تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):پشیمانی از گناه برای توبه کافی است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835057026




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قطعه‌سازان آماده همکاری مشترک با شرکت های خارجی باشند


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: قطعه‌سازان آماده همکاری مشترک با شرکت های خارجی باشند
رییس موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی می‌گوید: قطعه سازان داخلی سرمایه‌گذاری مشترک با تامین‌کنندگان بین‌المللی را اولویت کاری خود قرار دهند
کد خبر: ۵۷۴۰۰۸
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۶ - 10 March 2016


 رییس موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی می‌گوید: قطعه سازان داخلی سرمایه‌گذاری مشترک با تامین‌کنندگان بین‌المللی را اولویت کاری خود قرار دهند
 به گزارش  موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی رییس موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی با تاکید بر اینکه قطعه‌سازان داخلی به‌سبب تجربه و توانمندی‌های خود، سرمایه‌گذاری مشترک با تأمین‌کنندگان بین‌المللی را در اولویت کاری خود قرار دهند گفت: با توجه به اقدامات حمایتی دولت، ظرفیت بالای تولید در صنایع بالادستی خودروسازی و قطعه‌سازی و بازارهای مناسب، فرصت‌های بسیاری برای مشارکت در بازارهای رو به رشد ایران و منطقه در صنایع خودروسازی و قطعه‌سازی وجود دارد.
 محمدرضا رضوی با بیان اینکه ارزش بازار قطعه سازی کشور حدود 3 میلیارد دلار است افزود: طی دوره 14 ساله (2014ـ2000) متوسط نرخ رشد سالانه بازار داخلی قطعه‌سازی 22.6 درصد (با لحاظ تورم و پتانسل-های بلندمدت) بوده است.
 وی اظهار کرد: افزایش تولید کمی خودرو از طریق تولید در مقیاس وسیع، افزایش قابلیت های یادگیری و سرمایه گذاری های هنگفت سبب رشد صنعت قطعه‌سازی کشور شده است.
 رییس موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی با اشاره به اشتغالزایی بالای صنعت قطعه‌سازی در کل اشتغال صنعتی کشور گفت: طی دوره 213ـ2000 میلادی، سهم اشتغالزایی صنعت قطعه سازی از کل اشتغال صنعتی سالانه حدود 5 درصد بوده است.
 وی از افزایش 39 درصدی سهم قطعات در هزینه تولید صنعت خودرو در سال 2013 میلادی خبر داد و گفت: این در حالی است که این سهم در سال 2000 میلادی معادل 25 درصد بود یعنی متوسط نرخ رشد سالانه 5 درصد گزارش شده است.این رشد عمدتا در اثر سیاست‌های توسعه داخلی‌سازی قطعات بوده است.
رضوی ادامه داد: در حال حاضر 73 درصد از  شرکت‌های قطعه‌سازی  کمتر از 100 نفر و 27 درصد از شرکت‌های قطعه سازی بالای 100 نفر نیروی کار دارند.
 وی، نزدیکی به بازارهای منطقه (حدود 400 میلیون نفر) و سهولت دسترسی به آنها؛ تولید بالا در صنایع بالادستی خودرو و قطعه همچون فولاد، پتروشیمی، مواد شیمیایی، پلاستیک و شیشه و برخورداری از نیروی انسانی تحصیلکرده فنی و مهندسی را از جمله ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های اقتصاد ایران برای همکاری مشترک با طرف خارجی خارجی عنوان کرد، و افزود: در سال 1394 دانشجویان حوزه های مختلف مهندسی و زمینه های مرتبط با صنعت بالغ بر 1.7 میلیون نفر (حدود 37 درصد کل دانشجویان) بودند که امید دارند بتوانند به محیط های صنعتی وارد شوند.
 
رضوی وجود پایگاه های توسعه یافته برای تولید قطعات صنعتی که در نتیجه همکاری با شرکت های اروپایی شکل گرفته است را از دیگر مزیت های ایران برای همکاری مشترک با رقبای خارجی دانست و افزود: هرچند از زمان انقلاب "خودکفایی" در مرکز توجه قرار گرفت اما همکاری با شرکت هایی که سرریزهای گسترده ای برای کشورمان به همراه داشت، تداوم یافته است.
 
وی ادامه داد: از جمله شرکت های فعال در صنعت قطعه سازی ایران می توان به شرکت ایدم (سرمایه گذاری مشترک با دایملر)؛ شرکت چرخشگر (سرمایه گذاری مشترک با ZF آلمان)؛ شرکت صنایع سندن ایرانیان (سرمایه گذاری مشترک با سندن بین المللی سنگاپور برای تولید سیستم-های سرمایشی/گرمایشی)؛ شرکت اتوشاسی اینترنشنال پارس (سرمایه گذاری مشترک 77 درصدی رنوی فرانسه)؛ شرکت ولئو آرمکو (قرارداد تولید مشترک 51 درصدی فرانسه) و شرکت رنگ کانسای ژاپن اشاره کرد که مالکیت آن 100 درصد خارجی است.
 رییس موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی با اشاره به تجربه شرکت رنو در ایران اظهار کرد: تجربه این شرکت نیز به عنوان تنها سرمایه گذاری مشترک در خودروسازی کشور قابل توجه است. این شرکت در قالب سرمایه گذاری مشترک با سهم 51 درصدی رنو و 49 درصدی شرکای ایرانی (ایدرو، ایران خودرو و سایپا) فعالیت خود را با داخلی سازی 50 درصد آغاز کرد و در سال 2015 میلادی توانست آن را به 60 درصد برساند.
 وی تصریح کرد: میزان سرمایه گذاری شرکت رنوپارس در حال حاضر به 80 میلیون یورو رسیده است و سازوکارهای مختلفی را برای توسعه تأمین کنندگان داخلی در نظر گرفته است.
 رضوی اعطای مشوق های مالی طبق قانون حمایت و تشویق سرمایه گذاری خارجی در کنار معافیت‌های موقت مالیاتی 80 درصدی به مدت 4 سال برای بخش صنعت و معدن و 100 درصد به  مدت 10 سال برای بخش های یاد شده در مناطق کمتر توسعه یافته را نیز از دیگر مزیت های اقتصادی ایران برای همکاری با شرکت های خارجی ذکر کرد.وی در بخش دیگری از سخنان خود رضایت پایین مشتریان از محصولات داخلی و تقاضای آنها برای بهره‌مندی از کیفیت بهتر در صنعت خودروسازی و قطعه سازی، وجود قوانین سخت گیرانه در ارتباط با کاهش آلاینده ها و ضرورت ارتقای استاندارد و وجود تنگناهای مالی در صنعت خودروسازی و قطعه‌سازی و کاهش دسترسی به تسهیلات مالی را از جمله عوامل اصلی برای مشارکت خارجیان در ایران عنوان کرد.رییس موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی با اشاره به اهداف مرتبط با صنعت خودروسازی و قطعه سازی کشور در «برنامه ششم توسعه» و «برنامه اهداف توسعه صنعت خودرو در افق 1404» افزود: تولید 2 میلیون خودروی سواری و وانت تا آخر برنامه ششم و 3 میلیون دستگاه تا سال 1404 که 30 درصد آن برای بازارهای صادراتی است و جهت‌گیری آن تعمیق ساخت داخل می ‌باشد در دستور کار خودروسازان قرار گرفته است.
وی ادامه داد: همچنین خودروسازان باید تا سال 1400 ،60 هزار دستگاه خودروی تجاری  تولید و تا سال 1404، 120 هزار دستگاه از این خودروها را روانه بازارهای منطقه ای کنند.رضوی تصریح کرد: خودروسازان ایرانی ملزم به حمایت از انعقاد قراردادهای سرمایه‌گذاری مشترک میان تأمین‌کنندگان اصلی خود و تأمین‌کنندگان طرف مقابل هستند. بااینحال باید توجه داشت که سرمایه‌گذاری مشترک بین‌المللی نوشدارو نیست؛ در صورت منفعل بودن کشور، ماحصل سرمایه‌گذاری مشترک صرفاً افزایش ظرفیت تولید بدون ارتقای توانمندی‌های فناورانه خواهد بود.وی همچنین بر مشارکت در زنجیره ارزش جهانی و منتفع شدن از آن بواسطه حرکت به‌سمت بالای زنجیره ارزش، ادغام قطعه‌سازان به منظور ورود به قراردادهای سرمایه‌گذاری مشترک و خصوصی‌سازی قطعه سازان در راستای تشویق سرمایه‌گذاران خارجی تاکید کرد.























این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن