تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):روزه رجب و شعبان توبه ‏اى از جانب خداى عزيز است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829649041




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فارس از گزارش مي‌دهدهوشمندسازي مدارس زيرسايه سنگين كمبود اعتبارات


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فارس از گزارش مي‌دهدهوشمندسازي مدارس زيرسايه سنگين كمبود اعتبارات
تاكنون 15 درصد مدارس استان قم هوشمند شده‌اند به طوري و كمبود اعتبارات مانعي در پيشرفت هوشمندسازي مدارس بوده است.


خبرگزاري فارس ـ ايمن السادات موسوي‌نژاد: معلم گچ را برداشت، تا نمايي از قلب انسان را براي تفهيم بهتر دانش‌آموزان ترسيم كند، دهليزها، بطن‌ها و رگ‌هاي ورودي و خروجي را با به كار گيري رنگ‌هاي مختلف گچ‌ مشخص كرد.

زمان زيادي از كلاس صرف شد تا بتواند تصاوير مورد نياز تدريس را پاي تخته سياه ترسيم كند، تصاوير ديگر را نيز شروع كرد تا در گوشه ديگر تخته سياه بكشد، پس از ترسيم كردن تصاوير تنها زمان كمي براي تدريس باقيمانده بود...

با ورود تكنولوژي به مدارس و استفاده از پروژكتور و تخته هوشمند معلمان به آساني مي‌توانند در كوتاه‌ترين زمان تصاويري با بهترين كيفيت را براي تدريس انتخاب كنند و حتي مي‌توانند در مواقع ضروري تصوير متحركي براي فهم بهتر دانش‌آموزان نمايش دهند.

فعاليت 123 مدرسه هوشمند در استان قم

اكنون در استان قم «هفت مدرسه نيمه الكترونيك، چهار مدرسه الكترونيك، شش مدرسه نيمه هوشمند و چهار مدرسه هوشمند در بين مدارس شاهد»، «دو مدرسه نيمه الكترونيك، چهار مدرسه نيمه هوشمند و پنج مدرسه هوشمند در بين مدارس استعدادهاي درخشان»، «يك مدرسه الكترونيك، پنج مدرسه نيمه هوشمند و هفت مدرسه هوشمند در حوزه مدارس نمونه دولتي» و «يك مدرسه الكترونيك،‌ چهار مدرسه نيمه هوشمند و چهار مدرسه هوشمند در حوزه ‌مدارس هيئت امنايي» فعاليت دارند.

«15 مدرسه نيمه الكترونيك، 11 مدرسه الكترونيك، 42 مدرسه نيمه هوشمند و 49 مدرسه هوشمند در حوزه مدارس غير دولتي» و يك مدرسه نيمه هوشمند در بين مدارس استثنايي فعال شده‌اند.

در بين مدارس عادي دولتي «227 مدرسه نيمه الكترونيك، 74 مدرسه الكترونيك، 158 مدرسه نيمه هوشمند و 53 مدرسه هوشمند» وجود دارد. غلامحسين احمدوند مسئول فناوري اداره‌كل آموزش و پرورش استان قم مي‌گويد: در مجموع 254 مدرسه نيمه الكترونيك در استان وجود دارد كه شامل 92 مدرسه الكترونيك، 220 مدرسه نيمه هوشمند و 123 مدرسه هوشمند است.

به گفته وي فرمي در سامانه كنترل فرآيند و برنامه‌ريزي مدارس هوشمند وجود دارد كه اين سامانه پس از تكميل اين فرم به صورت اتوماتيك تشخيص مي‌دهد كه مدرسه در گروه نيمه الكترونيك، الكترونيك هوشمند يا نيمه هوشمند قرار مي‌گيرد.

به عنوان مثال مدارسي كه صرفا داراي كامپيوتر هستند، بدون آنكه دارا بودن شبكه مد نظر باشد در حيطه مدرسه الكترونيك قرار مي‌گيرند و مدارسي كه علاوه بر لب تاپ و ديتا پروژكتور داراي بستر شبكه هستند و اتصال به اينترانت دارند هوشمند تعريف مي‌شوند و آنهايي كه بانك نرم‌افزاري دارند در درجه ديگري از هوشمندسازي قرار مي‌گيرند.

ضرورت راه‌اندازي مدارس نيمه الكترونيك و هوشمند

امروز براي آموزش درست و يادگيري راه‌هاي مختلفي وجود دارد و يكي از اين راه‌ها استفاده از نرم‌افزارهاي آموزشي است.

احمدوند مي‌گويد: مدارس نيمه الكترونيك و هوشمند را در هر مقطعي مي‌توان راه‌اندازي كرد، ولي كلاس‌هاي پايه ششم ابتدايي به دليل آنكه درس كار و فناوري دارند، از اولويت برخوردار هستند.

به گفته وي وزارت آموزش و پرورش 170 نرم‌افزار آموزشي توليد كرده كه بين ادارات آموزش و پرورش توزيع شده تا در اختيار مدارس قرار گيرد.

استفاده از شيوه سنتي يا هوشمند براي يادگيري در مدارس

زماني كه دانش‌آموز از شيوه سنتي آموزش‌ها را دريافت مي‌كند، تنها از يك يا دو حس مانند بينايي و شنوايي خود استفاده مي‌كند ولي زماني كه از نرم‌افزارهاي چند رسانه‌اي و مولتي مديا استفاده مي‌شود، حواس بيشتري از دانش‌آموز درگير يادگيري مي‌‌شود كه مي‌تواند به يادگيري وي عمق ببخشد و از فراموشي مطالب درسي جلوگيري كرده و مدت زمان بيشتري درس در حافظه دانش‌آموز بماند.

استفاده از سايت‌هايي كه براي آموزش مطالب درسي است بسيار كمك مي‌كند تا دانش‌آموزان سريع‌تر و آسان‌تر بتوانند مطالب درسي را ياد بگيرند.

مسئول فناوري اداره‌كل آموزش و پرورش استان قم مي‌گويد: بسياري از مديران، معلمان و دانش‌آموزان مدارس دنبال اين امر هستند كه كلاس‌هاي خود را هوشمند كنند، زيرا اثر بخشي مدارس هوشمند را مشاهده كرده‌اند.

وي با بيان اينكه بر اساس اعتباري كه اختصاص داده مي‌شود هوشمندسازي مدارس در دستور كار قرار مي‌گيرد تصريح مي‌كند: تا كنون بيش از يك ميليارد و 500 ميليون تومان اعتبار براي استان قم اختصاص پيدا كرده كه اعتبارات وزارت آموزش و پرورش، استاني، مشاركت اوليا و كمك خيرين در اين زمينه دخيل بوده است.

مراحل هوشمندسازي مدارس

هوشمندسازي مدارس در قالب مراحل مختلف انجام مي‌شود و اين سخن كه مدرسه حتما بايد در يك مرحله هوشمندسازي شود صحيح نيست، در مرحله نخست بايد ديتا و لب تاپي در كلاس وجود داشته باشد و در گام دوم بايد در مدرسه بستر شبكه ايجاد و سپس برد هوشمند در كلاس نصب شود و در گام ديگر اتاق توليد محتواي الكترونيك در مدرسه راه‌اندازي شود تا دبيران بتوانند توليد محتوا انجام دهند و تبادل اطلاعات بين معلمان و دانش‌آموزان به صورت الكترونيك انجام شود.

مدارس نيمه‌الكترونيك تنها يك كامپيوتر و مدارس نيمه هوشمند علاوه بر كامپيوتر داراي ديتا پروژكتور هستند و مدارس هوشمند علاوه بر اين موارد از بستر شبكه لن، بانك نرم‌افزاري و بورد هوشمند برخوردار هستند.

مشكلات هوشمندسازي مدارس

امروز شيوه آموزش سنتي تقريبا منسوخ شده و دانش‌آموزان و معلمان مطالبه هوشمندسازي را همواره مطرح مي‌كنند تا با تكنولوژي آموزش‌ها ارائه شود و شيوه سنتي كنار گذاشته شود.

به گفته احمدوند كمبود اعتبارات از جمله مشكلات هوشمندسازي است به طوري كه وي برگزاري كلاس‌هاي آموزش ضمن خدمت در اين زمينه را براي معلمان ضروري مي‌داند.

وي مي‌گويد: برخي همكاران ممكن است تصور كنند كه اگر از تجهيزات هوشمند استفاده كنند زمان بر بوده و براي تمام كردن سرفصل‌ها و درس‌ها زمان كم مي‌آورند، در صورتي كه استفاده از كلاس‌هاي هوشمند و تجهيزات سبب افزايش راندمان كاري آنها مي‌شود و اثر بخشي آموزش را چندين برابر مي‌كند.

دريافت مبالغ از دانش‌آموزان براي تجهيز مدارس

برخي اوقات مشاهده مي‌شود مبالغي از دانش‌آموزان براي تجهيز مدارس دريافت مي‌شود كه اين امر سبب مي‌شود كه برخي دانش‌آموزان و والدين در اين زمينه زيرفشار قرار ‌گيرند.

احمدوند به طور كلي دريافت مبالغ براي هوشمندسازي مدارس را انكار مي‌كند و مي‌افزايد: به صورت رسمي مبالغي از دانش‌آموزان دريافت نمي‌شود ولي ممكن است برخي از اوليا خودشان براي هوشمندسازي مدارس به صورت داوطلبانه مشاركت و كمك كنند.

تجهيز مدارس به استفاده از فناوري تهديد يا فرصت

امروزه در مدارس استفاده از اينترنت به عنوان يك ابزار آموزشي مدرن مورد توجه قرار گرفته كه بر اساس تحقيقات صورت گرفته بيش از 80 درصد معلمان معتقدند كه اينترنت عملكرد درسي را بهبود نمي‌بخشد و معلمان در اين خصوص بيان مي‌كنند كه اطلاعات موجود در اينترنت بيش از حد آشفته است.

مسئول فناوري اداره‌كل آموزش و پرورش استان قم مي‌گويد: اكنون مدارس استان به اينترانت يا اينترنت ملي تجهيز هستند، بنابراين آسيبي دانش‌آموزان را تهديد نمي‌كند، زيرا شبكه داخل كشور كنترل شده است و به هيچ عنوان براي دانش‌آموزان مضر نيست.

تنها يك هفتم مدارس هوشمند هستند كه شامل 10 تا 15 درصد مدارس استان است كه به گفته احمدوند علت اصلي اين امر كمبود اعتبارات است و اين در حالي است كه اغلب استان‌هاي كشور به جز استان قم در سفر دوم يا سوم دولت دهم در زمينه آي تي اعتبار دريافت كردند.

بايد در نظر داشت امروز با استفاده از شيوه سنتي نمي‌توان دانش‌آموزان را به عنوان نسل آينده تربيت كرد بلكه بايد نسل نوجوان با تكنولوژي و علم روز آشنا شوند و اين كار لازم است در مدرسه اتفاق بيفتد، يعني اوليا لازم است از مدارس در مورد عدم استفاده از تكنولوژي جديد مطالبه كنند تا مدارس در اين زمينه به اقدام جدي بپردازند.

انتهاي پيام/78003

سه شنبه 19 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن