تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بدبخت‏ترين مردم پادشاهانند و خوشبخت‏ترين مردم كسى است كه با مردم بزرگوار معاشرت...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820434222




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تفاوت های اساسی مغز زنان و مردان!


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: تفاوت های اساسی مغز زنان و مردان!
تحقیقات اخیر از تفاوت‌هایی در فعالیت‌های مغزی آقایان و خانم‌ها حین انجام کارهای مشارکتی خبر می‌دهد.
زمانی که صحبت از رفتار اجتماعی افراد به میان می‌آید، باید به تفاوت‌های آشکار مردان و زنان اشاره کرد. محققان بر این باورند حس همکاری در میان مردان و زنان از ساز و کارهای متفاوتی تبعیت می‌کند.

تا به حال، تحقیقات زیادی در خصوص تفاوت‌های همکاری در مردان و زنان صورت گرفته است. در اغلب این مطالعات اشخاص در موقعیتی قرار می‌گیرند که باید در آن با کمک یگدیگر کاری را به سرانجام برسانند.

در یکی از این مطالعات که به تازگی صورت گرفته است، 222 فرد، شامل 110 خانم، به گروه‌های زوج تقسیم شدند.

محققان سه نوع زوج را شامل زوج‌های مذکر، زوج‌های مونث و زوج‌های مختلط تشکیل دادند و از هر زوج درخواست کردند تا کاری را با همکاری یکدیگر انجام دهند.

افراد هر زوج روبه‌روی یکدیگر بر روی صندلی نشسته و چهره یکدیگر را مشاهده می‌کردند. از آن‌ها خواسته شد که با هم صحبت نکنند و هنگام تغییر رنگ دایره روی صفحه رایانه بلافاصله دکمه‌ای را فشار دهند.

زمانی ماموریت هر زوج با موفقیت انجام می‌شد که دو فرد به طور همزمان دکمه را فشار می‌دادند. با این آزمون میزان مشارکت در بین زوج‌های مختلف مورد بررسی قرار گرفت.

نتایج نشان داد زوج‌های مذکر نسبت به زوج‌های مونث همخوانی و مشارکت بیشتری از خود نشان می‌دهند. همچنین زوج‌های مختلط دارای همکاری کمتری نسبت به زوج‌های مذکر یا مونث بوده‌اند.

عکس‌برداری‌های مغز نشان داد، فعالیت مغزی زوج‌های مذکر یا مونث نسبت به فعالیت‌های مغز گروه‌های مختلط حین انجام ماموریت‌ها بیشتر است.

"جوزف بیکر"، استاد دانشکده داروسازی دانشگاه استنفورد و سرپرست تحقیق می‌گوید: «نتایج حاصل از این تحقیق‌ها با بررسی کارکردهای مغز و ابعاد فیزیولوژیکی به رفع اختلافات زنان و مردان کمک شایانی می‌کند».

وی ادامه می‌دهد: «دستاوردهای این قبیل تحقیقات با تقویت حس مشارکت در افراد دارای بیماری‌های روحی و روانی به ویژه اوتیسم کاربرد فراوانی خواهند داشت».

منبع : حهان نيوز



تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن