تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 16 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):عالمان فرمانرواى بر شهرياران هستند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805031431




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پای لنگ بازاریابی در صادرات فرش


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: پای لنگ بازاریابی در صادرات فرش
یک نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: قبل از افزایش تولید فرش، باید به فکر ایجاد بازارهای جدید و مستعد جهانی باشیم.


محمد مهدی زاهدی، نماینده مجلس شورای اسلامی در رابطه با مشکلات پیش روی صادرات فرش ایرانی، در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: دارهای قالی غیر استاندارد، نامرغوب بودن کیفیت مواد اولیه و نبود نهادی پیگیر جهت ارائه مواد مرغوب و باکیفیت به قالیبافان و تولیدکنندگان ازجمله مشکلات این بخش به شمار می رود.


وی تصریح کرد:همچنین ضعف بازاریابی جهانی، عدم تولید انبوه از یک نقشه خاص و نبود معافیت‌های مالیاتی از دلایل رکود صادرات فرش در سال‌های اخیر است.


وی در ادامه افزود: اگر تمایل داریم که نگاه صادراتی به فرش دستباف داشته باشیم قطعا تنها راه حل موجود بازاریابی است زیرا بازارهای قدیمی توان رقابتی خود را از دست داده اند و لازم است با شناخت فرهنگ جهانی این توان را تقویت نموده و با قوای جدید وارد بازارهای دنیا بشویم.


زاهدی اذعان داشت: با شناخت سلایق هر منطقه و کشور، می‌توانیم محصول باب طبع آنها را منطبق با فرهنگ خودشان تولید کنیم تا در نتیجه فرش ایرانی به رونق سال‌های گذشته خود بازگردد.


وی در رابطه با صنعت فرش کرمان، گفت: فرش کرمان یک برند مشهور در سطح کشور و حتی جهان در سال‌های گذشته بود اما متأسفانه به دلایل مختلفی از جمله حضور رقبایی همچون هند و پاکستان در این حوزه از رونق آن کاسته شده و ما نتوانستیم با نگاه علمی به رقابت با این رقبا بپردازیم.


این نماینده مجلس اظهار داشت: در حال حاضر از نظر تولید 240 هزار مترمربع، بافت در استان کرمان داریم که با توجه به پتانسیل‌های موجود تا برنامه ششم این عدد به 480 مترمربع خواهد رسید.


زاهدی در پایان تأکید کرد: مسئله‌ای که در صنعت فرش اهمیت دارد میزان تولید نیست بلکه ایجاد بازارهای جدید برای فروش تولیدات است و تا زمانی که نتوانیم بازارهای جهانی و مناسبی برای محصولاتمان بیابیم، قادر به افزایش تولید این هنر ملی در کشور نخواهیم بود.


****بهبود صادرات فرش در پسا برجام/دستیابی به جایگاه قبلی با تبلیغات

حمید کارگر، سرپرست مرکز ملی فرش ایران درگفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت:از سال 2010 که ورود فرش ایرانی به خاک آمریکا که بزرگترین واردکننده فرش دستباف در دنیا است ممنوع شد عملا ما بخشی از بازار فرش صادراتی خود را از دست دادیم.
وی در ادامه گفت: به طور طبیعی کشورهای رقیب، به ویژه هندوستان در رتبه اول و پاکستان در رتبه بعدی جایگزین ما در این بازار شدند.کارگر بیان کرد: ما تا قبل از آغاز تحریم‌ها به طور متوسط هر ساله 80 میلیون دلار صادرات فرش به این کشور داشتیم و در 5 سال گذشته باعدم حضور ایران، کشورهای رقیب جایگاه ما را تسخیر کردند.وی با اشاره به شناخت برند پرشین کارپت در بین مردم این کشور تصریح کرد: شهروندان آمریکایی نسبت به فرش ایرانی دلبستگی دارند و این شیفتگی به ما کمک خواهد کرد که این بازار را بعد از لغو تحریم‌ها دوباره به دست آوریم.

وی ادامه داد: با لغو تحریم که در مفاد برجام گنجانده شده بود در پایان دی ماه 94 شاهد صدور اولین محموله فرش ایرانی از مبدأ هامبورگ به آمریکا بودیم و حدود 100 تخته فرش به این کشور منتقل شد.
حمید کارگر افزود: دربهمن ماه 94، توانستیم صدور مستقیم از ایران به آمریکا را تجربه کنیم و 2 میلیون و 700 هزار دلار فرش دستباف ایرانی به آمریکا وارد شد و در اسفند ماه این روند شدت گرفت بطوریکه ارزش صادرات فرش در این ماه به 6 میلیون و 700 هزار دلار رسید و امیدواریم در ماه‌های آتی این روند به صورت افزایشی ادامه داشته باشد.وی با بیان اینکه نمی‌توانیم انتظار داشته باشیم همه میزان 80 میلیون دلار صادرات در سال قبل از وقوع تحریم‌ها تحقق پیدا کند، تصریح کرد: یکی از مهمترین موانع پیش‌رو ، فعالیت 5 ساله رقبای ما در بازار آمریکاست که طبعا بخشی از مشتریان را از آن خود کرده‌اند و مشکل دوم تغییر سلیقه‌ای است که امکان دارد در مشتریان اتفاق افتاده باشد.کارگر اظهار داشت: برای رسیدن به صادرات موفق نه تنها باید فعالیت رقبا را رصد کنیم بلکه باید ذائقه، سلیقه و نیاز مخاطبان امروزی بازار را هم در نظر بگیریم و در کنار تمامی این موارد، نیازمند به تبلیغات مکرر و پیوسته برای تثبیت پرشین کارپت در اذهان مصرف‌کننده‌ها هستیم.سرپرست مرکز ملی فرش ایران، گفت:در این رابطه ایرانیان مقیم آمریکا فعالانه در این حوزه وارد عمل شده‌اند و از ابزار پذیرش هیئت‌های تجاری نیز غافل نبوده‌ایم و امسال در بیست و پنجمین نمایشگاه فرش دستباف ایرانی در شهریور 95 از تجار فرش آمریکایی هم دعوت به عمل خواهد آمد.وی در ادامه افزود: نمایشگاه‌های فرش دستبافی هم که در آمریکا برگزار می‌شود توسط سازمان ملی فرش رصد شده و از میان آن‌ها برخی نمایشگاه‌ها انتخاب شده‌اند و در اولویت اول نمایشگاهی که در سپتامبر 2016 در نیویورک برگزار خواهد شد، شاهد حضور فعالان فرش ایران خواهد بود.وی در پایان بیان کرد: نیازمند نگاه به بقیه کشورهای دنیا و شناخت بازارهای جدید و تقویت بازارهای قدیمی هستیم تا در مجموع عدد صادراتی در زمینه فرشی به حد مطلوبی برسد.



۲۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۷:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن