واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
نحوه پیگیری افرادی که یارانه شان حذف شد
دولت های مختلف از سال ۸۰ سعی کردند پایگاه های اطلاعاتی را تجمیع کنند اما این کار در دولت یازدهم موفقیت آمیز اجرا شد.
باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: دولت های مختلف از سال ۸۰ سعی کردند پایگاه های اطلاعاتی را تجمیع کنند اما این کار در دولت یازدهم موفقیت آمیز اجرا شد.
احمد میدری معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در برنامه تیتر امشب اظهار داشت: پیش از اجرای قانون هدفمندی یارانه ها، هر سال حدود ۵۱۰ هزار شغل در طرح های عمرانی ایجاد می شد اما با اجرایی شدن این طرح رقم اشتغالزایی به ۱۸۰ هزار کاهش پیدا کرد که علت آن افزایش جمعیت ، سقوط قیمت نفت و توقف طرح های عمرانی بود.
وی در ادامه افزود: هدفمند کردن یارانه ها مشابه أخذ مالیات است که دستگاه مالیاتی باید از ثروتمندان مالیات بگیرد و در هدفمندی یارانه ها نیز باید وضعیت اقتصادی افراد بررسی و متناسب با قانون یارانه دهک های بالای درآمدی را حذف و به دیگر دهک ها داده شود اما در این امر نباید شتابزده عمل شود.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: دولت در سال گذشته دستور قطع 6میلیون از یارانه بگیران را صادر کرد اما تنها سه میلیون و دویست هزار نفر حذف شدند و این در حالی است که در هر سال یک میلیون تولد داریم.
میدری با بیان لزوم تجدید نظر در قانون هدفمندی یارانه ها گفت: حجم یارانه ها امسال ۲ برابر طرح های عمرانی برآورد شده و این روند برای کشور غیر قابل قبول است.
وی درخصوص مصوبه اخیر مجلس درمورد هدفمندی یارانه ها اذعان داشت: بند نخست این مصوبه که شامل حذف یارانه پزشکان، تجار و اصناف درجه یک می شود در نیمه نخست سال ۹۴ اجرایی شد اما بند دیگر آن سه دهک درآمدی جامعه حدود ۲۴ میلیون نفر را شامل می شود که شناسایی آنها و اجرای آن برای دولت مشکل است اما سعی می کنیم این مصوبه را اجرا کنیم.
میدری عنوان کرد: قبول دارم که بخش قابل توجهی از این اقشار توانایی مالی دارند اما تشخیص این افراد بسیار سخت است و باید ضریب خطا را کاهش دهیم.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: دولت قبل قرار بود تنها به ۷ دهک یارانه دهد اما اجرای آن به علت اعتراضات متوقف شد زیرا تشخیص آنها تنها در نظریه ساده، اما در اجرا سخت بود.
میدری در ادامه افزود: نباید فقط درآمدهای خام را مد نظر قرار دهیم بلکه باید هزینه های خانوار نیز در نظر گرفته شود.
وی با بیان اینکه ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر ۲ دفترچه درمان دارند که آنها از دو محل یارانه درمان می گیرند، گفت: بیماران خاص که ۲ دفترچه دارند، تا پایان فروردین باید یکی از آنها را انتخاب کنند و هر ایرانی یک دفترچه بیمه داشته باشد.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد: دولت های مختلف از سال ۸۰ سعی کردند پایگاه های اطلاعاتی را تجمیع کنند اما این کار در دولت یازدهم موفقیت آمیز اجرا شد و مجلس اجازه دهد که به آرامی و با دقت حذف یارانه های پردرآمدها انجام شود.
میدری افزود: در ۴۰ پایگاه اطلاعاتی از نوع شغل گرفته تا نوع خودرو، مسافرت ها، نوع بیمه ها و حتی معاملات ملکی رصد شده و با تجمیع این اطلاعات با استفاده از ۴ روش مختلف وجه اشتراک آنها را بدست آوردیم تا مشخص شود چه کسانی که یارانه آنها حذف می شود
وی در پایان اظهار داشت: افردای که یارانه ی آن ها حذف شده می توانند به سامانه yaraneh10.ir مراجعه کنند.
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۷:۲۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]