تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه از رسول اكرم صلى‏الله‏عليه‏و‏آله چيزى تقاضا مى‏شد، اگر ايشان آن را مى‏خواستن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819605584




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نوار گرانی نفت سنگین ایران پاره نشد


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
نوار گرانی نفت سنگین ایران پاره نشد
نوار گرانی نفت سنگین ایران پاره نشد همزمان با تثبیت قیمت انواع شاخص‌های نفت جهان درحالی نفت سنگین گران و نفت سبک ایران در بازار ارزان شده که آمریکایی‌ها در نوسان‌های قیمت نفت به بازیگر شماره یک بازار تبدیل شده‌اند.



به گزارش  فرهنگ نیوز، در معاملات منتهی به ۶ مه ۲۰۱۶ میلادی قیمت اکثر شاخص‌های معتبر نفت خام جهان در بازار روندی افزایشی داشته است و متأثر از این افزایش قیمت، بهای هر بشکه نفت خام سنگین ایران هم گران شده است.

بر این اساس در معاملات منتهی به ۶ مه ۲۰۱۶ میلادی قیمت هر بشکه نفت خام سنگین صادراتی ایران با افزایش ۱۷ سنتی در محدوده ۳۹ دلار و ۸ سنت در بازار معامله شده است و برخلاف نفت سنگین، قیمت هر بشکه نفت خام سبک صادراتی ایران با کاهش حدود ۶ سنتی در محدوده ۴۱ دلار و ۲۲ سنت داد و ستد شده است.

در مجموع از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون متوسط قیمت هر بشکه نفت خام سبک صادراتی ایران ۳۲ دلار و ۸۲ سنت و متوسط قیمت هر بشکه نفت خام سنگین صادراتی ایران هم ۳۰ دلار و ۳۲ سنت بوده است.

علاوه بر این در طول معاملات منتهی به ۶ مه سال جاری میلادی، قیمت سبد نفتی اوپک با افزایش حدود پنج سنتی در محدوده ۴۱ دلار و ۱۳ سنت، بهای هر بشکه نفت خام سبک شیرین آمریکا (وست تگزاس) با کاهش ۲۶ سنتی حدود ۴۴ دلار و ۲۴ سنت و قیمت هر بشکه نفت خام برنت دریای شمال با کاهش ۴۳ سنتی در محدوده ۴۳ دلار و ۹۹ سنت داد و ستد شده است.

از سوی دیگر قیمت شاخص نفت دوبی با ۳۱ سنت افزایش، بشکه‌ای ۴۲ دلار و ۶۴ سنت و هر بشکه نفت خام شاخص عمان با افزایش ۲۹ سنتی بشکه‌ای ۴۲ دلار و ۶۶ سنت در بازار داد و ستد شده است.

در طول یک هفته گذشته آتش‌سوزی جنگل‌های کانادا و کاهش حدود یک میلیون بشکه‌ای نفت خام این کشور آمریکای شمالی، کاهش ۱۱۳ هزار بشکه‌ای تولید نفت آمریکا که بیشترین میزان کاهش تولید نفت از اوت ۲۰۱۵ میلادی تاکنون به شمار می‌رود (تولید نفت آمریکا از ۹.۶ میلیون بشکه به ۸.۸ میلیون بشکه کاهش یافته است)، از مهمترین دلایل افزایش نسبی بهای طلای سیاه در بازار جهانی به شمار می‌رود.

علاوه بر این کاهش تولید نفت شرکت آمریکایی شورون در نیجریه به میزان ۹۰ هزار بشکه در روز و کاهش تولید نفت یک شرکت اروپایی در لیبی از ۲۴۰ به ۹۰ هزار بشکه در روز را می‌توان از دیگر دلایل تثبیت و تقویت قیمت طلای سیاه در معاملات منتهی به ۶ مه ۲۰۱۶ میلادی عنوان کرد.

با وجود آثار تقویت‌کننده قیمت نفت در بازار، باید از افزایش تاریخی حجم ذخیره‌سازی نفت خام در ایالات متحده آمریکا به عنوان یکی از عوامل تثبیت‌کننده قیمت طلای سیاه در بازار یاد کرد به طوری که حجم ذخیره‌سازی نفت آمریکا با افزایش ۲ میلیون و ۷۷۰ هزار بشکه به ۵۴۳ میلیون بشکه رسید که بالاترین افزایش ذخیره‌سازی نفت خام آمریکا در طول حدود ۸۵ سال گذشته تاکنون به شمار می‌رود.
 

منبع: مهر


95/3/8 - 13:57 - 2016-5-28 13:57:43





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن