تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آغاز سال (حساب اعمال) شب قدر است. در آن شب برنامه سال آينده نوشته مى‏شود. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804127734




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ظريف، برجام و ديگر هيچ | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: پيمانكاران ايراني فعال در كشور عراق ماه‌هاست كه براي دريافت حق و حقوق خود سردرگم هستند.

به گزارش تراز ، پيمانكاران ايراني فعال در كشور عراق ماه‌هاست كه براي دريافت حق و حقوق خود سردرگم هستند. دولت براي اينكه شركت‌هاي داخلي پابرجا بمانند 200 ميليون دلار به آنها كمك كرده تا پس از دريافت معوقاتشان اين مبلغ را باز پس دهند. دولت عراق كه كشورش بيش از ايران و به ميزان 4 ميليون بشكه نفت خام در چارچوب سازمان اوپك صادر مي‌كند مدعي است كه به‌خاطر كاهش قيمت نفت و شرايط ويژه اين كشور در نبرد با داعش در حال حاضر توان پرداخت مطالبات شركت‌هاي ايراني را ندارد! و معلوم نيست اين مشكل چه وقت برطرف مي‌شود.
 تحليل راهبردي شرايط اقتصادي كشورهاي همسايه براي افزايش صادرات و حمايت از توليد كنندگان داخلي بر عهده كدام دستگاه است؟ چه دستگاهي بايد به شركت‌هاي داخلي درباره همكاري با دنيا راهنمايي كند و در صورت بروز مشكل با رايزني‌هاي سياسي مدافع حقوق شهروندان ايراني باشد؟
 
رهبر معظم انقلاب در سياست‌هاي بيست و چهار گانه اقتصاد مقاومتي تأكيد كردند كه بايد «برنامه‌ريزي توليد ملي متناسب با نيازهاي صادراتي، شكل‌دهي بازارهاي جديد، و تنوع بخشي پيوند‌هاي اقتصادي با كشورها به ويژه با كشورهاي منطقه» انجام شود. بر اين اساس دستگاه‌هاي اجرايي بايد با كمك وزارت امور خارجه ديپلماسي اقتصادي را در صدر برنامه‌هاي خود قرار دهند. ايشان در ديدار با هيئت وزيران تأكيد كردند: «وزارت خارجه بايد براي اين كار بنشيند و برنامه‌ريزي كند.
 يعني در يك بخش اقتصادي علي‌الظاهر هست، يعني از سابق بوده كه بايد برنامه‌ريزي كنند و آن را فعال كنند.»
 
دستگاه وزارت خارجه در سال‌هاي اخير بزرگ‌ترين دستاوردش برجام بوده است. فارغ از ميزان موفقيت اين توافق و پيامدهاي آن، عملكرد دستگاه خارجي كشور با دهها سفارتخانه و دفتر براي استفاده از ظرفيت ديپلماسي در حوزه اقتصاد مشخص نيست. در دولت يازدهم معاونت اقتصادي وزارت خارجه تقريباً به حالت تعطيل درآمده است و معاونت‌هاي منطقه‌اي وزير نيز آماري از ميزان اثرگذاري اقتصادي خود ارائه نمي‌كنند. صادرات كالا و خدمات به كشورهاي همسايه در سال‌هاي اخير افزايش داشته است اما هيچ‌گاه فرصت‌ها و موانع توسعه مناسبات رصد نشده است، به همين دليل است كه گاه شاهد اقدامات يك جانبه طرف مقابل در برابر تجار ايراني هستيم.  ايران در سال‌هاي اخير كمك‌هاي بسياري به عراق كرده است كه بارزترين آن حضور مستشاران نظامي كشور در نبرد با داعش است اما نبود ديپلماسي اقتصادي باعث شده كه عراقي‌ها با دليل و بي‌دليل‌ براي كالاهاي ايراني ممنوعيت ايجاد مي‌كنند.

يك روز واردات سيمان از ايران متوقف مي‌شود و روز بعد ميوه و ساير محصولات از استاندارد خارج مي‌شوند. اين در حالي است كه شركت‌هاي ترك با وجود موشكباران و اشغال ارضي شمال عراق بدون هيچ مشكل و براساس برنامه درازمدت كالاهاي خود را صادر مي‌كنند.  در ابتداي سال 1395، معاون اول رئيس‌جمهور در ابلاغ پروژه‌هاي اولويت‌دار وظيفه ظريف و همكارانش را شناسايي و تدوين برنامه رفع موانع سياسي مشاركت با اقتصاد جهاني و پيشبرد برون‌گرايي اقتصاد (توسعه صادرات غيرنفتي) عنوان كرد. از عمر برجام بيش از يك‌سال گذشته است و از سنگيني بار اين مسئوليت از دوش وزارت خارجه قطعاً كاسته شده است، بنابراين منطقي است كه در پايان در سال اقتصاد مقاومتي، اقدام و عمل ظريف و همكارانش عملكرد خود را در اين دو زمينه گزارش دهند. 
 
 



منبع: جوان

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 15 اسفند 1395 - 08:38





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن