تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سه چيز است كه در هر كس باشد منافق است اگر چه روزه دارد و نماز بخواند و حج و عمر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835895249




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انتشار اوراق مشارکت با پشتوانه ارز


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: ایسنا: یک کارشناس بازار سرمایه با اشاره به نرخ سود سپرده‌های بانکی می‌گوید برای انتشار اوراق صکوک و مشارکت بلندمدت باید ابتدا نرخ بهره تک رقمی شود ولی تا آن زمان دولت می‌تواند اوراق بدهی با پشتوانه ارز منتشر کند. او معتقد است دولت در این زمینه کم‌کاری کرده است.

غلامرضا سلامی اظهار کرد: در ایران ابزار مالی کم نیست، ولی از آن‌ها یا استفاده نمی‌شود و یا استفاده از آن به گونه‌ای دیگر است، مثلا صندوق‌های مشترک سرمایه‌گذاری اکثرا پول‌هایشان را در اختیار بانک‌ها می‌گذارند. در صورتی که این صندوق‌ها باید بیشتر به سمت سرمایه‌گذاری در سهام و اوراق بهادار بروند.

 وی ادامه داد: باید آسیب‌شناسی شود که چرا ابزارها و نهادهایی که در بازار مالی ایران وجود دارند، ‌ در جایگاه خود به کار نمی‌روند.

این کارشناس بازار سرمایه در مورد به کارگیری option و  futureدر بازار مالی ایران گفت: این موارد در ایران مقداری مشکل فقهی داشته که باید حل شود. البته اگر عزم جدی وجود داشته باشد، امکان استفاده از این ابزارهای مالی در بازار سرمایه ایران خواهد بود.

سلامی درباره بازار آتی سکه نیز تصریح کرد: مشکل اساسی ما این است که عرضه کننده اصلی سکه بانک مرکزی است. در نتیجه آن حجم از سکه که باید در بازار داد و ستد شود، وجود ندارد. ضمن اینکه از سکه به عنوان یک ابزار مالی متعارف در بازار سرمایه کشورهای دیگر استفاده نمی‌شود.

وی افزود: در بازارهای مالی دنیا قراردادهای آتی بر روی طلا، نقره و فلزات گران‌قیمت انجام می‌شود. حتی در این بازارها فلزاتی همچون طلا کمتر داد و ستد می‌شود و اوراق آتی آن مورد معامله قرار می‌گیرد. از طرفی در بازار آتی ایران می‌توان بیشتر روی سهام و ارز متمرکز شد تا سکه.

این کارشناس بازار سرمایه با اشاره به کاهش نرخ سود سپرده‌های بانکی گفت: از آن جایی که تا چندماه پیش نرخ بهره بانکی در ایران بالای ۲۰ درصد بود. امکان انتشار اوراق بدهی بلند مدت تقریبا غیرممکن بود. در این مدت دولت تلاش کرد نرخ بهره را با تورم هماهنگ کند و در حال حاضر این نرخ به ۱۵ درصد رسیده و هنوز هم برای اوراق بدهی نرخ بالایی محسوب می‌شود. اگر دولت بتواند به گونه‌ای اقتصادی و غیردستوری نرخ بهره را روی پنج یا شش درصد بیاورد، می‌تواند بازار اوراق بدهی را خیلی جدی در دستور کار خود قرار دهد و با این کار بازار مالی عمیق خواهد شد.

سلامی خاطرنشان کرد: در حال حاضر نیز دولت می‌تواند اوراق بدهی با پشتوانه ارزی ایجاد کند تا قدرت خرید ثابت بماند، اما به علت تعدادی از موانع این کار انجام نشد. این در حالی است که اوراق بدهی ارزی با قدرت خرید ثابت پتانسیل بالایی دارد که در این زمینه دولت کم‌کاری کرده است.

وی افزود: با نرخ‌های بهره بالا فقط می‌شود اوراق خزانه یک ساله یا شش ماه منتشر کرد که این موضوع مشکل اوراق بدهی را حل نمی‌کند چرا که کوتاه مدت است و تنها بدهی دولت را یک سال به عقب انداخته و انباشته می‌کند. برای انتشار اوراق صکوک و اوراق مشارکت ۱۰ و ۲۰ ساله ابتدا باید نرخ بهره پایین بیاید ولی تا آن زمان دولت می‌تواند اوراق بدهی با پشتوانه ارز منتشر کند تا تحرک در بخش واقعی اقتصاد حاصل شود. من معتقدم برای این کار هنوز دیر نیست.

وی ادامه داد: بازار سرمایه ایران متکی به بخش واقعی اقتصاد است اگر بخش واقعی اقتصاد رونق آن چنانی نداشته باشد هر چه نقدینگی در بازار سرمایه تزریق شود، فایده‌ای نخواهد داشت و چیزی عوض نمی‌شود. ‌ در نتیجه تمام تلاش دولت باید این باشد که بخش واقعی اقتصاد رونق پیدا کند.

این کارشناس بازار سرمایه اضافه کرد: متاسفانه بخش واقعی اقتصاد ما وابسته به مسائل بازار پول و بدهی‌های دولت به بانک‌ها و سایرین شده است. رقم بدهی به سیستم بانکی بسیار بالاست. این موضوع را دولت باید تلاش کند که هرچه سریعتر حل شود.




۰۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن