واضح آرشیو وب فارسی:مهر: در نشست رسانهای مطرح شد:
نبود دبیرخانه دائمی به جشنواره تئاتر دانشگاهی ضربه میزند
شناسهٔ خبر: 3601075 - یکشنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۹
هنر > تئاتر
دبیر نوزدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر دانشگاهی ایران در نشست رسانهای این جشنواره تاکید کرد نبود دبیرخانه دائمی یکی از ضربه زنندهترین مسائل به جشنواره تئاتر دانشگاهی است. به گزارش خبرنگار مهر، نشست رسانهای نوزدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر دانشگاهی ایران روز یکشنبه ۲۹ فروردینماه با حضور فضلالله ایرجی مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و بهنام نوایی دبیر این دوره از جشنواره برگزار شد. ایرجی در ابتدای این نشست اظهار کرد: استمرار این جشنواره میتواند منجر به فعالیتهای فرهنگی در دانشگاهها شود. از آنجایی که موضوع تئاتر در بین هنرها اهمیت بالایی دارد، به این فکر کردیم در جشنوارههای دیگر هم موضوع تئاتر را وارد کنیم.
وی ادامه داد: به عنوان مثال در جشنواره «رویش» که کانونهای دانشجویی در آن حضور دارند نیز بخش تئاتر را در نظر گرفتیم. در جشنواره تئاتر رضوی هم بخش تئاتر خواهیم داشت.
سپس گلاره ریحانی مدیر هنری، امین مجرد مدیر اجرایی و رضا بصیرزاده سرپرست بخش بینالملل نوزدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر دانشگاهی ایران به ارائه توضیحاتی در خصوص این جشنواره پرداختند.
بصیرزاده درباره بخش بینالملل جشنواره، با بیان اینکه آثار دانشجویی خارجی متقاضی از سطح کیفی مناسبی برای حضور در جشنواره نوزدهم برخوردار نبودند، توضیح داد: از اساتید بینالمللی تئاتر از کشورهایی چون ایتالیا، انگلستان و بلژیک در جشنواره حضور پیدا میکنند و کارگاههایی آموزشی با تمرکز روی بدن و کارکرد بدن در اجرا برگزار میکنند.
سپس امین مجرد مدیر اجرایی جشنواره یادآور شد: در این دوره از جشنواره تئاتر دانشگاهی، به سمت سالنهای خصوصی تئاتر و خارج از دانشگاهها رفتیم زیرا دانشگاهها بیشتر دید اقتصادی دارند تا اینکه بخواهند حمایت کنند. سالنهای سمندریان تماشاخانه ایرانشهر، سالن انتظامی خانه هنرمندان، مرکز تئاتر مولوی، پلاتو اجرا و پلاتوی شماره ۲ مجموعه تئاتر شهر به همراه سالنهای باران و ارغنون، میزبان آثار نمایشی نوزدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر دانشگاهی ایران هستند.
وی ادامه داد: افتتاحیه جشنواره نوزدهم با برگزاری نمایشگاه پوستر و عکس در گالری تابستان خانه هنرمندان در ۲۵ اردیبهشتماه برگزار میشود. هفته اول جشنواره اختصاص به برگزاری ورکشاپها دارد که تا ۳۰ اردیبهشتماه ادامه پیدا میکند. از ۳۱ اردیبهشتماه هم بخش صحنهای جشنواره شروع و روز شنبه ۸ خردادماه نیز مراسم اختتامیه جشنواره نوزدهم برگزار میشود.
نوایی در بخش دیگری از این نشست رسانهای، نبود یک دبیرخانه دائمی در این جشنواره را یکی از ضربه زنندهترین مسائل برای این رویداد تئاتر دانشگاهی دانست و گفت: اگر تشکل صنفی و دانشجویی شکل بگیرد، میتواند برای تمام طول سال فعالیت داشته باشد.
وی درباره میزان بودجه جشنواره نیز گفت: بودجه این دوره از جشنواره ۳۰۰ میلیون تومان است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]