگري را براي او رقم زده به عنوان يك تعهد ياد كرد و اظهار داشت: اين تعهد به منزله اين است كه تمامي مردم مرا با اين نقش به ياد مي‌آورند و با وجود اينكه نقش از واقعيت يك بازيگر جدا است اما مرا به رعايت يكسري رفتار‌ها ملزم مي‌سازد چراكه با ايفاي اين نقش نوعي الگو محسوب مي‌شوم كه نشات گرفته از باورعمومي و فرهنگ برخي از مردم جامعه است.

بازيگر فيلم جيب بر خيابان جنوبي ادامه داد: وضعيت فروش فيلم‌هاي سينماي حال حاضر ما نيز تا حدودي ناشي ازعدم توجه به باور‌ها و فرهنگ‌هاي متفاوت در كشور است. آنگونه كه برخي راه يكسو نگري را پيش گرفته‌اند، يا خيلي خاص ساخته مي‌شوند و يا خيلي به موضوع سرگرمي مي‌پردازد و اين در حالي است كه بيشتر مخاطبان سينما را جوانان تشكيل مي‌دهند.

زماني درادامه صحبت‌هاي خود افزود: من به شخصه فيلم‌هايي را براي بازي گزينش مي‌كنم كه به نوعي دغدغه خود من نيز است. چرا كه من نيزبا وجود داشتن شهرتي كه از مزاياي اين حرفه محسوب مي‌شود در خلوت خود زندگي مي‌كنم و من مسئول آن چيزي هستم كه هستم و نه آن چيزي كه مردم درباره من تصور مي‌كنند، اما بازيگري فرصتي را براي من فراهم كرده كه خودم باشم.

بازيگر فيلم كيفر از ضرورت داشتن توانايي در كنار چهره و ظاهر خوب گفت و بيان داشت: چهره و استايل خوب بسيار تاثير گذار است چرا كه بازيگران بسياري را مي‌شناسم كه به لحاظ توانايي در اين حرفه در سطح اول سينما بازي مي‌كنند اما چهره يك مسئله خدادادي است و فرد نمي‌تواند در آن دخل و تصرفي داشته باشد و به دليل اينكه در ابتدا چشم سوژه را مي‌بيند و بعد به تفكر و ارزيابي آن مي‌پردازد اين موضوع نيز به فلسفه وجودي سينما بر مي‌گردد كه چشم براي فهم اوليه نقش داشته است و به همين خاطر بازيگراني كه به اصطلاح از اقبال عمومي بيشتري در رابطه با چهره‌شان برخوردارند فرصت بيشتري دارند و در عين حال بايد تلاش بيشتري را درجريان كار از خود نشان دهند تا ثابت كنند كه علاوه بر چهره، توانايي اين كار را نيز دارند.

زماني در توضيح اينكه در انتخاب فيلم براي بازي چه چيزي را مهم‌تر مي‌داند؛ اذعان داشت: درسه سال اول كاري خود مبنا را بر كار با كارگردانان مطرح چون مسعود كيميايي، فريدون جيراني و غيره گذاشتم و پس از آن تمام توجه‌ام بر فيلمنامه متمركز بود كه در آخر به اين نتيجه رسيدم كه كارگردان مهم‌تر است.

وي تاثير ساير عوامل را در يك توليد فيلم خوب بسيار زياد دانست و گفت: توليد يك اثر خوب خيلي سخت است و به سبب اينكه عوامل يك فيلم در جريان فيلمبرداري با يكديگر زندگي مي‌كنند، هارموني را بايد رعايت كنند و بدانند كه چه مسئوليتي دارند.

مصطفي زماني در پايان بخش صحبت‌هاي خود از حضور علاقمندان اين حرفه در كلاس‌هاي معتبر بازيگري گفت و ادامه داد: افراد علاقه‌مند در اين كلاس‌ها مي‌توانند خود را محك بزنند. چراكه بازيگري آنچنان كه تصور مي‌كنند نيست و در واقع مي‌توان گفت بازيگري آگاهانه زندگي كردن است.

در بخش ديگر برنامه، تازه‌هاي اكران اين هفته سينما؛ ابرهاي ارغواني، جيب بر خيابان جنوبي، سر به مهر نيز معرفي شدند و در ادامه دوربين هفت به گپي كوتاه با برخي فيلمسازان و كارگرداناني چون داريوش فرهنگ، محمد حسين لطيفي از اعضاي هيئت انتخاب۳۲ جشنواره فيلم فجر، علي سر تيپي، حسن دادخواه از تهيه كنندگان سينما پرداخت.

مهدي فرجي؛ دبير جشنواره فيلم‌هاي تلويزيوني جام جم و سيد ضيا الدين دري از اعضاي هيئت انتخاب اين جشنواره از ديگر ميهمانان هفت شب گذشته بودند كه دردومين بخش گفتگويي حضور يافتند.

سيد ضياء‌الدين دري در ابتداي صحبت‌هاي خود در توضيح چگونگي برگزاري جشنواره فيلم‌هاي تلويزيوني جام جم گفت: جلسه داوري، جلسه هماهنگي اوليه انجام شده است و تعداد داوران كه در ابتدا ۷ نفر بودند به ۹ نفر افزايش يافتند تا نظر جمعي وسيع تري داشته باشيم چراكه حجم كار‌ها بالا است و البته با اين وجود قضاوت سخت نمي‌شود، چون روندي كه درنظر گرفته شده است روند مناسبي است و طي جلسه‌اي كه با ساير داوران داشته‌ايم همگي بر كارهايي كه چشم گير بودند اتفاق نظر داشته‌اند.

كارگردان سريال كلاه پهلوي در بيان تاثير گذاري اين جشنواره بيان داشت: جشنواره تلويزيوني جام جم به طور قطع در بخش بين الملل مي‌تواند بسيار تاثير گذار باشد اما در بخش داخلي اگر ساختمان كلي آن شكل گيرد و نحوه كلي برگزاري آنكه دوسالانه باشد يا سالانه مشخص شود قطعا اهميت پيدا خواهد كرد و تاثير گذار خواهد بود. البته كساني كه براي رسانه در بخش داخلي كار مي‌كنند بايد همچون بخشي كه درجشنواره فيلم فجر هست نسبت به اين جشنواره نيز حساسيت داشته باشند. چرا كه جامعه ما از طريق تلويزيون در حال تربيت شدن براي فيلم ديدن در سينما است.

وي در ادامه افزود: علاوه برتربيت جامعه بسياري از ابزارهايي كه مختص تلويزيون بود چون طراحي صحنه ولباس از تلويزيون به سينما راه پيدا كردوسينماي فاخري كه در حال شكل گيري در سينما است به سبب حضور مديراني است كه در تلويزيون تجربه اين كار را داشته‌اند و اين سليقه را درسينما نيز شكل ميهند.

اما از ديگر ميهمانان اين بخش گفتگويي مهدي فرجي بود كه در ادامه صحبت‌هاي دري بيان داشت: در هر بخشي براي آثار سهميه قائل شده‌ايم. بدين صورت كه در بخش تلويزيوني و تله فيلم ۳۰ درصد آثار پخش شده شبكه‌ها را پذيرفته‌ايم كه البته شبكه‌ها خود نيز انتخاب مي‌كنند كه چه آثاري را به جشنواره ارسال كنند. اما به طور كلي در بخش سريال ۲۹ اثر كه شامل سريال‌هاي ۱۳ تا ۳۰ قسمتي مي‌شود، سينما تلويزيوني ۴۲ اثر ومجموعه برنامه‌هاي گفتگو محور، فرهنگي، هنري و اجتماعي با ۱۳۸ اثر، پويا نمايي ۱۰۴ اثر، مستند ۱۰۰ اثر، تله فيلم ۴۲ اثر و در بخش بين الملل با موضوع بيداري اسلامي و مقاومت با ۳۰۰ اثر به بخش مسابقه راه پيدا كرده‌اند.

فرجي در بيان تاثير گذاري اين جشنواره در درون صدا و سيما اذعان داشت: برگزاري اين جشنواره در حوزه آثار تلويزيوني ازاولين جشنواره‌ها در اين بخش نيست اما در منطقه به عنوان اينكه سازماني چون صدا و سيما متولي برگزاري آن است تنها در انحصار ايران است واين جشنواره درايجاد انگيزه در ميان فيلمسازان خيلي موثر است و از ديگر سو موجب شده است كه مسئولان و كارشناساني كه به داوري اين آثارمي پردازند از ديد آسيب‌شناسانه نيز آن‌ها را ارزيابي كنند و اين بررسي در ارتقاي كيفيت و در روند برنامه سازي ترتيب اثر داده شود.

پس از پايان صحبت‌هاي دو تن ازعوامل برگزاري جشنواره فيلم‌هاي تلويزيوني جام جم، مصطفي شايسته روي خط هفت حاضر شد و پيرو صحبت‌هاي هفته پيش علي غفاري، كارگردان فيلم استرداد مبني بر پيشنهاد همكاري اين دو شخص با يكديگر به توصيه شمقدري را كذب محض دانست.

پس از صحبت‌هاي شايسته روي خط هفت، پرده آخربرنامه با حضور دو منتقد سينماي ايران، جواد طوسي و احمد طالبي‌نژاد براي نقد فيلم آسمان زرد كم عمق بالا رفت.

احمد طالبي‌نژاد در اين بخش از نخستين كساني بود كه رشته كلام را بدست گرفت و در صحبت‌هاي ابتدايي خود اظهار داشت: نقد نگاه كار‌شناسانه به فيلم و بيان ويژگي است؛ چه از ديدي مخالف يا موافق و تصوري كه درميان مردم وجود دارد تصوري اشتباهي است كه البته از زمان گذشته بوده است.

وي درباب نقد فيلم آسمان زرد كم عمق بابيان اينكه اين فيلم ظرفيت‌هاي نا‌مكشوف سينماي ايران را مطرح مي‌كند و نشان مي‌دهد كه سينما تنها يك تعريف ندارد، افزود: فيلم‌هايي چون آسمان زرد كم عمق بايد در سالن‌هاي كمتر و با مدت زمان بيشتر براي استقبال مخاطبان به خصوص مخاطبان خاص آن وجود داشته باشند. اما آنچه كه مشاهده مي‌شود عكس اين اتفاق است و فيلم در سالن‌هايي اكران مي‌شود و مخاطبي آن را مي‌بيند كه نمي‌تواند آن را درك كند.

وي ادامه داد: سليقه مخاطب به شدت نزول پيدا كرده و نمونه آن فروش‌هايي است كه مشاهده مي‌كنيم و علت اين اتفاق به نقد برمي گردد كه تبديل شده به ستايش بي‌چون و چرا از فيلمساز يا نفي مطلق فيلمساز و اين در حالي است كه وظيفه نقد موضع گيري سياسي نيست.

طالبي‌نژاد ادامه داد: اگر معتقد هستيم فيلمي چون آسمان زرد كم عمق فيلم خوبي است بايد جزييات آن را بشكافيم تا مخاطب به تماشاي اين گونه فيلم‌ها عادت كند و از آن استقبال كند چرا كه دراين نوع فيلم‌ها اگر فرد بتواند با آن ارتباط برقرار كند لذتي است كه در فيلم‌هاي عادي نيست.

وي گفت: فيلم آسمان زرد كم عمق، فيلمي شاعرانه است، بدين معني كه در اين فيلم فضاي بي‌منطقي حاكم است كه در آن بازي با زمان و هزار توي ذهني ديده مي‌شود.

جواد طوسي در تاييد صحبت‌هاي طالبي‌نژاد اذعان داشت: فيلم‌هايي ازگونه فيلم آسمان زرد كم عمق بايد يك فضاي مناسبي را دركه قالب پاتوق موضوعيت داشته و در جغرافياي تهران وجود داشته باشد فراهم كند تا مخاطبيني از اين دست شناخت درست خود را داشته باشند، مكان‌هايي كه شرايط فرهنگي در آن‌ها بيشتر نمود دارد.

وي با بيان اينكه در مجموع بهرام توكلي بدون آنكه خواسته باشد نمايشي را اجرا كند در حال دادن پيشنهاد به سينماي بي‌رونق ما در جهت تجربه كردن فرم و روايت است، اظهار داشت: روايت‌پردازي غيرخطي كه در فيلم‌هاي پيشين توكلي، روايت اول شخص بود در اين فيلم تركيبي شده است، بدين معني كه در بخش قابل توجهي از اين فيلم راوي خود مهران است و از يك مقطعي غزل نيز راوي مي‌شود.

طوسي افزود: اين فيلم يك مقدار تجربه گذار يك جامعه‌اي كه نتوانسته مدرنتيه را يك فهم درست تاريخي بكند است وعناصرونشانه‌هاي آن تا حدودي با پست مدرنيسم هماهنگ است؛ عدم قطعيت، تكثرگرايي، مرگ سوژه و معلق بودن همه چيز كه حتي در اجرا نيز نشان داده مي‌شود، آن گونه كه شخصيت بندي لوكيشن در كنار شخصيت‌ها، يك هويتمندي زنده و پويا دارد و كاملا توانسته آن را به يك شخصيتي قابل باور تبديل كند.

برنامه شب گذشته هفت در نظر سنجي خود با بالا‌ترين درصد در گزينه فيلم كيفر ازميان گزينه‌هايي چون؛ بدرود بغداد، ملكه، قصه پريا، در پاسخ به سوال بازي مصطفي زماني را در كداميك از فيلم‌هاي زير مي‌پسنديد، به پايان رسيد.

شنبه 23 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن