تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه قلب بهتر از روزه زبان است و روزه زبان بهتر از روزه شكم است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819574714




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تاكيد سازمان سنجش به چند نكته مهم در انتخاب رشته آزموون سراسري


واضح آرشیو وب فارسی:آفرينش: تاكيد سازمان سنجش به چند نكته مهم در انتخاب رشته آزموون سراسري
گروه آزمون وسنجش : همزمان با فرا رسيدن زمان انتخاب رشته آزمون سراسري، ضوابط مهم و قابل توجه داوطلبان در زمان انتخاب رشته منتشر شد كه چگونگي تغيير رشته و انتقال دانشجو، الزام انتخاب رشته هاي نيمه متمركز قبل از كد رشته هاي متمركز و عدم تاثير تكرار كد رشته ها در فرم انتخاب رشته در قبولي داوطلب از مهمترين آنهاست.
به گزارش ايسنا، داوطلبان نبايد به اميد تغيير رشته نسبت به انتخاب رشته اقدام كنند، چراكه تغيير رشته تنها در مقاطع تحصيلي هم سطح و در مواردي تنها از مقاطع بالاتر به مقطع پايين تر ميسر است، به عنوان مثال، تغيير رشته از مقطع كارداني به كارشناسي ممنوع است اما برعكس آن امكانپذير مي باشد.

انتقال دانشجو به دوره روزانه ممنوع است
همچنين تغيير رشته و يا انتقال از دوره هاي شبانه، پيام نور، نيمه حضوري و موسسات غيرانتفاعي به دوره هاي روزانه ممنوع است. بر اين اساس، تغيير رشته و انتقال از رشته هاي تحصيلي داراي شرايط خاص مثل بورسيه ها و رشته هايي كه پذيرفته شدگان آنها داراي تعهد خاصي باشند همانند رشته هاي دبيري ، رشته هاي تحصيلي بورسيه، مناطق محروم و غيره به ساير رشته ها و يا موسسات ممنوع است.
براساس اين گزارش، در خصوص اغلب موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي، تغيير رشته و يا انتقال از يك رشته در موسسه غيرانتفاعي به رشته ديگر و يا موسسه غيرانتفاعي ديگري امكانپذير است.
با اين حال، تغيير رشته و انتقال پذيرفته شدگان دانشگاه پيام نور به ساير دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي ممنوع است.
درصورت قبولي در يك انتخاب، امكان معرفي داوطلب به اولويت هاي بعدي ميسر نيست .
گفتني است، بر اساس ضوابط انتخاب رشته، سازمان سنجش داوطلبان را در اولين كد رشته تحصيلي مندرج در اولويت انتخابي آنها كه نسبت به ساير داوطلبان متقاضي همان كد با در نظر گرفتن نمره، سهميه و ساير ضوابط، در اولويت قرار مي گيرند، معرفي مي كند، لذا چنانچه داوطلبي در اولين اولويت انتخابي خود قبول شود و در همه يا تعدادي از اولويت هاي انتخابي بعدي داراي نمره عملي لازم باشد، امكان معرفي وي به اولويت هاي بعدي به هيچ وجه ميسر نيست. بنابراين داوطلبان در انتخاب رشته دقت لازم را داشته باشند.

درخواست تغيير يا افزايش رشته ، بعد از تحويل فرم انتخاب رشته امكانپذير نيست
گفتني است، درخواست تغيير يا افزايش رشته هاي انتخابي، بعد از تحويل فرم انتخاب رشته هاي تحصيلي ، به هيچ وجه مورد قبول قرار نمي گيرد.
بر اساس اين گزارش، انتخاب رشته تنها بايد از گروه يا گروه هاي آزمايشي كه داوطلب در آن امتحان داده و بر اساس كارنامه مجاز به انتخاب رشته شده، انجام شود. به عبارت ديگر انتخاب رشته در ساير گروه هاي آزمايشي باطل است.
همچنين به دليل يكسان بودن كد رشته هاي گروه هاي آموزشي 1 و 2 و 3، چنانچه داوطلبي كد رشته اي را از گروه آزمايشي كه در آن امتحان نداده را انتخاب كند، ممكن است اين كد مربوط به رشته اي باشد كه مورد تقاضاي داوطلب نيست و در صورت قبولي در اين رشته، مشكلات زيادي براي داوطلب ايجاد خواهد شد.
چراكه داوطلباني كه به عنوان پذيرفته شده نهايي دوره هاي روزانه دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي آزمون سراسري سال 1387 اعلام شوند، به هيچ وجه مجاز به ثبت نام و شركت در آزمون سراسري سال 1388 نخواهند بود.

لزوم انتخاب رشته هاي نيمه متمركز قبل از كد رشته هاي متمركز
بر اساس اين گزارش، داوطلباني كه علاقمند به ادامه تحصيل در رشته هاي نيمه متمركز هستند ، بايد با رعايت ضوابط كد اينگونه رشته ها را قبل از كد رشته هاي متمركز انتخاب كنند.
گفتني است، داوطلبان بايد با توجه به امكانات مالي خود و خانواده هايشان ، نسبت به انتخاب رشته هاي تحصيلي داراي شهريه همانند دوره هاي شبانه، پيام نور، دوره هاي نيمه حضوري و موسسات آموزش عالي غير انتفاعي، اقدام به انتخاب رشته كنند.
همچنين در نظر گرفتن شرايط خانوادگي و شخصي، شرايط خاص هر دانشگاه و موسسه آموزش عالي مانند امكانات، خوابگاه، دوري از محل اقامت و محدوديت هاي موجود بايد از ديگر موارد قابل توجه داوطلبان در زمان انتخاب رشته باشد.
به گزارش ايسنا، داوطلب در زمان انتخاب رشته نمرات اكتسابي و رتبه خود را در نظر بگيرد و با توجه به واقعيت هاي موجود، انتخاب رشته كند، در اين راستا، ممكن است انتظارات بالا موجب از دست رفتن موقعيت هايي را از دست دهيد.

عدم تاثير تكرار كد رشته ها در فرم انتخاب رشته در قبولي
داوطلب بايد رشته ها را با توجه به توان علمي و استعداد تحصيلي خود انتخاب كند تا در صورت قبولي دچار معضلاتي مانند نياوردن نمرات لازم در امتحانات دانشگاه، مشروط شدن، اخراج و يا تغيير رشته نشود.
به گزارش ايسنا، تكرار كد رشته ها در فرم انتخاب رشته هاي تحصيلي، شانس قبولي داوطلبان را در كد رشته انتخابي تكراري، تغيير نمي دهد. بلكه اولويت انتخاب رشته بستگي به علاقه داوطلب دارد. درج كد رشته اي در اولويت اول يا آخر، شانس قبولي در آن رشته را تغيير نمي دهد.
داوطلب بايد در انتخاب رشته هاي تحصيلي داراي شرايط خاص ، ضوابط مربوط را در نظر بگيرد. همچنين، در انتخاب كد رشته هاي تحصيلي دانشگاه پيام نور به ضوابط مربوط توجه كند، در صورت عدم رعايت اين ضوابط، كد رشته هاي انتخابي غير مجاز از گزينش نهايي حذف خواهند شد. در همين راستا، برخي از دانشگاه ها شرايط خاصي دارند مانند دانشگاه هاي شاهد يا صنعت نفت، داوطلب در انتخاب رشته هاي اينگونه دانشگاه ها شرايط مربوط را در نظر داشته باشد.
گفتني است، شرايط تحصيل و تشكيل كلاس در رشته هاي تحصيلي دوره هاي نيمه حضوري دانشگاه ها همانند دانشگاه پيام نور است.
شايان ذكر است، تغيير رشته، انتقال و يا مهمان شدن بعد از قبولي داراي شرايط خاص و فرايند پيچيده و زمانبري است. لذا اكيدا به داوطلبان توصيه مي شود رشته هايي را انتخاب كنند كه در صورت قبولي بدون هيچگونه مشكلي بتوانند تا پايان دوره تحصيلي مربوطه ادامه تحصيل دهند.
 جمعه 11 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آفرينش]
[مشاهده در: www.afarineshdaily.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن