تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):عاجزترین مردم کسی است که نتواند دعا کند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820086196




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

چه موقع لوزه ها را باید درآورد؟


واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: چه موقع لوزه ها را بايد درآورد؟
لوزه ها
همه ما درباره لوزه‌‌ها زياد شنيده‌ايم، ولي نمي‌دانيم لوزه‌‌ها چه وظايفي دارند يا گاهي به چه دليل بايد از بدن خارج شوند. لوزه‌‌ها دو توده گوشتي و بخشي از بافت لنفاوي هستند كه پشت گلو قرار گرفته‌اند. اگر با دهان باز در آينه نگاه كنيد، لوزه‌ها را كه در دو طرف زبان كوچك قرار دارند، مي‌بينيد. آنها مانند ديگر اندام‌هاي سيستم لنفاوي به عنوان بخشي از سيستم ايمني، از بدن در مقابل عفونت‌ها محافظت مي‌كنند.به نوعي لوزه‌‌ها در مبارزه با عفونت‌هاي حلقي و دستگاه تنفسي فوقاني موثرند، به طوري كه باكتري‌ها و ويروس‌هاي وارد شده به گلو را به دام مي‌اندازند و براي مبارزه با عفونت‌ها، آنتي‌بادي توليد مي‌كنند. لوزه‌‌ها در بلوغ به بزرگ‌ترين اندازه خود مي‌رسند و پس از آن رفته‌رفته كوچك مي‌شوند. در كودكان اندازه آن در حدود قطر گلو است و در صورت انسداد راه‌هاي هوايي يا اختلال در بلع و ... در اثر بزرگ شدن و التهاب، بايد خارج شوند. لوزه‌‌هاي سالم، صورتي كمرنگ بوده و نقاط سفيد رنگي روي آنها مشاهده مي‌شود.
لوزه ملتهب و عفوني
لوزه‌‌هاي عفوني بيشتر قرمز هستند و روي آنها نقاط چرك سبز يا زرد رنگ، زخم‌هاي خاكستري يا پوشش ضخيم سفيد مايل به خاكستري مشاهده مي‌شود. در سنين بالاتر، نامتقارن شدن لوزه‌‌ها، نشانه ويروسي شدن آنها، تومورهاي لنفاوي يا سرطان سلول‌هاي فلس‌دار است. متخصصان گوش و حلق و بيني با محافظه‌كاري، برداشتن لوزه‌‌ها را توصيه مي‌كنند، چون خارج كردن آنها قابل برگشت نيست و قدرت سيستم ايمني بدن را كم مي‌كند و تنها در صورتي عمل جراحي را توصيه مي‌كنند كه عفونت لوزه ‌ها به طور مكرر اتفاق بيفتد.لوزه‌‌هاي عفونيبا اين كه لوزه‌‌هاي سالم به نابودي عفونت‌ها كمك مي‌كنند، ولي گاهي بيش از اينكه مفيد باشند باعث ايجاد مشكل مي‌شوند. اين مشكل زماني بروز مي‌كند كه لوزه‌‌ها ملتهب و عفوني ‌شوند.اگر با يك چراغ ‌قوه داخل گلوي كودك خود را نگاه كنيد، ممكن است لوزه‌‌ها قرمز و ملتهب باشند يا سطحي سفيد يا زرد رنگ داشته باشند.
در آوردن لوزه ها
از علائم التهاب لوزه‌‌ها مي‌توان به گلودرد، درد و ناراحتي هنگام بلع غذا، تب، التهاب غدد لنفاوي گردن، سردرد، احساس سرما، تغيير صدا و گلودردي كه با گوش‌درد اشتباه مي‌شود، اشاره كرد. البته لوزه‌‌ها ي بزرگ و متورم در ميان بسياري از كودكان شايع است و امكان دارد سال‌ها ادامه يابد، ولي شما به عنوان والدين كودك نبايد زود قضاوت كنيد. در صورت مشكوك بودن به عفونت، با پزشك مشورت كنيد تا پزشک تشخيص دهد چه وقت لوزه‌‌ها بايد خارج شوند. پزشك با مشاهده يك يا چند علائم، برداشتن لوزه‌‌ها را توصيه مي کند: - التهاب لوزه‌‌ها به طور دائمي يا گلودرد ميكروبي- لوزه‌‌هاي ملتهبي كه تنفس و خوردن گوشت و غذاهاي جويدني را دشوار كرده است.- خرخر كردن كه ممكن است بر فعاليت‌هاي روزانه كودك تاثير بگذارد.- توقف تنفسي هنگام خواب، يعني كودك در زمان خواب به دليل لوزه‌‌هاي بزرگ حدود چند ثانيه دچار ايست تنفسي مي‌شود كه اين حالت معمولا انسداد راه‌هاي هوايي را در پي دارد.در مطلب بعدي درباره نوع تغذيه و مشکلات بعد از عمل جراحي لوزه ها براي شما مطالبي بيان خواهيم کرد.ادامه دارد...ندا اظهري – جام جم*مطالب مرتبط:لوزه سوم در كودكان چيست؟گلودرد و التهاب لوزه ها در کودکانجراحي لوزه در کودکاندرمان گلودردبا گلودرد چه كنيم؟طعم تلخ زمستان در گلو10 فرمان براي مبتلايان به گلودرد10باور غلط درباره سرماخوردگي (1) و (2) 





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 535]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن