تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):توفيق [انجام كار نيك] از خوشبختى و بى توفيقى از بدبختى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819176986




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حاضرید مغز خود را در راه علم اهدا کنید؟


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: حاضرید مغز خود را در راه علم اهدا کنید؟
یک مرکز تحقیقاتی در انگلیس مغزهای اهدایی افراد را جمع‌آوری می‌کند و آن‌ها را در اختیار موسسات تحقیقاتی دیگر قرار می‌دهد.
به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌های نوین  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، آزمایشگاه بزرگی در لندن شامل گنجینه‌ای از مغزهای انسان است که در سطل‌های پلاستیکی سفیدی نگهداری می‌شوند.


بانک مغز "دانشکده سلطنتی لندن" که زیر نظر "استیو جنتل من" (Steve Gentleman)، استاد عصب‌شناسی این دانشکده اداره می‌شود، در حال حاضر تحت پوشش مالی موسسات خیریه "بیماران پارکینسون" (Parkinson"s UK) و "جامعه بیماران مالتیپل اسکلروزیس" (Multiple Sclerosis Society UK) قرار دارد.



یا حاضرید مغز خود را در راه علم اهدا کنید؟



هدف از فعالیت‌های این موسسه انجام تحقیقات بر روی مغزهای تازه و دستیابی به اکتشافات پزشکی است. بانک مغز کالج سلطنتی لندن با برخورداری از 1650 نمونه مغز، بزرگترین بانک مغز انگلستان به شمار می‌آید. گفته می‌شود در حال حاضر 11 بانک مغز دیگر در این کشور فعالیت دارند.



یا حاضرید مغز خود را در راه علم اهدا کنید؟




یا حاضرید مغز خود را در راه علم اهدا کنید؟



زمانی که مغزی به بانک اهدا می‌شود، در ابتدا آن را از وسط برش می‌دهند؛ قسمتی از آن در سردخانه قرار می‌گیرد تا در صورت نیاز به موسسات تحقیقاتی منتقل شود. پیش از قرار دادن مغزهای مسطح بریده شده در سردخانه‌های عظیم، ابتدا از آن‌ها عکسبرداری می‌شود. با افزودن مواد شیمیایی خاصی به قسمت باقیمانده مغز دوام آن را برای نگهداری در گنجینه بانک افزایش می‌دهند.



یا حاضرید مغز خود را در راه علم اهدا کنید؟



فرآیند افزودن مواد شیمیایی با تغییر رنگ مغزها از صورتی مایل به خاکستری به زرد مایل به قهوه‌ای و سفت شدن سطح آن‌ها همراه است. پس از اتمام این فرآیند، مغزهای خشک شده در سطل‌های پلاستیکی جداگانه قرار می‌گیرند تا در گنجینه ذخیره شوند.



یا حاضرید مغز خود را در راه علم اهدا کنید؟



"استیو جنتلمن" با اشاره به اهمیت فعالیت‌های تحقیقاتی بانک مغز و نقش موثر اهداکنندگان در تحقق اهداف این سازمان می‌گوید: «مغزهای اهدایی زمانی به کار موسسه می‌آیند که ظرف 48 ساعت از مرگ افراد وارد مرکز شوند».


منبع: Dailymail





۳۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن