تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسيار عزيزى كه، نادانى اش او را خوار ساخت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826867583




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بالاترین میزان تولید نفت اعضای اوپک در ماه ژوئن ثبت شد


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: بالاترین میزان تولید نفت اعضای اوپک در ماه ژوئن ثبت شد اقتصاد > انرژی - شانا نوشت:تولید نفت اوپک در ماه ژوئن به بالاترین حد خود رسید و این درحالی بود که صنعت نفت نیجریه پس از حملات نظامی روند بهبودی را طی کرد و ایران و اعضای این سازمان در حوزه خلیج فارس عرضه را افزایش دادند.

افزایش عرضه از سوی تولید کنندگان عمده در خاورمیانه (به استثنای عراق) حالی از تاکید کشورهای یادشده به دستیابی به سهم آنها در بازار است. 
مذاکرات بین تولید کنندگان در مورد کاهش میزان تولید در ماه آوریل با شکست مواجه شد و هنوز نیز این مذاکرات احیا نشده است. در همین راستا بازیابی قیمتها به ٥٠ دلار در بشکه  الزام به افزایش سهم اعضا در بازار را کاهش می دهد.  براساس تحقیقات انجام شده و با توجه به داده های کشتیرانی و اطلاعات منابع صنعتی، عرضه نفت از سوی اعضای اوپک این ماه به ٣٢,٨٢ میلیون بشکه در روز افزایش یافته است در حالیکه این رقم در ماه مه ٣٢.٥٧ میلیون بشکه در روز بود.  میزان تولید در ماه ژوئن به مراتب کمتر از میانگین تقاضایی خواهد بود که اوپک برای نفت در سه ماه سوم سال تصور می کرد و این نشانگر این است که در صورتی که اوپک نتواند بیشتر از میزان کنونی نفت تولید کند، در ماههای آینده تقاضا از عرضه پیشی خواهد گرفت.    تولید نفت اوپک در ماه ژوئن از تولید این سازمان در ماه ژانویه که ٣٢,٦٥ میلیون بشکه در روز بود فراتر رفت و این افزایش بیشتر به دلیل بازگشت یکی از اعضای اوپک یعنی اندونزی بود. براساس تحقیقات انجام گرفته از سوی رویترز از سال ١٩٩٧، تولید ١٢ عضو دیگر اوپک به بالاترین میزان رسید.  عرضه نفت نیز از سال ٢٠١٤ یعنی زمانی که اوپک نقش تاریخی خود را در کاهش عرضه با هدف بالا بردن قیمتها رها کرد، افزایش یافت.  نیجریه با تولید ١٥٠ هزار بشکه در روز بالاترین سهم را در افزایش تولید نفت اوپک در ماه ژوئن داشت. میزان تولید نفت از سوی این کشور به مدت بیش از ٢٠ سال به علت حملات نظامی انجام شده علیه تاسیسات نفتی خود و نیز به دلیل تعمیرات و عدم وقوع حملات عمده جدید از اواسط ماه ژوئن به کمترین حد خود رسیده بود.
این منابع تاکید می کنند که ایران توانست پس از لغو تحریمهای بین المللی، در ماه ژانویه عرضه خود را افزایش دهد. این تحقیق نشان می دهد که تولید کنندگان نفت اوپک در حوزه خلیج فارس از جمله عربستان سعودی و امارات متحده عربی هر یک عرضه خود را به میزان ٥٠ هزار بشکه در روز افزایش داده اند. تولید نفت از سوی عربستان سعودی به دلیل استفاده بیشتر نفت در نیروگاهها برای پوشش نیاز آنها به این سوخت برای تهویه هوا تا مرز ١٠,٣٠ میلیون بشکه در روز رسید. یک منبع صنعتی که بر تولید نفت عربستان نظارت دارد میگوید: "صادرات روند ثابتی طی می کند." براساس این تحقیق، تولید نفت از سوی لیبی نیز به میزان ٤٠ هزار بشکه پس از بازگشایی پایانه صادراتی مارسا ال هارگیا در اواخر ماه مه افزایش یافت. عرضه نفت این کشور هنوز بخشی از میزان تولید قبل از درگیریهای این کشور است. 
در مورد کشورهایی که عرضه نفت آنها روند کاهشی را نشان می دهد باید به عراق اشاره کرد زیرا برای دومین ماه کمتر از میزان قبل نفت روانه بازار کرد. مقامات عراقی می گویند صادرات از جنوب این کشور به دلیل فعالیتهای حفاظتی، قطع برق و تقاضای فزاینده داخلی کاهش یافته است. 

عرضه نفت از سوی ونزوئلا نیز به دلیل مشکلات مالی رو به کاش می رود.      22439

کلید واژه ها: نفت - قیمت نفت - تولید -




جمعه 11 تیر 1395 - 12:45:00





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن