تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن كم خوراك است و منافق پرخور.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834861772




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایرانیان سالانه 4 میلیارد دلار بلیت می خرند


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
ایرانیان سالانه 4 میلیارد دلار بلیت می خرند




«فقط پول بلیتی که ایرانیان، سالانه به ایرلاین های خارجی پرداخت می کنند، بین 3 تا 4میلیارد دلار است.» وزیر راه وشهر سازی بااعلام این آمار تأکید کرد: «به دلیل وضع تأسف بار ناوگان هوایی نتوانستیم از این سهم استفاده کنیم و پول زیادی ازایران خارج شده است.»





روزنامه ایران: «فقط پول بلیتی که ایرانیان، سالانه به ایرلاین های خارجی پرداخت می کنند، بین 3 تا 4میلیارد دلار است.» وزیر راه وشهر سازی بااعلام این آمار تأکید کرد: «به دلیل وضع تأسف بار ناوگان هوایی نتوانستیم از این سهم استفاده کنیم و پول زیادی ازایران خارج شده است.»

عباس آخوندی در این خصوص می‌گوید که فرسوده بودن ناوگان هوایی کشور اجازه نمی‌دهد که ما از این سهم استفاده کنیم و از این بابت هرساله پول زیادی از ایران خارج شده است اما اکنون ایران قصد دارد که با نوسازی ناوگان هوایی خود در فضای پسابرجام سهم چهار میلیارد دلاری خود از آسمان منطقه را بازپس بگیرد.

بر پایه آمارهای منتشر شده وزارت راه و شهرسازی در سی‌ام خردادماه، جمهوری اسلامی ایران دارای 17 شرکت بهره‌بردار هواپیمایی است همچنین شمار صندلی‌های فعال 26 هزار و 626 عدد است. متوسط عمر کل ناوگان ایران 74/23 سال و متوسط عمر کل ناوگان فعال 9/22 سال است.
در همین باره به گزارش وزارت راه و شهرسازی، «عباس آخوندی» درباره وضع ناوگان هوایی کشور گفت: اکنون 266 هواپیما در کل ناوگان هوایی داریم که 110 فروند آن غیرفعال است، بنابراین فقط 156 فروند هواپیمای فعال با میانگین عمر 23 سال داریم.

وی تأکید کرد استفاده بیشتر از هواپیماهایی که در آستانه 24 سالگی قرار دارند، هزینه اضافه بر دوش صنعت می‌گذارد. هزینه تأمین قطعات این هواپیماها و تعمیر آنها بسیار گران است و برخی قطعات دیگر در بازار نیست. همچنین مصرف سوخت این هواپیماها بسیار بالاست.

در چنین شرایطی که مدام وضع ناوگان هوایی کشور در حال تحلیل رفتن است و در عوض میلیاردها دلار از سرمایه کشور به جیب ایرلاین‌های خارجی می‌رود قطعاً راهی جر نوسازی ناوگان وجود ندارد. لذا امروزه مهم‌ترین اولویت ایران، جایگزین کردن هواپیماهای از رده خارج است. در این باره آخوندی با اشاره به تفاهمنامه‌های اخیر با دو شرکت بزرگ هواپیمایی ایرباس و بوئینگ گفت: اگر بخواهیم خرید هواپیما را از جهت حرفه‌ای بررسی کنیم، سازمان هواپیمایی کشور و وزارت راه مرجع آن است. از جنبه اقتصادی نیز شورای اقتصاد و رئیس جمهوری تصمیم می‌گیرند. ما این بحث را مکرر در خدمت رئیس جمهوری مطرح کرده‌ایم و با آن موافقت شده است.

در این خصوص وزیر راه و شهرسازی با توجه به هماهنگی‌های فرانسه و امریکا از صدور اجازه عقد قرارداد ایرباس با ایران از سوی دفتر کنترل دارایی‌های وزارت خزانه داری امریکا (OFAC) خبر داد.

خرید هواپیما برای استفاده از ظرفیت ترانزیتی کشور

تهران همواره از موقعیتی مناسب در مسیرهای هوایی متصل‌کننده‌ اروپا، خاورمیانه و آسیا برخوردار بوده که این موضوع مورد توجه شرکت‌های هواپیمای بزرگ جهان قرار داشته اما به سبب تحریم‌های غرب این ظرفیت چندین دهه بدون استفاده باقی مانده است. از این رو اگر تحریم‌ها نبود و صنعت هوایی کشور همگام با جهان پیش می‌رفت اکنون از بابت این صنعت درآمدهای چند ده میلیارد دلاری نصیب کشور می‌شد نه آنکه منابع ارزی کشور دراختیارکشورهایی چون ترکیه و امارات متحده عربی قرار گیرد.

وزیر راه و شهرسازی در این باره گفت: مسافر ما را از تهران به دوبی می‌برند و سپس به جای دیگر منتقل می‌کنند. در حالی که مسیر معقول تهران است اما با ناوگان موجود امکان رقابت و استفاده از ظرفیت ترانزیتی خود را نداریم.

آخوندی درباره آخرین وضعیت قرارداد خرید هواپیمای ایرباس از فرانسه گفت: وقتی قراردادی در حضور رئیس جمهوری فرانسه تنظیم شود به طور قطع تا جایی مورد تدبیر این مقام عالی قرار گرفته است که از آن حمایت می‌کند. تصور ما این طور است که هماهنگی‌های اولیه در طرف مقابل صورت گرفته که اجازه عقد قرارداد با دولت ایران صادر شده است.

بر اساس این گزارش،  پس از آغاز اجرای برجام در دی ماه 1394، رئیس جمهوری اسلامی ایران بهمن ماه پارسال در سفر به پاریس، قرارداد با ایرباس فرانسه را امضا کرد. این قرارداد مربوط به خرید 118 فروند هواپیمای ایرباس بود.  به گفته وزیر راه و شهرسازی، «طرف فرانسوی متعهد شده است در سال جاری میلادی هشت فروند و تا سال 2024 میلادی- یعنی در یک بازه زمانی هشت ساله- 110 فروند هواپیما به ایران ایر تحویل دهد.»

اکنون وزیر راه و شهرسازی درباره شیوه تأمین مالی برای خرید ناوگان جدید توضیح داد: قرارداد خرید هواپیما به صورت اجاره به شرط تملیک است؛ یعنی اینکه شرکتی بین ما و ایرباس قرار می‌گیرد و این شرکت کل پول را به ایرباس می‌دهد و به صورت اجاره به شرط تملیک هواپیماها به ما اجاره داده می‌شود. وقتی اقساط تمام می‌شود مالکیت نهایی دراختیار ما قرار می‌گیرد.

به گفته وی، مبلغ اجاره از محل خدمات ارائه شده مانند فروش بلیت تأمین می‌شود. آخوندی افزود: یک شرکت لیزینگ هواپیمایی همه مبالغ را تأمین می‌کند و هواپیماها را اجاره به شرط تملیک در اختیار ما قرار می‌دهد.

وی تأکید کرد با این مدل مالی نه دولت و نه بانک مرکزی زیربار قرض نمی‌روند. در هفته های اخیر فرهاد پرورش مدیرعامل ایران ایر نیز به خبرگزاری انگلیسی «رویترز» اعلام کرد: این شرکت در حال مذاکره برای انعقاد یک قرارداد تاریخی خرید هواپیما با بوئینگ است که احتمالاً مشابه سفارش خرید بیش از 100 فروند هواپیما از ایرباس خواهد بود اما موانع پیش روی هر دوی این قراردادها باید حل شود تا توافق پارسال در زمینه لغو تحریم‌ها رعایت شود.

به گفته وی، ایران برای یک دهه آینده به دست کم 300 فروند هواپیما نیاز دارد.

راه‌اندازی پرواز مستقیم ایران- قزاقستان با هواپیمای برزیلی

در همین خصوص با فرود نخستین هواپیمای امبرایر ایرآستانا در ساعت ۱۴:۲۰ روز گذشته در فرودگاه امام خمینی(ره)، پرواز مستقیم بین ایران و قزاقستان رسماً برقرار شد.  سرکالی امیر بکوف مدیر دفتر ایرآستانا در ایران و ترکیه با اشاره به این که افتتاح پروازهای مستقیم ایران و قزاقستان باعث محکم‌تر شدن روابط دو کشور می‌شود اظهار کرد: اولویت افزایش مقاصد پروازی برای ما بسیار مهم است، از این رو از برقراری پروازها به مقاصد جدید به صورت همه‌جانبه حمایت می‌کنیم.

موافقت اصولی‌‌ با تأسیس ۷ شرکت هواپیمایی

همچنین دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی گفت: اواخر سال گذشته‌ حدود ۷ تقاضای تأسیس شرکت هواپیمایی داشتیم که در شورای عالی هواپیمایی مطرح و موافقت اصولی آن انجام شد که در حال پیگیری اقدامات اجرایی برای راه‌اندازی هستند. ‌مقصود اسعدی سامانی در گفت‌وگو با فارس با اشاره به برخی جزئیات تأسیس شرکت‌های هواپیمایی، بر لزوم تسهیل شرایط و حذف مقررات‌ سختگیرانه تأکید کرد.







تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن