واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: بازار مملو از نهادههاي دامي است/ توليد مرغ بايد با سيستم تلفيقي انجام شود
معاون بهبود توليدات دامي وزير جهاد كشاورزي با اشاره به كاهش قيمت نهادهها عنوان كرد: بازار مملو از نهادههاي دامي است و مشكلي در اين زمينه وجود ندارد.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قم، حسن ركني صبح سه شنبه در حاشيه مجمع معاونان بهبود توليدات دامي منطقه يك كشور كه در هتل بين المللي قم برگزار شد در جمع خبرنگاران با اشاره به وفور نهادههاي دامي در بازار عنوان كرد: در حال حاضر با توجه به برداشت ذرت اين نوع نهاده به ميزان كافي در بازار وجود دارد كه اين امر موجب شده تا قيمت اين نهاده در بازار از قيمتي كه شركت پشتيباني دام اعلام كرده است پائين تر باشد.
وي ضمن تاكيد بر اين مطلب كه در حال حاضر توليد كنندگان دام و طيور در زمينه تهيه نهاده دغدغهاي را ندارند ادامه داد: كشتيهاي حامل خوراك دام و طيور كه در روي دريا هستند نيز در حال ترخيص بوده و موجودي انبارها در اين زمينه نيز رقم خوبي است.
معاون وزير جهاد كشاورزي همچنين به نهاده دامي سويا و وجود كافي اين كالا در بازار اشاره كرد و بيان داشت: توليدكنندگان ميتوانند با مراجعه به شركت پشتيباني امور دام به سادگي نهاده مورد نياز خود را تامين كنند.
صبحتهاي ركني در زمينه تامين نهاده لازم در بازار در حالي است كه حسن چيت ساز يكي از توليد كنندگان مطرح بخش مرغ و تخم مرغ در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تائيد گفتههاي ركني از ثبات در قيمت نهادهها خبر ميدهد.
وي در اين گفتگو بيان داشت: در حال حاضر قيمت نهادهها نسبت به چند ماه قبل كاهش قيمت داشته و به راحتي ميتوان اقلام مورد نياز را تامين كرد.
معاون بهبود توليدات دامي وزير جهاد كشاورزي در ادامه ضمن مثبت ارزيابي كردن توليد گوشت و مرغ كشور به توجه جهاد كشاورزي در حمايت از توليد كننده اشاره كرد و گفت: بايد به سمتي حركت كنيم كه توليد براي توليد كنندگان به صرفه باشد و در واقع اين نوع نگاه حمايتي به توليد كننده به نوعي حمايت از مصرف كننده نيز خواهد بود.
ساز و كارهاي دولت براي قيمت شير
ركني در ادامه به قيمت شير اشاره و به نگاه دولت براي مناسب سازي در قيمت اين كالا اشاره كرد و گفت: دولت ساز و كارهاي لازم براي جبران قيمت شير كه مربوط به تغيير احتمالي قيمت در اين محصول باشد را فراهم كرده است.
معاون وزير جهاد كشاورزي در امور دام در ادامه به اهداف برگزاري مجمع معاونين بهبود توليدات دامي منطقه يك كشور اشاره كرد و عنوان كرد: سياست گذاريهاي جديد پيرامون توليدات در صنعت طيور يكي از مباحثي است كه در اين مجمع پيرامون آن بحث و تبادل نظر خواهد شد.
بهره وري در صنعت طيور در توليدات مناسب نيست
وي در ادامه با بيان اينكه در حال حاضر بهره وري در صنعت طيور در توليدات مناسب نيست، گفت: روش كنوني بهره وري بايد به سمت استفاده بهينه از نهادههاي موجود و افزايش بهره وري در اين صنعت گام بردارد.
ركني با اشاره به اينكه توليد گوشت مرغ در حال حاضر در واحدهاي صنعتي كشور به شكل جزيرهاي است، عنوان كرد: اعتقاد ما اين است كه اين روش بايد به سمت توليد در سيستم تلفيق پيش برود.
وي ادامه داد: اجراي روش تلفيقي موجب ميشود همه زنجيره هاي توليد مرغ از مرغ مادر تا ارائه به بازار مصرف به شكل مناسبت تري صورت گيرد.
معاون وزير جهاد كشاورزي ادامه داد: سياست جهاد كشاورزي اين است كه مرغ با كيفيت مناسب توليد به بازار مصرف عرضه شود.
وي در ادامه ضمن مقايسه طول دوره پرورش توليد مرغ در كشور با آمار روز دنيا عنوان داشت: در حال حاضر ميانگين طول دوره پرورش توليد مرغ گوشتي در كشور 50 روز است و در حالي كه اين رقم در كشورهاي پيشرفته 35 روز است.
ركني با تاكيد براينكه سياست ما توليد مرغ با وزن كم و كيفيت بالا است، از اجراي بحث تلفيقي توليد در چند استان كشور خبر داد و عنوان كرد: استانهاي آذربايجان غربي، مازندران، گلستان و گيلان در اين زمينه پيش قدم شده و بحث توليد تلفيقي را اجرا كرده اند.
يادآور ميشود مجمع معاونين بهبود توليدات دامي منطقه يك كشور با حضور 17 استان در حال حاضر در هتل بين المللي قم در حال برگزار ي است./س
سه شنبه 19 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]