تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):شيطان به سپاهيانش مى گويد: ميان مردم حسد و تجاوزگرى بياندازيد چون اين دو، نزد خدا بر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817407750




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

به فکر انتقال حس دیوارنگاری در پوستر «ماجرای نیمروز» بودم


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: علی حیاتی در گفتگو با مهر:
به فکر انتقال حس دیوارنگاری در پوستر «ماجرای نیمروز» بودم

ماجرای نیمروز


شناسهٔ خبر: 3890582 - شنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۲
هنر > سینمای ایران

.jwplayer{ display: inline-block; } علی حیاتی طراح پوستر فیلم «ماجرای نیمروز» معتقد است برای طراحی این پوستر به دنبال انتقال حس دیوارنگاری در آن دوره زمانی بودیم. علی حیاتی طراح پوستر «ماجرای نیمروز» در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به روند طراحی این فیلم سینمایی گفت: موضوع فیلم سینمایی «ماجرای نیمروز» درباره اتفاقات دهه شصت و درگیری سازمان منافقین آن دوران و اعلام نبرد مسلحانه این گروه تا کشته شدن موسی خیابانی در خانه ای در خیابان زعفرانیه است. وی ادامه داد: در کدگذاری هایی که منافقان برای خود داشتند، خانه هایی که هنوز توسط ماموران شناسایی نشده بود با نام خانه های سفید شناخته می شد و زمانی که یک خانه لو می رفت، می گفتند آن خانه قرمز شده است.

این طراح پوستر تاکید کرد: دو رنگ سفید روی دیوار و رنگ قرمزی که در پوستر آماده است، حکایت از خانه ای دارد که در ابتدا وضعیت سفید داشته و تیم اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران در نهایت آن را پیدا می کند و وضعیت آن خانه قرمز می شود. حیاتی گفت: لکه قرمز در پوستر این فیلم که به یک خانه تبدیل شده است، به همین دلیل طراحی شده است. در فیلم ۵ کارکتر اصلی وجود دارد که عضو سازمان اطلاعات سپاه بودند و تلاش بسیاری برای کشف این خانه داشتند که این کارکترها در فضای منفی خانه روی دیوار نقش بسته شده است.

وی توضیح داد: البته برای طراحی نهایی این پوستر نزدیک به ۱۶ ایده به محمدحسین مهدویان و محمود رضوی ارائه کردیم که از میان آن ها ۳ تا اتود تصویر شد و در نهایت این پوستر برای فیلم انتخاب شد.

طراح پوستر فیلم «ماجرای نیمروز» بیان کرد: در فرم طراحی این پوستر، سعی کردیم از فرم هایی استفاده کنیم که یادآور فضای شعار نویسی روی دیوارها و یا کلیشه کردن روی دیوارها در آن سال ها داشته باشیم که خوشبختانه این کار با موفقیت انجام شد، همچنین دوست داشتیم تا لوگوی فیلم به سمت لوگوهایی باشد که در دهه ۶۰ استفاده می شد، اما متاسفانه لوگو آنچه که ما می خواستیم نشد و در نهایت لوگویی برای پوستر انتخاب شد که کار گروه طراحی ما نبود. وی تاکید کرد: در واقع برای طراحی این پوستر سعی کردیم حس اسپری کردن های روی دیوار در آن سال ها و دیوارنگاری در پوستر به مخاطب منتقل شود.

این هنرمند ادامه داد: چهار نفر از اعضای دفتر طراحی «سه در چهار» فیلم «ماجرای نیمروز» را دیدیم و کارگردان و تهیه کننده از ما خواستند تا ظرف سه تا چهار روز پوستر را طراحی و به آن ها تحویل دهیم، ما نیز بعد از دیدن فیلم یک جلسه ایده پردازی تشکیل دادیم و با ایده های متنوعی مواجه شدیم که از میان ۴۰ ایده ارائه شده، ۱۵ ایده خوب را تصویر کردیم و به تهیه کننده و کارگردان ارائه دادیم که در نهایت پوستر مورد نظر انتخاب شد.

حیاتی گفت: سال گذشته نیز طراحی پوستر «سیانور» به کارگردانی بهروز شعیبی را داشتیم که جزو ۱۰ کاندید نهایی دریافت سیمرغ شده است که نمی دانم موفق به دریافت سیمرغ شویم یا خیر. البته پوسترهایی که برای «سیانور» طراحی کردیم، پوستری نبود که در جشنواره فیلم فجر رونمایی شد، بلکه پوسترهایی بود که حال و هوای دهه ۵۰ را داشت و جزو پوسترهای میدانی این فیلم به شمار می رود.

حیاتی در پایان گفت: هسته مرکزی دفتر طراحی «سه در چهار» بچه های گرافیک ورودی ۱۳۸۱ دانشگاه هنر هستند که بعد از گذشت ۱۲ سال، نزدیک به ۱۸ طراح را برای همکاری دور هم جمع کرده است و علاوه بر طراحی پوستر، طراحی های دیگر و تصویرسازی را برعهده دارد. تصاویر کار شده در این مصاحبه، اتودهایی است که برای پوستر فیلم «ماجرای نیمروز» به کارگردانی محمد حسین مهدویان انجام شده است.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن