واضح آرشیو وب فارسی:فارس: گزارش فارس از يادواره شهداي فرهنگي پيشمرگ كرد مسلمانشهيدي كه در راه نماز به بهشت رفت
فرزند شهيد مسلم جلاليزاده و نوه شهيد ملاعلي گفت: كردستان شهداي زيادي را تقديم نظام اسلامي كرده است لذا خدمت به اين مردم وظيفه مسئولان است و نبايد در اين مسير كوتاهي كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس از سنندج آزاد جلاليزاده عصر امروز در نخستين يادواره شهداي فرهنگي پيشمرگ كرد مسلمان بخش ژاوهرود شهرستان سنندج كه با حضور مسئولان استان در مسجد روستاي گلين برگزار شد، اظهار كرد: تجليل و گراميداشت ياد و خاطره شهدا بسيار مهم است اما جدا از تجليل خدمات و ايثارگري شهيدان نياز به بازنگري و تحليل دارند.
وي افزود: بايد ايثار و فداكاري كساني كه در راه دفاع از دين اسلام مظلومانه به شهادت رسيدند را تحليل كنيم چرا كه اين افراد كساني بودند كه تمام هستي خود را در طبق اخلاص گذاشتند.
فرزند شهيد جلاليزاده اضافه كرد: وجود شهيداني چون ملاعلي جلاليزاده و ملامسلم جلاليزاده نماد فكر سياسي و اجتماعي مردم كردستان هستند كه توانستند با تمام هستي خود در مقابل رژيم ستمشاهي ايستادگي كنند براي اينكه ما آزادانه زندگي كنيم.
اين فرزند شهيد بيان كرد: شهيدان گرانقدر با خالق و معشوق خود معامله كردند و اگر امروز زنده بودند باز هم اين حركت را انجام ميدادند و اگر افرادي چون جلاليزادهها نبودند دنيا در تاريكي و ظلمت سير ميكرد.
وي در مورد شخصيت پدر شهيدش گفت: شهيد ملامسلم جلاليزاده با وجود اينكه تحصيلات علوم انساني و علوم تجربي داشت، اما در دانشگاه تهران در زمينه علوم قضايي و حتي علوم حوزوي به تحصيل پرداخت.
وي از عملكرد صدا و سيماي مركز كردستان به خاطر در اختيار قرار ندادن نوارهاي مربوط به مباحث شهيد ملامسلم جلاليزاده انتقاد كرد و افزود: پدرم بارها در صدا و سيماي كردستان بحثهاي مذهبي داشته اما اين رسانه حاضر نيست نوارهاي آن را پخش كند و يا در اختيار خانوادهاش قرار دهد.
جلاليزاده گفت: مسئولان صدا و سيما بايد رويه خود را تغيير دهند چرا كه مناجات پدرم قابليت پخش در تمام دنيا را دارد اما اين حاضر نيست مناجات وي را پخش كند.
وي اضافه كرد: پدر شهيدم به عنوان بزرگترين سرمايه اجتماعي در تمام منطقه مطرح بود چرا كه جان خود را به خاطر پيشرفت و آباداني اين منطقه تقديم انقلاب اسلامي كرد..
خدمت مسئولان به گلين يك وظيفه است
اين فرزند شهيد خدمت به منطقه ژاوهرود و به ويژه روستاي گلين را از وظايف مسئولان دانست و تصريح كرد: اين روستا 42 شهيد را تقديم انقلاب اسلامي كرده و هزينههاي زيادي داده است لذا خدمت مسئولان به اين منطقه وظيفه بوده و بايد در اين مسير همت بگمارند.
وي توسعه و پيشرفت فيزيكي را نياز منطقه ژاوهرود ذكر كرد و افزود: به عنوان فرزند شهيد اقرار ميكنم كه شهيدان ملاعلي جلاليزاده و ملا مسلم جلاليزاده به عنوان سرمايههاي اجتماعي براي توسعه منطقه به طور ناجوانمردانه و مظلومانه به شهادت رسيدند.
شهيد ملا مسلم جلاليزاده، فرزند شهيد ملاعلي جلاليزاده چهارم فروردين ماه 1334 در روستاي گلين سنندج به دنيا آمد، علوم ديني را ابتدا نزد پدرش آموخت پس از آن به روستاي آويهنگ رفت و از محضر ملاحيدر فهيم بهره برد، بعد از آن در روستاي بالك از فضل ملاباقر بالك برخوردار شد.
در طلب علم به شهرهاي عراق و حلبچه سفر كرد، سال 1350 به ايران باز گشت، در شهر پاوه ضمن تكميل معلومات ديني اش در امتحانات آموزش و پرورش شركت كرد و مدرك ششم ابتداي گرفت، سال 1352 به سنندج آمد و دوره مدرسه علوم ديني را تا سال 355 به پايان رساند.
همزمان در دبيرستان تحصيل ميكرد از اين روي سال 1356 موفق شد ديپلم بگيرد همان سال در آزمون ورودي دانشگاه تهران در رشته حقوق قضايي پذيرفته شد.
زندگينامه شهيد ملامسلم جلالي زاده
شهيد ملا مسلم جلاليزاده همگام با دانشجويان و قشرهاي مختلف مردم به مبازره با حكومت فاسد پهلوي روي آورد. پس از پيروزي انقلاب اسلامي و انقلاب فرهنگي و تعطيلي موقت دانشگاهها به همراه تعدادي از جوانان كميته انقلاب اسلامي سنندج را پيريزي كرد و بعد از آن ازدواج كرد و صاحب يك پسر شد.
اين شهيد گرانقدر در صدا و سيماي مركز كردستان به تفسير قرآن و ارشاد مسلمانان پرداخت، وقتي گروهكها و افراد قبل انقلاب در منطقه كردستان دست به آشوب و فتنهگري زدند، مسلم جلاليزاده به مبارزه با آنان برخاست و دسيسه آنان را براي ايجاد تفرقه ميان مسلمانان و برهم زدن وحدت ملي كمرنگ كرد، منافقان تحمل سخنان منطقي و مستدل مسلم جلاليزاده و پدرش را نداشتند و نتوانستند آنان را وادار به تسليم كنند بدين سبب بود كه شب نوزدهم تير ماه 1360 آن دو را جلو حياط منزلش در محله قطارچيان سنندج به شهادت رساندند و اين زماني بود كه آنان پس از برگزاري نماز از مسجد راهي خانه بودند به خانه نرسيدند به بهشت رفتند. پيكر آنان در بهشت محمدي مدفون است.
انتهاي پيام/79005/ش40
سه شنبه 19 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]