واضح آرشیو وب فارسی::
خانه های ما پر از وسایل و ادواتی است که هر کدام وظیفه ی مخصوص به خود دارند. تصور خانه بدون وجود هر یک از این وسایل، کار سخت و دشواری است اما شاید در این میان، اهمیت اتصالات ساختمانی بسیار بالا باشد. تصور کنید که خانه ای بدون شیلنگ های ساختمانی به کار خود ادامه دهید یا این که در آشپزخانه ی آن خبری از شیرآب و اتصالات لوله ای نباشد.
در چنین شرایطی بعید است که بتوان نام خانه را برای آن به کار برد.
در این قسمت می خواهیم در مورد اتصالات شیلنگی ساختمانی صحبت کنیم و بگوییم که برای خرید آن ها باید به چه نکاتی توجه داشته باشید. در پایان این مقاله یکی از بهترین سایت های فروش شیلنگ ساختمانی را نیز به شما معرفی خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
انواع شلنگ آب ساختمانی
یکی از مهم ترین شلنگ هایی که در ساختمان سازی به کار می رود، شیلنگ هایی است که برای انتقال آب استفاده می شوند. این آب ممکن است به جهت مصارف آشپزخانه منتقل شده باشد یا این که در سرویس های بهداشتی به کار برده شده باشد.
در نهایت اگر تصمیم به خرید یکی از انواع شلنگ های ساختمانی را دارید، بد نیست که انواعشان را بشناسید.
- شیلنگ های نخدار
- شلنگ های نسوز
- شلنگ های شیاردار
- شیلنگ های پیسواری
هر یک از این شلنگ ها برای انتقال مواد خاصی مفید و موثر هستند. علاوه بر این هر یک از این شلنگ ها خود به دسته های دیگری تقسیم می شوند. نکته ی بسیار مهمی که باید بدانید این است که هر یک از این شیلنگ ها از متریال خاصی ساخته می شود. برخی از مهم ترین متریال به کار رفته در ساخت شیلنگ های ساختمانی شامل موارد زیر است:
شیلنگ هایی که از پلاستیک ساخته می شوند عموما کاربردهای ساده تری دارند و برای آبیاری مزارع و زمین های کشاورزی به کار می آیند. این گونه شلنگ های ساختمانی مقاومت خوبی در برابر رطوبت، زنگ زدگی و نفوذ حشرات مختلف دارند. بنابراین می توان اطمینان پیدا کرده که آب عبوری از آن، سالم و سلامت خواهند ماند. یکی از اصلی ترین مزیت های شلنگ های ساختمانی این است که انعطاف خیلی خوبی دارند و می توان در امور مختلف از آنها استفاده کرد. برخی از این شلنگ های پلاستیکی، شفاف هستند و شما می توانید جریان عبوری از آن را مشاهده کنید.
بنابراین اگر بخواهیم به سراغ خرید یک شلنگ ارزان قیمت و کارآمد برویم، بهترین گزینه ای که در اختیارمان خواهد بود، شیلنگ های پلاستیکی هستند.
شلنگ های استیل استنلس: یکی از بهترین موادی که برای ساخت شیلنگ های ساختمانی به کار میرود، استیل های ضد زنگ است. این استیل ها در برابر رطوبت مقاومت خیلی زیادی از خود نشان می دهند و به سادگی دچار زنگ زدگی نخواهند شد. بنابراین بهترین جای استفاده از این نوع شیلنگ های ساختمانی در سرویس های بهداشتی و حمام هاست. شیلنگ های استیل انعطاف خیلی خوبی دارند و می توان به سادگی آن ها را جمع کرد. به همین جهت است که تا به این حد محبوبیت پیدا کرده اند و انتخاب اول خیلی از افراد هستند.
شیلنگ هایی که از جنس PVC ساخته می شوند نیز اخیرا محبوبیت زیادی پیدا کرده اند. اصلی ترین دلیل به کار بردن چنین ماده ای در ساخت شیلنگ، ضد آب بودن و مقاومتش در برابر ضربه و آسیب است. با استفاده از چنین شیلنگ هایی می توان از بابت ضربه های محکم، نفوذ حشرات و البته رطوبت آسوده خاطر بود.
شیلنگ های پی وی سی علاوه بر این، جنس بسیار سبکی دارند و به راحتی می توان آن ها را جا به جا کرد.
شیلنگ پیسواری: یکی دیگر از بهترین شیلنگ هایی که در بازار موجود است، شیلنگ های پیسواری است که ظاهری شبیه به شیلنگ های انتقال آب دارند. اما تفاوت اصلی آن ها در این است که به شکل لایه لایه و توری شکل هستند تا به این ترتیب مقاومت و استحکام شیلنگ را بالا ببرند و به این ترتیب به سادگی دچار آسیب نشوند. این شلنگ های پیسواری بیشتر برای اتصال به شیرهای پیسوار ساخته شده اند. به همین دلیل است که دو مهره در ابتدا و انتهای خود دارند تا بتوان شیلنگ را به شیر پیسوار وصل کرد. به این ترتیب سیستم لوله کشی آب خیلی راحت تر راه اندازی خواهد شد و مسیر امور با سادگی بیشتری طی می شود.
قیمت شلنگ پیسواری ممکن است در قیاس با دیگر شیلنگ های موجود در بازار بالاتر باشد اما با توجه به کارایی و استقامت آن، کاملا به صرفه و مناسب خواهد بود. علاوه بر این، در حال حاضر بیشتر ساختمان ها، از شیرهای آب پیسوار استفاده می کنند که به کار بردن شیلنگ های پیسواری را نیز ضروری خواهد کرد.
شیلنگ شاوری: حتما شما هم در آشپزخانه ی خودتان یا دیگران دیده اید که شیر آب بالای سینک ظرفشویی، مجهز به نوعی شیلنگ انعطاف پذیر است که با استفاده از آن می توان تمام محیط سینک را شست و شو داد و قابلمه های بزرگ را به راحتی شست. این نوع شیلنگ های ساختمانی، شیلنگ شاوری نامیده می شوند و به خاطر کارایی خود، محبوبیت زیادی پیدا کرده اند. به همین دلیل است که امروزه در بیشتر ساختمان ها می توان شیلنگ شاوری را مشاهده کرد.
این شیلنگ ها انعطاف پذیری بالایی دارند و معمولا از جنس استیل ضد زنگ ساخته می شوند. به این ترتیب در برابر رطوبت سینک ظرفشویی به سادگی دچار آسیب و خرابی نخواهند شد.
قیمت شلنگ شاوری نیز کاملا مناسب و به صرفه خواهد بود. توصیه ی ما این است که اندازه ی این شیلنگ ها را با توجه به ارتفاع سینک خود تهیه کنید. به این ترتیب می توانید مطمئن باشید که شیلنگ به کف سینک نخواهد رسید و روند شست و شوی ظروف را با اختلال و مشکل همراه نخواهد کرد.
نکات مهم به هنگام خرید اتصالات شیلنگی ساختمانی
· نکته ی اول: مهم ترین مسئله این جاست که بدانید قرار است از این شیلنگ در کدام نقطه از خانه استفاده کنید؟ آیا قرار است آن را در سرویس بهداشتی به کار ببرید یا این که می خواهید برای حمام خانه تان یک شلنگ ساختمانی تهیه کنید؟ آیا قرار است شیلنگ مربوطه روی ماشین لباسشویی یا ظرفشویی شما متصل شود یا این که برای سینک ظرفشویی آن را خریداری کرده اید؟ هر یک از این شیلنگ های ساختمانی کاربرد منحصر به فردی دارند و شما باید بتوانید بهترین شیلنگ را برای خود تهیه کنید.
· نکته ی دوم: جنس شیلنگ خریداری شده نیز بسیار مهم است. اگر می خواهید برای آبیاری باغچه ی کوچک منزلتان شیلنگی تهیه کنید، بهتر است به سراغ جنس های ارزان تری مثل شیلنگ پلاستیکی بروید. اما اگر قرار است شیلنگ مربوطه در محیط های داخلی منزل مثل سینک ظرفشویی به کار برده شود، بهتر است از شیلنگ های شاوری یا پیسواری که مقاومت بیشتری دارند و ظاهرشان نیز بهتر است، استفاده شود.
· نکته ی سوم: یکی دیگر از نکات مهم به هنگام خرید اتصالات شیلنگی ساختمانی، توجه به برندهای سازنده ی شیلنگ های ساختمانی است. طبیعتا شنیدن نام های معتبری مثل شهبازی اتصال یا...می توان خیال خریدار را آسوده کند. خرید کردن از برندهای متفرقه و ناآشنا می تواند ریسک بزرگی باشد چرا که بیشتر اجناس آن ها بعد از مدتی دچار خرابی و آسیب خواهند شد و ناچار هستید دوباره آنها را تهیه کنید.
قیمت اتصالات شلنگ ساختمانی
همان طور که در ابتدای همین متن نیز اشاره کردیم، شیلنگ های ساختمانی انواع و اقسام زیادی دارند که هر یک از آنها، برای کار خاصی تولید شده اند. بنابراین نمی توان با قطعیت عنوان کرد که قیمت یه شیلنگ ساختمانی چقدر است. علاوه بر این با توجه به تورم روزافزون، قیمت های ثابتی وجود ندارد. اما به طور کلی می توان فاکتورهای زیر را در تعیین قیمت شیلنگ های ساختمانی دخیل دانست:
- جنس به کار رفته در ساخت شیلنگ ساختمانی: طبیعتا، جنس های استیل از جنس های پلاستیکی یا مثلا پی وی سی گران تر است.
- متراژ شیلنگ ساختمانی: طبیعتا هر چقدر که اندازه ی یک شیلنگ بیشتر باشد، قیمتش نیز بالاتر خواهد بود.
- قطر شیلنگ ساختمانی: باید بدانید که یک شیلنگ ساختمانی در قطرهای مختلف ساختمانی می شود. طبیعتا تغییر اندازه ی قطر یک شیلنگ در تعیین قیمت آن موثر خواهد بود.
- برند سازنده شلنگ ساختمانی: همان طور که اشاره کردیم برخی از برندهای تولید کننده شیلنگ های ساختمانی محبوبیت و اعتبار بیشتری میان خریداران و مشتریان دارند که در چنین شرایطی، قیمتشان نیز بالاتر خواهد بود.
یکی از بهترین سازندگان شیلنگ های ساختمانی، مجموعه ی شهبازی اتصال است که سال هاست در این زمینه مشغول به کار می باشد. وب سایت شهبازی اتصال به عنوان مرجع فروش انواع شیلنگ های ساختمانی، می توانید بهترین جا برای خرید این محصولات باشد.
شما می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت این مجموعه سری بزنید و در صورت نیاز، خرید خود را به صورت آنلاین انجام دهید. چنانچه هرگونه سوالی در مورد روند خرید انواع اتصالات ساختمانی داشتید می توانید با شماره تماس های مندرج در سایت، در ارتباط باشید.