تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 7 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سه ويژگى است كه در هر كس يافت شود، ويژگى هاى ايمان كامل مى گردد: آن كه وقتى خشنود گر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818833317




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

این جزیره هنوز در تصرف آدم خوارها است +عکس


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: جزیره سنتینل شمالی در خلیج بنگال در اقیانوس هند، یکی از دورافتاده‌ترین و منزوی‌ترین جزایر کره زمین است.



به گزارش جام جم آنلاین از کجارو، جزیره سنتینل یکی از جزایر آندامان در خلیج بنگال است. این جزیره متعلق به بخش آندامان جنوبی در هند است. اطراف این جزیره را صخره‌های مرجانی احاطه کرده‌اند که به همین دلیل به جز یک ساحل بسیار کوچک هیچ بندرگاه طبیعی در این منطقه به چشم نمی‌خورد. تمام جزیره به غیر از این صخره‌های مرجانی پوشیده از جنگل‌های انبوه و سرسبز است. در ادامه با تاریخ و مردمان جزیره بیش‌تر آشنا می‌شویم.

مردمان آنج یا انگ (Onge)، بومیان جزیره آندامان، از وجود این منطقه آگاه شدند و نام آن را Chia daaKwokweyeh نامیدند. فرهنگ آن‌ها بسیار شبیه فرهنگ سنتینلی‌ها بود اما زمانی که در قرن ۱۹ توسط بریتانیایی‌ها به این جزیره آورده شدند زبان سنتینلی‌ها را متوجه نمی‌شدند. با اینکه قدمت این جزیره به سال‌های دور بازمی‌گردد اما اولین بار در سال ۱۷۷۱ توسط یک نقشه بردار انگلیسی به نام جان ریچی مشاهده و در نتیجه ثبت شد. در سال ۱۸۸۰ موریس ویدال پورتمن به قصد مطالعه بومی‌ها و سنت‌هایشان به این منطقه رفت. طی این تحقیق شش سنتینلی (یک زوج سالخورده و چهار بچه) ربوده شدند و به پورت بلر انتقال یافتند اما همه بیمار شدند. زوج سالخورده جان باختند و کودکان به خانه خود بازگردانده شدند. این تحقیقات تا سال ۱۸۸۷ ادامه داشت.

بومیان این منطقه چندان رفتار انسان‌گونه‌ای با خارجی‌هایی که به این منطقه وارد می‌شدند نداشتند و با پیکان و اسلحه‌های سرد به استقباشان می رفتند به عنوان مثال در سال ۱۹۸۶ یک زندانی فراری انگلیسی از جزایر آندامان به صورت تصادفی سر از این جزیره درآورد. مدتی بعد یک گروه تجسس جسد وی را در ساحل در حالی که گلویش با خنجرهایی به شدت زخمی شده بود یافتند. اولین ارتباط صلح‌آمیز با سنتینلی‌ها در سال ۱۹۹۱ توسط پاندیت یکی از مدیران مرکز مطالعات انسان شناسی هند صورت گرفت. این بازدیدها در سال ۱۹۹۷ متوقف شد. سال ۲۰۰۴ سنتینلی‌ها از زمین‌لرزه و متعاقبا از سونامی جان سالم به در بردند. سه روز بعد از حادثه یک هلیکوپتر دولتی هندی چند نفر از آنان را مشاهده کرد که پیکان و سنگ را به سمت هلیکوپتر پرتاب می‌کردند.

دو ماهیگیر یکی ۴۸ ساله و دیگری ۵۲ ساله که در سال ۲۰۰۶ به طور تصادفی به این جزیره رسیده بودند توسط بومی‌ها کشته شدند. حکومت جزایر آندامان و نیکوبار در سال ۲۰۰۵ اعلام کرد که هیچ قصدی مبنی بر دخالت در سبک زندگی سکنان جزیره سنتینل ندارد و هرگز سعی در ایجاد ارتباط دوباره با این مردم در آینده نخواهد داشت. جزیره شمالی سنتینل به طور رسمی (این جزیره بخشی از جزایر هند محسوب می‌شود) از بخش‌های مستقل هند به شمار نمی‌آید اما محققان از آن و مردمانش به عنوان یاد کرده‌اند.




یکشنبه 7 خرداد 1396 ساعت 12:30





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن