تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 آذر 1403    احادیث و روایات:  
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833490953




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پرداخت بانکی پول هواپیماهای جدید به مشکل خورد | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: المانیتور گزارش داد، در حالی که ایران ایر شروع به تحویل هواپیماهای خریداری شده از شرکت های غربی کرده، به نظر می رسد احیای صنعتی که طی چند دهه به شدت آسیب دیده صرفاً با خرید هواپیمای جدید امکان پذیر نیست.

به گزارش تراز ،به نظر می رسد که تلاش های حسن روحانی، رئیس جمهور ایران برای لغو تحریم ها به ثمر نشسته است، اما احیای صنعتی که در طی چند دهه گذشته به شدت آسیب دیده، صرفا با خرید هواپیماهای جدید امکان پذیر نیست.
طی دهه های گذشته هیچ چیز به اندازه صنعت هوانوردی، سمبل تاثیرات ناشی از تحریم های غرب نبوده است. ایرلاین های ایرانی ناگزیر بودند با هواپیماهای کهنه ای که دسترسی به سرمایه گذاری و قطعات یدکی خارجی نداشتند پرواز کنند. استفاده از هواپیماهای روسی نظیر توپولوف و ایلیوشین این خلا را  پر می کرد. سوانج هوایی هر از چندی در ایران رخ می داد  و منجر به نارضایتی از هواپیماهای روسی می شد. تنها در فاصله سال های 2005 تا 2015، ایرلاین های ایرانی شاهد 16 سانحه مرگبار هوایی بودند که منجر به کشته شدن 586 مسافر و خدمه پروازی شد.
با انعقاد توافق هسته ای، و لغو تحریم ها، خرید هواپیماهای نو از شرکت های غربی و به ویژه ایرباس و بوئینگ در دستور کار قرار گرفته است. برخی معتقدند که ایران می تواند به یک دوبی دیگر در ترانزیت هوایی جهان تبدیل شود و در این زمینه با امارات و ترکیه به رقابت بپردازد.
اما رفته رفته مشخص می شود که حتی خرید هواپیماهای جدید آنگونه که مقامات هوانوردی و سیاستگذاران ایرانی تصور می کردند آسان نیست. تلاش های فراوان برای یافتن بانکی که بتواند پول هواپیماهای سفارش داده شده را بپردازد و عرضه قطعات هواپیما را تضمین کند به شکست انجامیده است. در عین حال، بسیاری از قالب اجاره به شرط تملیک مورد استفاده ایران ایر انتقاد کرده و از آن به عنوان نشانه ای از عدم شفافیت دولت ایران در زمینه قراردادهای خرید هواپیما یاد می کنند.
خوش بینی حاکم بر بحث های مربوط به پتانسیل صنعت هوانوردی ایران تحت الشعاع چالش های مالی و مدیریتی این صنعت قرار دارد. به نوشته رسانه های ایرانی، ایرلاین های این کشور بیش از 200 میلیون دلار به شرکت فرودگاه های ایران بدهی دارند. شرکت فرودگاه ها تنها طلبکار عمده ایرلاین های ایرانی نیست. این ایرلاین ها 500 میلیون دلار دیگر بابت سوخت و سایر فرآورده های خریداری شده به شرکت ملی نفت ایران بدهی دارند. هم شرکت ملی نفت ایران و هم شرکت فرودگاه ها تلاش هایی را برای گرفتن بدهی هایشان انجام داده اند. تلاش های آنها  شامل شکایت به دادگاه های داخلی و قطع ارائه خدمات به ایرلاین ها بوده است. اما ایرلاین ها پولی برای پرداخت بدهی یا حتی تضمین اجرای برنامه زمان بندی شده بازپرداخت بدهی ها ندارند.
در عین حال، شبکه فرودگاه های ایران نیازمند حدود 4 میلیارد دلار سرمایه گذاری برای توسعه، تعمیرات و نگهداری است. این در حالی است که درآمد فرودگاه ها در بهترین سناریو به 450 میلیون دلار خواهد رسید که به هیچ وجه کفاف هزینه ها را نمی کند. در حقیقت، به گفته مقامات ایرانی، تنها 2 فرودگاه از 55 فرودگاه کشور یعنی مهرآباد  تهران و فرودگاه بین المللی مشهد، میزان درآمدی بیش از هزینه های نگهداری و عملیاتی شان دارند.
به نظر می رسد، صنعت هوانوردی که قصد دارد ناوگان حمل و نقل خود را نوسازی کند، تلاش چندانی برای به روز رسانی و ارتقاء استراتژی های قیمت گذاری و سیستم های رزرویشن خود انجام نداده است.


منبع: تسنیم

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 1 بهمن 1395 - 13:23





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن