محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827949141
سریال محبوبِ دکستر؛ دایره المعارف قاتلان زنجیره ای
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: هفته نامه کرگدن - اسم نویسندگان، به متن رجوع شود: دایره المعارف قاتلان زنجیره ای؛ با دیدن سریال دکستر شاید برای نخستین بار بی این که خودتان بخواهید شیفته یک قاتل سریالی می شوید.
دکستر، بیجه، خفاش شب و دیگران
رامبد خانلری: همین حالا اگر یک کارگردان ایرانی بخواهد از یک قاتل سریالی فیلم سینمایی یا سریال تلویزیونی ساده بسازد، برای نقش قاتل یکی از سوپراستارهای جذاب را در نظر می گیرد. احتمال آن می رود آقای قاتل موجود جذاب و باهوشی است که از سر تفنن آدم می کشد، در حاشیه امنیت مالی است و در کارش موفق است، طوری که حتی به مخیله اطرافیانش خطور نمی کند که آزار این مرد به یک گربه هم رسیده باشد.
اگر صفحه حوادث دو دهه گذشته روزنامه های ایران را ورق بزنید، با سعید حنایی، غلامرضا خوش رو و محمد بیجه به عنوان معروف ترین قاتلین سریالی سال های اخیر آشنا خواهید شد. هیچ کدام از این آدم ها جذاب نبودند، هیچ کدام در زندگی شخصی آدم های موفقی نبودند و هیچ کدام از ضریب هوی بالایی بهره مند نبودند و این یعنی میان تصوری که ما از قاتلین سریالی داریم با خود واقعی آن ها تفاوت زیادی هست.
ماجرای قاتلین سریالی در ایران شبیه ماجرای مترو است؛ هر دو وارداتی هستند و پیش از مواجهه با خودواقعی آن ها با تصویر سینمایی آن ها مواجه شدیم و میان این تصاویر تا واقعیت فاصله زیادی است؛ وجود یک قاتل سریالی شبیه «جک قصاب» در پاکدشت، مانند خواندن «وداع با اسلحه» در آرامش قطار مترو در ایستگاه جوانمرد قصاب است.
جذاب ترین نکته در مورد قاتلین سریالی رفتارشناسی قتل آن هاست؛ چیزی که بیشتر از هر کجا در فیلم «ممریز اف مردر» با آن برخورد می کنیم؛ قاتلی که در روزهای بارانی از یک شبکه رادیویی پخش ترانه خاصی را درخواست می کند و بعد از آن زنی با روسری قرمز را به قتل می رساند. انگیزه قتل همیکی از مهم ترین عناصر مواجه با قاتلین سریالی است. اما نکته ای که به اثری با درونمایه قتل های زنجیره ای اعتبار می بخشد، آشنایی با درونیات قاتل است، این که از لحظه تصمیم گیری تا اجرا چه فعل و انفعالات شیمیایی در نهاد او صورت می گیرد.
«هانیبال لکتر» به عنوان معروف ترین نمونه تصویری قاتلین سریالی بیشتر از بقیه درونیاتش را با مخاطب به اشتراک می گذارد و شاید به همین خاطر با اقبال بیشتری مواجه می شود. این که استراتژی بیشتر نویسندگان سینمایی دنیا این است که از شخصیت ضدقهرمانی به نام قاتل سریالی کارکردی مشابه قهرمان بگیرند، نکته ای بارز است. همین می شود که برای فیلمی شبیه «واچر» هنرپیشه متوسطی شبیه «گری اسپید» را برای نقش کارآگاه در نظر می گیرند اما نقش قاتل را «کیانو ریوز» بازی می کند که به مراتب هنرپیشه معروف تری است یا برای نقش هانیبال در سه گانه «سکوت بره ها»، «آنتونی هاپکینز» را در نظر می گیرند.
اگر شخصیت قاتل سریالی باری شما شخصیت ج ذابی است، تماشای سریال «دکستر» بهترین گزینه است. در هیچ کجا مانند این سریال به شما این فرصت داده نمی شود که تا این حد به یک قاتل سریالی نزدیک و با روحیات او آشنا شوید. دکستر بک متخصص خون شناسی در اداره پلیس میامی است که خود خطرناک ترین قاتل شهر است و در هر فصل با یک قاتل سریالی دیگر مواجه می شود.
اما داستان پیوسته سریال، آشنایی با شخصیت دکستر و بررسی روند تحول شخصیتی اوست. شاید هیچ وقت و هیچ کجا به شما این اجازه داده نشود که اینقدر از نزدیک با یک قاتل سریالی معاشرت کم خطر کنید. دکستر جذاب است، باهوش است، برای قتل هایش مراسم و لباس ویژه ای دارد و طعمه های او مجرمانی هستند که به نحوی از چنگ قانون گریخته اند.
انگیزه دسکتر برای کشتن آدم ها انگیزه جدیدی نیست، پیش از این در داستان های «ده بومی کوچولو» و «قتل در قطار سریع السیر شرق» آگاتا کریستی با چنین انگیزه ای مواجه شده بودیم. این انگیزه تکراری با انگیزه شخصیت های فرعی هر فصل موازنه می شود. این سریال براساس رمانی با نام «دکستر مسافر تاریکی» ساخته شده است. این رمان در هفت جلد منتشر و جلد اول آن توسط «اراز بارسقیان» ترجمه شده است.
جلد اول را خوانده ام، تفاوت های کلانی میان سریال و کتاب است. شخصیت های فرعی سریال جذاب هستند و هر کدام طرفداران خودشان را دارند. به عنوان مثال شخصیت «دبرا مورگان»، خواهر دکستر، یکی از محبوب ترین شخصیت های این سریال است. در کنار دبرا، «گروهبان باتیستا» و «ماسوکا» هم طرفداران زیادی دارند.
روایت دکستر، به عنوان نریتور، روی سریال بسیار دراماتیک است و سریال را بیشتر از آنچه هست جذاب می کند. در این نریشن ها دکستر بدون فاصله با مخاطب حرف می زند و مخاطب بیشتر از هر وقتی فرصت آشنایی با او را دارد. اگر می خواهید از اتاق فرمان یک قاتل سریالی خطرناک به دنیا نگاه کنید به تماشای سریال دکستر بنشینید.
محبوب ترین قاتل دنیا
سحر سرمست: روی سورلز در مقاله ای با عنوان «چطور داستان را هوشمندانه شروع کنیم؟» در مورد معجزه شروع یک اثر مفصل نوشته است (این مقاله در کتاب «حرفه: داستان نویس، مترجمان: کاوه فولادی نسب، مریم کهنسال نودهی چاپ شده است). او معتقد است: «اولین جمله هر داستان یک کارکرد بنیادین دارد. هدف اولیه و قطعی آن- علاوه بر هر کارکرد یا هدف دیگری که ممکن است داشته باشد- این است که خواننده را وادار کند جمله دوم را هم بخواند. پاراگراف اول نیز باید خواننده را وادارد که پاراگرف دوم را بخواند و الی آخر.»
اگر بنا را تعلیق در اثر بگذاریم، صرف نظر از عنوان یا این که آن اثر کدام شاخه هنر را شامل می شود، به چرایی مطلبی پی می بریم که در بالا اشاره شد. بله، یک اثر فارغ از آنچه هست- چه داستان باشد، چه موسیقی، چه نقاشی یا فیلم و سریال- به هر حال باید مخاطب را از یک به دو دنبال خود بکشاند. در این جا باید اعتراف کنم اگر عمیقا یکی از طرفداران ژانر تریلر روانی نبودم، باز هم با دیدن تیتراژ سریال «دکستر» میخکوب پای آن می نشستم.
اصلا این جا به جرات می گویم که تیتراژ در فیلم و سریال، حکم جمله اول در داستانی را دارد که باید خواننده را برای خواندن جمله بعد از آن ترغیب کند. می دانم اهمیت تیتراژ در فیلم ها و سریال های روز دنیا بر هیچ یک از ما پوشیده نیست. مثلا حتم دارم این روزها وقتی واژه تیتراژ را می شنویم بی اختیار طنین مرموز موسیقی تیتراژ سریال «بازی تاج و تخت» در ذهنمان می پیچد و مور مورمان میشود!
در سریال مطرح و موفق دکستر نیز تیتراژ میخ اول را محکم در ذهن بیننده می کوبد: تصیر مردی که دراز کشیده است و دوربین هم ارتفاع با صورت مرد، کاملا بی طرفانه (نه بالاتر از شخصیت قرارگرفته که ضعف و نه از پایین تصویر می گیرد که قدرت او را نشان دهد) از یک زاویه افقی او را نشان می دهد. مرد پشه ای را می کشد و روی دستش اثر خونی برجا می گذارد. کارگردان کاملا هوشمندانه و خودآگاه، از همین جا خون را وارد بازی می کند و بیننده متوجه حضور خون به عنوان کاراکتری مهم در فیلم می شود.
از این جای تیتراژ همه چیز به خون ربط داده می شود؛ از جمله پرتقال، استیک قرمز، رنگ قرمزی که توی وان حمام دیده می شود، خونی که از ریش چکیده می شود، عضلاتی که در آن ها رگ ها برجسته می شوند و تمامی این ها تا ظاهر شدن اسم کاراکتر اصلی سریال، دکستر، آن همه به رنگ قرمز ادامه پیدا می کند.
از تیتراژ یا همان «الف» ابتدای ماجرا که بگذریم به «ب» داستان خواهیم رسید که شخصیت های آن هستند، چرا که شخصیت ها در این سریال فوق العاده قوی هستند و روی طرح داستانی این سریال به خوبی نشسته اند. این سریال براساس رمان «رویای تاریک دکستر» نوشته «جف لیندزی» ساخته شده است، شاید هم علت کاراکترهای قرص و محکم در سریال دکستر همین باشد. البته به تدریج و در فصل های دو و سه نویسنده های سریال روند مستقلی را طی می کند و کمی از رمان فاصله می گیرند، ولی چون خشت اول را درست گذاشته بودند تا پایان کار و آخرین قطره خون سریال در فصل هشت کوچک ترین لنگی در هیچ کدام از شخصیت های اصلی دیده نمی شود.
در این پروژه برای اولین بار در تاریخ تلویزیون، قهرمان یک قاتل سریالی است. گاهی دکستر قاتل، ما را یاد دیگر قاتلین سریالی نیز می ندازد که در سینما دیده ایم. بسیاری دکستر سریال را با «هانیبال لکتر» در «سکوت بره ها» یا «جان دو»ی معروف در اثر ماندگار «فینچر» یعنی فیلم «هفت» مقایسه می کنند. دکستر مورگان با بازی درخشان مایکل سی هال، آدمکش قهاری است و ما نه تنها این کار او را تقبیح نمی کنیم، بلکه از تماشای آن خوشحال هم می شویم!
در پایان حتما از خود می پرسید «چطور دکستر محبوب ترین قاتل سریالی است؟» جواب این که اگر بدانیم شخصی گناهکاران و قاتلین را از صفحه تاریخ محو می کند بی شک بعد از چند قسمت مقاومت، بالاخره تسلیمش خواهیم شد و هم پای او از کشته شدن خراب کارها و قاتلین ذوق هم می کنیم. این فرمول را در دنیای واقعی امروز تصور کنید. آیا طرفدار به اصطلاح قاتلی نمی شوید که کمر به قتل تروریسم در جهان ببندد؟
شاه قاتلین زنجیره ای
شادی مشتاقی: تا قبل از دیدن «دکستر» تصویری که از قاتل سریالی داشتم چیزی بود مثل کوین اسپیسی فیلم سِون؛ یک خل وضع خشن نامتعادل که آدم را تا حد مرگ وحشتزده می کرد. اما حقیقت این است که دکستر از اساس با همه قاتلین سریالی فرق دارد. این «بدمن» دوست داشتنی با چهره ای دوگانه که ترکیبی از معصومیت گم شده در چشم ها و حس انتقامجویی در فک و دهان بزرگش است، چنان به دل آدم می نشیند که دوست دارید با او همراه شوید و حتی گاهی دستتان توی دستش باشد تا دنیا را با هم نجات دهید و از این زمین رقت انگیز جای بهتری برای زندگی بسازید. دکستر با آن نریشن های جذاب و صدای گرمش شما را چنان همراه می کند که تاانتهای سریال و فصل هشتم خدا خدا می کنید هرگز گیر نیفتد.
اجازه بدهید کمی به عقب برگردیم. می خواهم با خیال راحت از احساساتم حرف بزنم. راستش را بخواهید در انتهای فصل اول دهانم خشک و مو به تنم سیخ شده بود، حتی درست نمی توانستم حرف بزنم. در انتهای فصل چهارم هم بدون این که خودم متوجه شوم چند قطره اشک ریختم. واقعیت این است که من با این سریال احساسات متفاوتی را تجربه کرده ام. جالب این که وقتی برای بار دوم این سریال را دیدم احساساتم نه تنها کمرنگ نشد بلکه شدت و حدت بیشتری پیدا کرد. چقدر دلم می خواست این بار معجزه می شد و شخصیت های دوست داشتنی سریال زنده می ماندند!
موقع دیدن سریال، هرچه به فصل آخر نزدیک تر می شویم پختگی و بروز عاطفه در ششخصیت دکستر نمایان تر می شود و کلیشه همیگشی قسی القلب بودن قاتلین زنجیره ای زیر سوال می رود. در زندگی دکستر رد پای چندین زن وجود دارد که بعضی مثل «ریتا» و «لیلا» تکلیفشان مشخص می شود و بعضی مثل «لومن» و «هانا» بلاتکلیف رها می شوند و سرانجامشان نامشخص می ماند. اما وفادارترین و عاشق ترین آن ها کسی نیست جز خواهر ناتنی دکستر، «دبرا» که مصداق واقعی این بیت مولاناست:
خنک آن قماربازی که بباخت آنچه بودش/ بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
دبرا بعد از شکست های عشقی متعدد و انتخاب های نادرست در نهایت می فهمد دلباخته دکستر بوده؛ شاه قاتلین زنجیره ای. او در راه دکستر از همه چیزش دست می کشد؛ از اصولش، اعتقاداتش و حتی از جانش. در شطرنج دکستر قربانی های زیادی وجود دارند ولی فداکارترین سربازش همین دبراست.
دکستر سریال پرقدرتی است که می توانید نقل قول های زیادی از آن را برای صحفه های مجازی تان بردارید. از خدا پنهان نیست از شما هم پنهان نباشد، من هم همین کار را کردم و نتیجه گرفتم. بهترین نریشن سریال هم از نظر من مربوط به فصل هفتم و انتهای قسمت یازدهم است؛ فصلی که همراه با دکستر عاشق و فارغ می شویم. جایی که می گوید: «توی یک چشم به هم زدن هر چیزی می تونه عوض بشه.»
شما حتی می توانید با نریشن های این سریال زندگی کنید و شاید همین قدرت و تاثیرگذاری زیاد باعث می شود انتظار زیادی برای یک پایان بندی باشکوه- مثلا شبیه «برکینگ بد» یا «سیکس فیت آندر»- از آن داشته باشید اما متاسفانه این انتظار برآورده نمی شود. بعد از آن همه زیر و رو شدن احساسات و تا دم مرگ رفتن ها، این پایان بندی شایسته ضدقهرمانی چون دکستر افسانه ای نبود.
با این حال ریتم این سریال آن قدر سریع و داستان آن چنان پرکشش است که می توانید تمام کارهای روزانه تان را فراموش کنید و با لذت و هیجان غرق در دکستر و دنیای مرموزش شوید، چون شک ندارم بعدها دلتان برای دونات های رنگ و وارنگ دکستر تنگ خواهدشد.
حقیقت این است که دکستر به مثابه قرمه سبزی است، باید دو بار دیدش چون بار دوم حتما جاافتاده تر خواهدبود!
مختصر و مفید درباره سریال دکستر
تهیه و ترجمه: مستانه تابش
• براساس اطلاعاتی که در ویکی دکستر آمده، دکستر مورگان 145 نفر را به قتل می رساند. او قبل از نابود شدن اولین جعبه نمونه هایش، 45 نمونه از خون افراد مختلف داشت.
• در طول فصل هشتم، این دیوید زایاس نبود که تمام مدت نقش آنجل باتیستا را بازی می کرد، بلکه در بعضی صحنه ها پسرش، جونیور، با شباهت حیرت انگیزی که به پدر داشت، جایگزین او شد.
• در سال 2010 خبر ابتلای ستاره سریال دکستر، مایکل سی هال به سرطان خون اعلام شد اما او به بازی اش در سریال ادامه داد. سایر بازیگران و عوامل فیلم از این خبر شوکه شده بودند، چون مایکل در دوره فیلمبرداری، هرگز چیزی درباره بیماری اش نگفته بود. او مجبور شد در فصل پنجم سریال از کلاه گیس استفاده کند تا ریزش موهایش را به دلیل شیمی درمانی پنهان کند.
• جنیفر کارپنتر که نقش دبرا مورگان، خواهر ناتنی دکستر، را در این سریال بازی می کرد، 31 دسامبر سال 2008 با مایکل سی هال ازدواج کرد. آن ها در دسامبر 2010 از هم جدا شدند اما همچنان به بازی در مقابل هم در سریال دکستر ادامه دادند.
• جولی بنز که نقش رپتا بنت، همسر دکستر، را بازی می کرد در ابتدا برای بازی در نقش دبرا مورگان تست داده بود.
• در یکی از صحنه ها، دکستر به صورت اتفاقی قایق ماهیگیری اش را به اسکله کوبید و 8 هزار دلار خرج اضافی روی دست تهیه کننده گذاشت.
• آنجل باتیستا موقع اشاره به دکستر یا صحبت کردن با او به عنوان دوست نزدیک، از کلمه «سوسیو» (socio) برای خطاب کردنش استفاده می کرد که بازی هوشمندانه ای با دو کلمه انگلیسی و اسپانیایی است؛ سوسیو در زبان اسپانیایی به معنای شریک یا همدست است. همچنین بخش اول کلمه sociopath به معنای جامعه ستیز است.
• نام دکستر (شخصتی اصلی سریال) یک کلمه یونانی به معنای راست دست است. جف لیندزی، نویسنده سریال، در جشن امضای یک کتاب در سال 2010 در ادینبورگ تاکید کرد نام دکستر را به این علت انتخاب کرده که متضاد کلمه سینیستر (به معنای شیطانی) است و بخش عادی شخصیت دکستر مورگان را نشان می دهد.
• به دلیل قوانین سفت و سختی که برای کارکردن کودکان در تلویزیون امریکا وجود دارد، نقش هریسون، پسر دکستر و ریتا، را دو برادر دوقلوی همسان به نام های لوک اندرو و ایوان جورج کرانچف بازی کردند.
• جیمی اسمیتز در نقش میگوئل پرادو، موقع فیلمبرداری یکی از اپیزودهای سریال دکستر، یک بدلکار را با یک چاقوی واقعی مجروح کرد.
• ملیسا روزنبرگ چهار قسمت اصلی سریال دکستر را نوشت که بهترین بخش های این مجموعه شناخته می شود، اما از این گروه جدا شد تا فیلمنامه سریال پنج قسمتی «گرگ و میش» را بنویسد.
۱۴ آبان ۱۳۹۵ - ۰۷:۱۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 190]
صفحات پیشنهادی
«دایرهالمعارف هنر» رویین پاکباز نقد و بررسی میشود
دایرهالمعارف هنر رویین پاکباز نقد و بررسی میشود ششمین نشست از سلسله نشستهای بررسی کتابهای هنر معاصر به بررسی کتاب دایرهالمعارف هنر اختصاص یافت به گزارش ایلنا در ششمین نشست بررسی کتابهای هنر معاصر که با همکاری کمیته هنر معاصر گروه تاریخ هنر پژوهشکده هنر فرهنگستاننقد و بررسی کتاب «دایرهالمعارف هنر» در خانه هنرمندان ایران
نقد و بررسی کتاب دایرهالمعارف هنر در خانه هنرمندان ایران سومین نشست از سلسله نشستهای یکشنبههای کتاب هنر به نقد و بررسی کتاب دایرهالمعارف هنر اثر رویین پاکباز اختصاص دارد به گزارش ایلنا سومین نشست از سلسله نشستهای «یکشنبههای کتاب هنر» یکشنبه 2 آسه دایرهالمعارف مصور جدید توسط نشر سایان منتشر میشود
سه دایرهالمعارف مصور جدید توسط نشر سایان منتشر میشود شناسهٔ خبر 3798802 - سهشنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰ ۵۱ فرهنگ > کتاب jwplayer display inline-block; مدیر انتشارات سایان از آماده سازی ۳ دایره المعارف مصور بدن انسان تاریخ علم و افسانهها و اسطورهها برای چاپ خبر دادکتاب «دایره المعارف هنر» نقد و بررسی میشود
کتاب دایره المعارف هنر نقد و بررسی میشود شناسهٔ خبر 3795580 - شنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱ ۳۳ فرهنگ > کتاب jwplayer display inline-block; ششمین نشست از سلسله نشستهای بررسی کتابهای هنر معاصر با محوریت بررسی کتاب دایره المعارف هنر برگزار میشود به گزارش خبرگزاری مهر به نق«دایره المعارف هنر» رویین پاکباز نقد و بررسی میشود
دایره المعارف هنر رویین پاکباز نقد و بررسی میشود شناسهٔ خبر 3795507 - شنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱ ۱۰ هنر > موسیقی و هنرهای تجسمی jwplayer display inline-block; ششمین نشست از سلسله نشست های بررسی کتاب های هنر معاصر به بررسی کتاب دایره المعارف هنر اختصاص یافت به گزارش خبرگکتاب «دایره المعارف هنر» نقد و بررسی می شود
کتاب دایره المعارف هنر نقد و بررسی می شود شناسهٔ خبر 3795915 - شنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۴ ۴۱ دین و اندیشه > اندیشکده ها jwplayer display inline-block; ششمین نشست از سلسله نشستهای بررسی کتابهای هنر معاصر به بررسی کتاب دایره المعارف هنر اختصاص یافت به گزارش خبرگزاری مهرپخش سریال «یونس نبی (ع)» از رادیو - ایسنا
سریال رادیویی یونس نبی ع به کارگردانی بهرام سرورینژاد از رادیو نمایش پخش میشود به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل هنرهای نمایشی رادیو این سریال رادیویی را فائزه کوشباغی نوشته است که به فرازی از زندگی حضرت یونس ع میپردازد یونس نبی ع با هنرمندی رضا عمرانیپژمان جمشیدی مقابل دوربین یک سریال جدید
پژمان جمشیدی مقابل دوربین یک سریال جدید پژمان جمشیدی در سریال نفس به نویسندگی و کارگردانی جلیل سامان مقابل دوربین رفت به گزارش فرهنگ نیوز و به نقل از روابط عمومی سریال «نفس» تصویربرداری این سریال که از نیمه گذشته است با حضور بازیگران جدید ادامه دارد و پژمان جمشیدزمان پخش سریال جدید شبکه یک مشخص شد
زمان پخش سریال جدید شبکه یک مشخص شد سریال پرستاران به کارگردانی علیرضا افخمی و محمودرضا تخشید از دهم بهمن از شبکه یک سیما پخش می شود به گزارش فرهنگ نیوز سریال «پرستاران» که علیرضا افخمی و محمودرضا تخشید کارگردانان آن هستند و داود هاشمی تهیه کنندگی آن را بر عهده داصنعت سریالسازی ترکیه یک میلیارد دلاری میشود
صنعت سریالسازی ترکیه یک میلیارد دلاری میشود محبوبیت سریالهای ترکیهای در یک دهه اخیر بویژه در کشورهای خاورمیانه و جنوب اروپا به اوج خود رسیده است صنعت سریالسازی ترکیه امیدوار است میزان درآمد فروش خود را تا سال 2023 میلادی به یک میلیارد دلار در سال برساند به گزارش ایسنا به نق-
سینما و تلویزیون
پربازدیدترینها