تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):به راستى حكمتى كه در قلب منافق جا مى گيرد، در سينه اش بى قرارى مى كند تا از آن بي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835802520




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قوه قضائيه به حرفهاي دروغ توجهي ندارد/ انتقاد از معيارهاي دوگانه غرب در باب حقوق بشر


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: قوه قضائيه به حرفهاي دروغ توجهي ندارد/ انتقاد از معيارهاي دوگانه غرب در باب حقوق بشر
رئيس قوه قضائيه گفت: دستگاه قضا به حرفهاي بي‌منطق و دروغ توجهي ندارد و با صلابت به كار خود ادامه مي‌دهد زيرا معتقديم عالي‌ترين ارزشهاي حقوق بشري در اسلام به رسميت شناخته شده است.

به گزارش خبرگزاري مهر، آيت الله صادق آملي لاريجاني در جلسه امروز مسئولان عالي قضايي با تبريك سالروز ولادت هفتمين پيشواي شيعيان حضرت امام موسي كاظم(ع)، سالگرد تشكيل شوراي عالي انقلاب فرهنگي را نيز گرامي داشت و افزود: اين نهاد ارزشمند يكي از ابتكارات حضرت امام به شمار مي‌رود كه براي كشور به يادگار مانده است.

رئيس دستگاه قضا با توجه به سخنان مهم روز گذشته مقام معظم رهبري در جمع اعضاي شوراي عالي انقلاب فرهنگي، تاكيد كرد: موضوع فرهنگ را بايد در كشور جدي گرفت زيرا هويت امروز ما تحت تاثير فرهنگي است كه در بستري تاريخي شكل گرفته است.

آيت‌الله آملي لاريجاني با بيان اينكه «فرهنگ‌ها و سنت‌ها، هويت ساز هستند» در تشريح اين ديدگاه، گفت: وجود هر انساني داراي دو بعد علم و عمل است كه هر دو بعد متاثر از فرهنگ است به طوري كه هر چه فرهنگ جامعه‌اي غني‌تر و انساني‌تر باشد هويت‌هاي برآمده از آن فرهنگ نيز متعالي‌تر خواهد بود.

رئيس قوه قضاييه در تبيين نقش هويت ساز فرهنگ به تلاشهاي گسترده كشورهاي «سلطه طلب و استعمارگر» براي تاثيرگذاري بر ديگر فرهنگ‌ها به منظور تغيير هويت ملتها اشاره كرد و افزود: نظام سلطه به روشني دريافته كه مسلمانان جهان به دليل برخورداري از فرهنگ مشترك مي‌توانند در بهره‌گيري از اين ظرفيت بزرگ، تغييرات گسترده‌اي در جهان ايجاد كنند و به همين دليل تهاجم به فرهنگ اسلامي را در دستور كار خود قرار داده ‌است.

آيت‌الله آملي لاريجاني با بيان اينكه تهاجم فرهنگي به مسلمانان بزرگترين خطري است كه اكنون جوامع اسلامي را تهديد مي‌كند در تبيين شيوه‌هاي اين تهاجم از سوي استعمارگران تصريح كرد: ايجاد فاصله ميان نسل جوان و هويت ديني در برخي از كشورهاي اسلامي سبب شده است كه گروهي از جوانان مسلمان به دليل جدا شدن از پشتوانه فرهنگي خود با احساس خلأ و سرگرداني روبرو شوند.

رئيس دستگاه قضا روي كار آوردن حكام «مستبد و ضد دين» در كشورهاي اسلامي و راه‌اندازي «رسانه‌هاي مخرب» را دو راهكار ديگر سلطه‌گران براي تهاجم فرهنگي به جهان اسلام برشمرد و اظهار كرد: نمونه‌اي از اين تلاش را مي‌توان در انبوه شبكه‌هاي ماهواره‌اي فارسي زبان كه در سالهاي اخير با هدف تضعيف و تخريب بنيانهاي فرهنگي مردم تأسيس شده‌اند مشاهده كرد.

آيت‌الله آملي لاريجاني با اظهار اميدواري به ناكام ماندن تهاجم فرهنگي نظام سلطه، افزود: خوشبختانه اكنون شاهد موج «بازگشت به خويشتن» در نسل جوان هستيم كه نمونه‌هاي آن را در حضور گسترده جوانان در آيين‌هاي مذهبي از جمله شبهاي احياء، اعتكاف و عزاداري عاشورا مي‌بينيم.

رئيس دستگاه قضا افزود: با وجود شكل‌گيري اين رويكرد اميدواركننده البته نبايد از ضرورت تلاش بيشتر و توجه روزافزون به موضوعات فرهنگي غافل شد؛ زيرا به تعبير زيبا و رساي مقام معظم رهبري در مقابله با تهاجم فرهنگي نيازمند «كار و ابتكار» هستيم.

آيت‌الله آملي لاريجاني «راه افتادن جريانهاي روشنفكرمآبانه» و «ترويج نسبي‌گرايي و اباحه گري» از سوي آنان را يكي از راه‌هاي تهاجم فرهنگي دانست و اظهار كرد: وقتي اصول اسلامي به اين افراد روشنفكرنما گوشزد مي‌شود، در مقابل مي‌گويند از كدام اسلام حرف مي‌زنيد زيرا اسلام قرائت‌هاي گوناگون دارد، اين در حالي است كه اسلام واقعي چيزي جز آنچه كه حضرت امام(ره) از آن با نام «اسلام ناب محمدي(ص)» ياد مي‌كردند، نيست يعني همان اسلامي كه در آن ايمان قوي، توحيد، عزت، جهاد و دفاع وجود دارد و متخصصان حوزوي و مراجع تقليد كارشناسان واقعي آن هستند. نسبي گرايي در عالم فهم و شناخت، پاسخ‌هاي قانع كننده و متقني دارد كه در موضع خودش محل بحث و تدقيق قرار گرفته است.

رئيس دستگاه قضا در بخش ديگري از سخنانش به برخي از مطالب مطرح شده از سوي غربي‌ها به بهانه روز حقوق بشر اشاره كرد و افزود: بسيار شگفت‌انگيز است كه برخي از كشورها كه قرن‌ها ملت‌هاي ديگر را به استعمار كشيده و منابع كشورها را به غارت برده‌اند و هنوز هم براي منافعشان در افغانستان، عراق و سوريه دست به كشتار مي‌زنند اينك مدعي نقض حقوق بشر در ديگر كشورها هستند.

آيت‌الله آملي لاريجاني با انتقاد از «معيارهاي دوگانه غرب» درباره حقوق بشر گفت: اكنون مردم كشور بحرين براي اينكه يك رأي داشته باشند، تحت فشار قرار مي‌گيرند و اين در حالي است كه حكام آنان مورد حمايت كشورهاي مدعي حقوق بشر قرار دارند.

رئيس قوه قضاييه تاكيد كرد: همانطور كه قبلاً هم اعلام كرديم بسياري از اشكالاتي كه با ادعاي نقض حقوق بشر مطرح مي‌شود، از جمله مخالفت با اعدام، در واقع مخالفت با حكم اسلام است زيرا قصاص نص قرآن كريم است.

آيت الله آملي لاريجاني افزود: در برابر نصوص اسلامي مانند حكم قصاص نمي‌توان گفت كه كدام قرائت چه مي‌گويد؟ زيرا ما يك اسلام بيشتر نداريم كه مرجع معتبر و صحت تفسير آن هم، فهم «روشمند و مضبوط» مراجع تقليد و علماي دين است.

آيت‌الله آملي لاريجاني اظهار كرد: در كشورهاي مدعي حقوق بشر كه با اين ادعاي نسبي‌گرايي و اباحه‌گري پيش مي‌آيند نيز، در هنگام بروز اختلاف درباره فهم متون تقنيني، مرجعي وجود دارد كه حرف آخر را مي‌زند؛ حال چگونه مي‌توان گفت كه براي درك نصوص ديني نبايد هيچ مرجعي وجود داشته باشد؟

رئيس دستگاه قضا با بيان اينكه « هرچه قوه قضاييه، مستقل‌ و با اقتدار بيشتري عمل كند، مورد هجمه بيشتري قرار مي‌گيرد» تصريح كرد: دستگاه قضا به حرف هاي بي‌منطق و دروغ توجهي ندارد و با صلابت به كار خود ادامه مي‌دهد زيرا معتقديم عالي‌ترين ارزش هاي حقوق بشري در اسلام به رسميت شناخته شده است.

آيت‌الله آملي لاريجاني تاكيد كرد: بر خلاف آنچه برخي تصور مي‌كنند، در واقع اين علماي اسلام هستند كه عليه غرب مدعي هستند كه حقوق بشر ادعايي خود را از كجا آورده و بر چه مبنايي استوار كرده‌ايد؟ ما از طرفداران حقوق بشر غربي مي‌پرسيم كه بر اساس كدام منطق براي كسي كه حيات چند نفر را سلب كرده است بيست سال زندان تعيين مي‌كنيد؟ و چه كسي گفته است كه اين حكم منطبق بر حقوق بشر است؟

در جلسه امروز مسئولان عالي قضايي وضعيت بودجه سال 93 دستگاه قضايي را مورد بحث و بررسي قرار دادند و معاون راهبردي رئيس قوه قضاييه نيز گزارشي از بودجه دستگاه قضايي در سال آينده را ارائه كرد.

كد خبر: 2193719

تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۰ - ۱۵:۳۴

چهارشنبه 20 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن