تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):مؤمن را از سيمايش مى شناسيم و منافق را از نشانه هايش.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815416165




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

غذاهای دریایی بهترین منابع تامین ید در بدن هستند


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: کارشناس مسوول اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: بهترین منابع تامین ید مورد نیاز بدن، غذاهای دریایی به خصوص ماهی‌هایی که در آب شور زندگی می‌کنند، هستند.

دکتر فروزان صالحی کارشناس مسئول اداره بهبود تغذیه جامعه با بیان این مطلب گفت: به علت مصرف کم غذاهای دریایی در کشور معمولاً ید مورد نیاز بدن از این طریق تامین نمی‌شود. در صورتی که ید یک ماده مغذی ضروری برای زندگی است که باید به طور روزانه مصرف شود و این ماده مهمترین نقش را در ساختمان هورمون‌های تیروئید دارد.

وی با بیان اهمیت نقش هورمون تیروئید در زندگی انسان‌ها افزود: هورمون‌های تیروئید در رشد و تکامل جسمی و عصبی، عملکرد طبیعی مغز، سیستم عصبی، حفظ دمای بدن و تولید انرژی و سوخت و ساز تاثیر بسزایی دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت، دکتر صالحی درخصوص میزان ید مورد نیاز بدن انسان خاطرنشان کرد: هر فرد سالم روزانه به ۱۵۰ میکروگرم ید (به اندازه سر سوزن) نیاز دارد که اگر هر روز ید مورد نیاز بدن تامین شود نیاز بدن انسان به ید در طول زندگی، به اندازه یک قاشق چایخوری خواهد بود.

کارشناس مسئول اداره بهبود تغذیه جامعه درخصوص اهمیت مصرف ید گفت: کمبود ید در دوران بارداری سبب سقط جنین، زایمان زودرس، تولد نوزاد مرده، اختلال رشد مغزی جنین، تولد نوزاد با عقب‌ماندگی ذهنی، جسمی، کری و لالی می‌شود و در دوران کودکی نیز سبب کاهش بهره‌های هوشی، عقب‌ماندگی ذهنی، تأخیر و یا توقف رشد، ناتوانی جسمی، کم‌کاری تیروئید، اختلالات عضلانی و تکلمی و شنوایی و تاخیر رشد در اندام حرکتی می‌شود.

وی به اثرات سوء کمبود ید بر نوجوانان و دانش‌آموزان اشاره کرد و گفت: کمبود مصرف ید در نوجوانان و دانش‌آموزان، منجر به کم‌کاری تیروئید، گواتر، کاهش رشد جسمی، اختلال در قدرت یادگیری و افت تحصیلی می‌شود.

وی افزود: کمبود ید در کودکان تا ۵/۱۳ امتیاز بهره هوشی آنان را کاهش می‌دهد و خستگی زودرس و کاهش کارایی از دیگر پیامدهای کمبود ید است.

دکتر صالحی در خاتمه به خانواده‌ها توصیه کرد: حتماً از نمک تصفیه شده یددار استفاده کنند و از مصرف نمک‌هایی که به صورت فله‌ای در بسته‌بندی‌های غیراستاندارد در مغازه‌ها به فروش می‌رسد، خودداری کنند.
منبع:سایت ایرانیان





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 570]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن