واضح آرشیو وب فارسی:مهر: در یک نشست مطبوعاتی مطرح شد
جزییات اجلاس فناوری رسانه تشریح شد/ حرکت به سوی گیرنده های ترکیبی
شناسهٔ خبر: 3877915 - یکشنبه ۲۶ دی ۱۳۹۵ - ۱۷:۵۸
هنر > رادیو و تلویزیون
.jwplayer{ display: inline-block; } در نشست مطبوعاتی سیزهمین اجلاس فناوری رسانه از جزییات این اجلاس، مهمانان و افتتاح دو پروژه با حضور رییس رسانه ملی سخن گفته شد. به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری سیزدهمین اجلاس سراسری فناوری رسانه امروز یکشنبه ۲۶ دی ماه با حضور رضا علیدادی معاون توسعه و فناوری رسانه ملی، محمد فهمی دبیر اجلاس و قائم مقام معاون فنی سازمان و همچنین خبرنگاران برگزار شد. علیدادی در این نشست درباره سیزدهیمن اجلاس رسانه عنوان کرد: در این اجلاس بیست و دو نشست تخصصی با حضور استادان داخلی و خارجی برگزار می شود و محورهای موضوعی نشست ها درباره آینده برودکست، انتقال در رسانه های همگانی، خودکفایی در زیرساخت های فناوری رسانه در سازمان صدا و سیما و موضوعات مرتبط با فناوری های نوین خواهد بود. وی اضافه کرد: همچنین ۷۰ شرکت داخلی و خارجی در زمان اجلاس در نمایشگاهی که تدارک دیده شده حضور خواهند داشت و با حضور رئیس سازمان دو پروژه جدید افتتاح خواهد شد. معاون توسعه و فناوری رسانه ملی با اشاره به میهمانان خارجی حاضر در اجلاس عنوان کرد: در این اجلاس مدیر فنی NHK و موسسه DVB حضور دارند، همچنین بخش نوآوری ها یکی از بخش های جدید اجلاس سیزدهم فناوری رسانه است که در آن ۲۰۰ طرح نوآورانه ارائه می شود.
علیدادی با اشاره به بخش رسانه های نوین نمایشگاه در اجلاس عنوان کرد: حدود ۱۲ شرکت در زمینه رسانه های ملی در کشور فعالیت و در این بخش هم حضور دارند. نتیجه اقدامات ما در حوزه زیرساخت ها یک حرکت رو به پیشرفت در سازمان صدا و سیماست که شاید خروجی این اتفاقات چند ماه دیگر دیده شود. با این حال ما توانسته ایم از مرحله دیجیتال سازی در رسانه عبور کرده و به مرحله تعامل برسیم. ما بنا داریم به سمت هوشمندی رسانه ای حرکت کنیم و فعلا این هوشمندی در لایه های زیرساختی ایجاد می شود. وی با اشاره به نرم افزار پیام رسان سروش توضیح داد: این نرم افزار ابزار خوبی برای انتقال پیام است، سازمان صدا و سیما هم در این مسیر سعی دارد از این ابزار استفاده کند چرا که استفاده از نرم افزارهای خارجی باعث می شود که اطلاعات عمومی ما از کشور خارج شده و از طریق سرورهای دیگران انتقال یابد. معاون توسعه و فناوری رسانه ملی درباره افزایش ضریب نفوذ شبکه های تلویزیونی عنوان کرد: علیرغم بودجه های کم مسیر پیشرفت ما همچنان که گفته شد رو به جلو بوده است و یکی از کارهای ما در چند سال اخیر این بود نقاطی را که شبکه های تلویزیونی در مکان های دور پوشش دهی نداشتند، پوشش دهیم. پوشش دیجیتالی در بسیاری از نقاط دنیا به عنوان یک پروژه ملی تعریف شده است اما ما همیشه به لحاظ تخصیص بودجه در این حوزه مشکل داشتیم، با این حال در حال حاضر حتی دورترین نقاط کشور می تواند ۱۸ شبکه دیجیتالی را دریافت کند.
وی در پایان سخنان خود تصریح کرد: با تلاش های سازمان صدا و سیما امسال حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ ایستگاه تلویزیونی دیجیتال اضافه شد و همچنین ۲۰۰ ایستگاه به رادیو FM تجهیز شد. در ادامه این نشست محمد فهمی دبیر اجلاس فناوری رسانه درباره این اجلاس توضیح داد: «همگرایی رسانه ای، رسانه های ترکیبی» شعار این اجلاس است. قالب کنونی ما در پخش صدا و تصویر به رسانه های خطی مشهور است در حالی که ساختار سنتی رسانه های خطی از مدت ها پیش لازم بوده که تغییر کند زیرا در دنیا رسانه ها از خطی به سمت غیرخطی می روند. فهمی اضافه کرد: دستگاه هایی که ما اکنون به عنوان گیرنده استفاده می کنیم تک قابلیتی هستند که در بسترهای سنتی برودکست قرار می گیرند و در آینده این گیرنده ها به سمت قابلیت های ترکیبی و چندگانه حرکت می کنند تا ما بتوانیم از محیط های مختلف اطلاعات دریافت کنیم. وی بیان کرد: در این اجلاس سعی شده با دعوت از کارشناسان خبره در سطح بین الملل از تجربیات این افراد استفاده شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]