محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830772772
تأثير اقتصاد ضد تورمی روی كسب و كار
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
تأثير اقتصاد ضد تورمی روی كسب و كار
محبوبه محمدي در یادداشتی در روزنامه قانون نوشت: یکی از ملاک های ارزیابی دولت ها در طول دوره فعالیتشان نمودار تورمی در اقتصاد کشورهاست؛ تورم در ایران طی سال های اخیر و دولت های مختلف دستخوش نوساناتی شده که بعضا رکوردهای بالایی را نیز به ثبت رسانده است.
محبوبه محمدي در یادداشتی در روزنامه قانون نوشت: یکی از ملاک های ارزیابی دولت ها در طول دوره فعالیتشان نمودار تورمی در اقتصاد کشورهاست؛ تورم در ایران طی سال های اخیر و دولت های مختلف دستخوش نوساناتی شده که بعضا رکوردهای بالایی را نیز به ثبت رسانده است.
با گذشت نزدیک به سه سال از فعالیت دولت یازدهم، تحولات زیادی در وضعیت اقتصادی کشور ایجاد شده است؛ از کاهش رشد نرخ تورم گرفته تا ثبات قیمتها در بازار ارز که در دوره قبل تجربه بی نظمی و بی ثباتی زیادی را پشت سر گذاشته بود. دولت برای یک سال بعد نیز برنامه ریزیهایی برای خروج غیرتورمی از رکود انجام داده است و برمبنای برنامه هایی که برای خروج از رکود پیش بینی کرده است، اعلام شده که سال 95 اقتصادی بدون رکود و با تورم پایین خواهیم داشت.
دیدگاه های ضدتورمی دولت یازدهم
دیدگاههای اقتصادی دولت دکتر روحانی در بلند مدت، توسعه اقتصادی و در کوتاه مدت، افزایش قدرت خرید خانوارها، رشد تولید ملی، افزایش کافی سرمایهگذاری، اجرایی شدن سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی و بهتر شدن فضای کسبوکار است. روحانی معتقد است در کوتاه مدت، بهتر شدن وضع اقتصادی مردم باید با افزایش قدرت خرید خانوارها و کم شدن فاصله درآمدی دهکهای بالا و پایین محقق شود.
وی کسب این اهداف را در گروي تولید ثروت ملی و توزیع عادلانه آن میداند. روحانی بر این باور است که اگر ثروت ملی تولید نشود، باید فقر توزیع شود. وی میگوید تولید ثروت ملی باعث افزایش درآمد واقعی سرانه ميشود و توزیع عادلانه ثروت ملی با هدف افزایش کمکهای مستقیم و غیرمستقیم به اقشار کمدرآمد است. روحانی مقصود اقتصادی دولت تدبیر و امید را در دوره ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۶، افزایش درآمد واقعی خانوارهای ایرانی و افزایش کمکهای مستقیم و غیرمستقیم به اقشار کمدرآمد برشمرده است.
دولت با توجه به آثار مخرب تورم در اقتصاد خانوار و در سطح ملی، مهار تورم را با جدیت و با چهار روش دنبال می کند . رئیس جمهور معتقد است اجرای قانون بهبود مستمر محیط کسبوکار برای ساماندهی اقتصاد ایران ضروری است و بايد دولت تدبیر و امید با شتاب بیشتر آییننامههای ناظر بر این قانون را نهاییکرده و قانون را اجرایی كند.
حسن روحانی در خصوص خط مشی اقتصادی دولت میگوید که در این زمینه روشهای مختلفی وجود دارد؛ یک روش معتقد است دولت باید پروژه اجرا کند، روش دوم معتقد است دولت باید اعتبارات را تقسیم کند و روش سوم میگوید دولت باید به دنبال خصوصیسازی باشد روش چهارم هم معتقد است وظیفه اصلی دولت این است که محیط کسب و کار را آماده و بهبود بخشد تا تولید در بخش صنعت و کشاورزی و خدمات رونق پیدا کند.
نرخ تورم از آغاز کار دولت تدبیر و امید تا پایان سال جاری
نرخ تورم در آغاز فعالیت دولت یازدهم 40 ممیز یک دهم درصد بود اما این رقم با 24 ممیز 6 دهم درصد افت و بعد از گذشت دو سال از فعالیت دولت یازدهم به5/15 درصد کاهش یافت. همزمان با روی کار آمدن دولت یازدهم، روند صعودی نرخ تورم به یکی از دغدغه های اصلی این دولت تبدیل شده بود، به طوری که این دغدغه و افزایش روزافزون نرخ تورم که البته با رکود نیز همراه بود و اقتصاد کشور از آن رنج می برد، مردان اقتصادی دولت یازدهم را بر آن داشت تا کاهش آن را بیش از پیش مدنظر قرار دهند.
با آغاز فعالیت دولت یازدهم و استقرار رسمی آن از مرداد ماه سال 1392 تا بهمن ماه سال (1393) نرخ تورم معادل 24 ممیز سه دهم درصد کاهش یافت و از رقم 40 ممیز یک دهم درصد شهریور ماه سال گذشته به 15 ممیز هشت دهم درصد در بهمن ماه سال گذشته کاهش یافت. بر اساس آمار، نرخ تورم در خرداد ماه سال 92 ،9/35، تیر5/37، مرداد 39 ، شهریور1/40 درصد(همزمان با استقرار دولت یازدهم)، مهر4/40، آبان 40 ، آذرماه3/39 ، دی4/38 درصد و بهمن ماه7/36 درصد بوده است. براساس گزارش بانک مرکزی، نرخ تورم در دوازده ماهه منتهی به بهمن ماه 1393 نسبت به دوازده ماه منتهی به بهمن ماه 1392 معادل 8/15 درصد بود. همچنین نرخ تورم در اسفند ماه 92 معادل 7/34 درصد اعلام شده که این امر نشان از کاهش7/5 درصدی نرخ تورم در فاصله مهر تا اسفند ماه سال 92 داشت. در همین حال نرخ تورم با رقم9/35 درصدی در آبان ماه 92 اولین عقبگرد خود را پس از 12 ماه کلید زد و با کاهش سه دهم درصدی به9/35 درصد رسید؛ این در حالی است که کاهش شیب افزایش قیمت ها در دو ماه ابتدایی اندک و به اندازه پنج دهم درصد نسبت به ماه قبل از آن بود که از دی ماه سال 92 تا اردیبهشت ماه سال 93 نرخ تورم ماهانه با شیب بیشتری حتی تا دو درصد کاهش یافته است. البته ناگفته نماند دولت یازدهم نرخ تورم 25 درصدی را برای سال 93 هدف گذاری کرده بود که این رقم تا بهمن ماه به8/15 درصد کاهش یافت؛ بهعبارتی دیگر، سرعت کاهش نرخ تورم از هدفگذاری دولت نیز جلوتر بود. براساس آمار بانک مرکزی نرخ متوسط تورم در فروردین ماه 93 به 5/15 درصد رسیده و نسبت به ماه اسفند06/0 واحد درصد کاهش یافته است. بررسی ها نشان می دهد که مقدار کاهش تورم فروردین ماه از ابتدای حرکت کاهش تورم در آبان سال 92، کمترین مقدار بوده است. بنابراین در صورتی که «تورم ماهانه» اردیبهشت مانند تورم فروردین سال جاری و اسفند سال گذشته معادل 3/1 درصد گزارش شود، روند نزولی تورم در 15 ماه گذشته تغییر مسیر داده است. در همین حال نرخ تورم در اردیبهشت ماه سال 94 نسبت به 12 ماهه منتهی به اردیبهشت ماه 93 معادل5/15 درصد بوده است. برهمین اساس نرخ تورم در دو ماه فروردین و اردیبهشت ماه ثابت بوده و کاهش نرخ تورم به هسته سخت رسیده بود و از آن زمان به بعد روند کاهشی با سرعت کمتری ادامه پیدا می کرد.
در رسمی ترین پیش بینیها رئیس کل بانک مرکزی در خصوص تورم در بسته اقتصادی خروج از رکود اعلام کرده بود: براساس برنامه ریزی صورت گرفته، نرخ تورم در پایان سال 94 به 15 درصد خواهد رسید اما این رقم بیشترین مقدار تورمی است که میتواند محقق شود و حتما دستاورد حاصل از این بسته کمتر از 15 درصد خواهد شد زیرا هدف اصلی ما تکرقمی شدن نرخ تورم است.
پیش بینی وضعیت نرخ تورم در سال 95
احمد حاتمی یزد، کارشناس ارشد بانکداری، درباره پیش بینی وضعیت نرخ تورم در سال 95 گفت: دولت به طور منسجم در حال دنبال کردن سیاست ضد تورمی است و امیدواریم همین رویه را ادامه دهند که با این اوصاف باید انتظار داشته باشیم که نرخ تورم در سال آینده تک رقمی باشد یعنی به زیر 10 درصد برسد، این مسئله زمینه را برای فعالیت اقتصادی فراهم می کند. امیدواریم سیاستهایی که دولت در جهت فعال کردن اقتصاد و ایجاد اشتغال و سرمایه گذاری اتخاذ می کند، سیاست ضدتورمی را تحت الشعاع قرار ندهد. به عقیده بنده، دولت، خود به این مسئله متعهد است که نرخ تورم را به زیر 10 درصد برساند. در عین حال برنامه 5 ساله ششم و بودجه 95 هنوز به تصویب نرسیده و وقتی که تصویب شود و محتوای آن به اجرا گذاشته شود، قطعا مشاهده خواهیم کرد که سیاست ضدتورمی ادامه خواهد یافت و در عین حال پیشنهادات جدیدی برای افزایش سرمایهگذاری و ایجاد اشتغال در آنجا پیش بینی شده است.
حاتمی یزد با اشاره به این که هنوز در اجرایی شدن کامل برجام تردیدهایی وجود دارد، بیان کرد: تا کنون برخلاف این که حدود 50 روز از تاریخ تصویب اجرایی شدن برجام گذشته است و دولت های اروپایی و شرق آسیا اعلام کرده اند که تحریم ها را لغو کرده اند ولی عملا مهم ترین تحریم که تحریم بانکی بوده است کماکان به قوت خود باقی است. این به آن معنی نیست که اروپایی ها قائل به تحریم باشند بلکه بانکهای اروپایی از واکنش آمریکا نسبت به کار کردن با ایران واهمه دارند. اروپایی ها منتظر هستند تا مراجع قانونی در آمریکا در این زمینه به طور رسمی بیانیه صادر و اعلام کنند که بانک ها در سراسر دنیا در کار کردن با ایران، قبول ال سی های ایران و فاینانس پروژه های ایران، مورد جریمه و تهدید قرار نخواهند گرفت. این موضوع هنوز در آمریکا حل نشده است. امیدواریم در مذاکراتی که دکتر ظریف با جان کری و مراجع آمریکایی دارد، این موضوع حل شود.
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۷:۵۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]
صفحات پیشنهادی
اقتصاد مقاومتی باید در صدر کارهای مسئولان باشد
اقتصاد مقاومتی باید در صدر کارهای مسئولان باشد شمعخانی گفت عمده ترین سیاست تشویقی برای تحقق اقتصاد مقاومتی این است که همه مسئولان اقتصاد مقاومتی را در صدر و سرلوحه کارهای خود قرار دهند به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان علی شمعخانی دبیر عالی شورای امنیت ملی در همایتسهیل فضای کسب و کار و همکاری های بین المللی
تسهیل فضای کسب و کار و همکاری های بین المللی معاون امور بانکی بیمه و شرکت های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی به نهایی شدن قانون مبارزه با تأمین مالی تروریسم توسط شورای نگهبان اشاره کرد و گفت این مصوبه منجر به تسهیل شدن فضای کسب و کار و همکاری های بین المللی می شود ۱۳۹۴ دوشنتدوین مدلی برای کسب و کارهای شبکه های اجتماعی آغاز شده است
معاون وزیر ارتباطات خبرداد تدوین مدلی برای کسب و کارهای شبکه های اجتماعی آغاز شده است معاون وزیر ارتباطات گفت در سال گذشته برنامه حمایت از سه شبکه اجتماعی را در دستور کار قرار دادیم تا با بررسی چالش های امنیتی پالایشی و سرمایه گذاری زمینه فعالیت این سه شبکه را به میدان عمل نزکارنامه خودروییها در بورس طی هفته برگزاری انتخابات/ اینفوگرافیک
کارنامه خودروییها در بورس طی هفته برگزاری انتخابات اینفوگرافیک اقتصاد > صنعت - اقتصادنیوز نوشت در این تصویر اینفوگرافیک کارنامه خودروییها در هفته پنجاهویکم تالار شیشهای هفته برگزاری انتخابات را میتوانید مشاهده کنید 3939 کلید واژه ها خودرو - خودروسازان - یکبهای نفت تحت تأثیر داده های اقتصادی مثبت آمریکا باز هم افزایش یافت
بهای نفت تحت تأثیر داده های اقتصادی مثبت آمریکا باز هم افزایش یافت بهای نفت روز جمعه تحت تأثیر داده های قوی در مورد رشد اشتغالزایی در آمریکا که امید به بهبود تقاضا در بزرگترین مصرف کننده نفت خام در جهان را بالابرد باز هم افزایش یافت ۱۳۹۴ شنبه ۱۵ اسفند ساعت 09 05 به گزارش پانا بتخت روانچی: هیچ مانع قانونی برای توسعه همکاری اقتصادی با ایران وجود ندارد
تخت روانچی هیچ مانع قانونی برای توسعه همکاری اقتصادی با ایران وجود ندارد اقتصاد > اقتصاد کلان - عضو ارشد تیم مذاکره کننده هستهای گفت مانع قانونی برای توسعه همکاری های اقتصادی با ایران وجود ندارد و کشورهای مختلف اعلام آمادگی کرده اند که همکاری ها را آغاز کنند به گهیچ کاری برای اقتصاد مقاومتی نشده است
هنوز هیچ کاری برای اقتصاد مقاومتی انجام نشده است این جمله نقطه عطف سخنان علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی بود که دیروز در حاشیه اولین کنگره ملی اقتصاد مقاومتی به خبرنگار جامجم گفت شمخانی در پاسخ به پرسش خبرنگار جامجم درباره اقداماتی که تاکنون در اجرای اقتصاد مقاوسفر نخستوزیر ژاپن به ایران با هدف همکاریهای اقتصادی
سفر نخستوزیر ژاپن به ایران با هدف همکاریهای اقتصادی کد خبر ۵۷۳۲۹۲ تاریخ انتشار ۱۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۸ ۰۵ - 08 March 2016 به گزارش گروه اقتصاد بینالملل فارس روزنامه ژاپنی نیکی گزارش داد شینزو آبه نخستوزیر ژاپن برای نخستین بار در 38 سال گذشته به ایران سفر خواهد کرد بر اساس اینروایت کاسبان از خریدهای نوروزی/ کسب و کار حال و روز خوشی ندارد
حال و هوای نوروزی بازار تهران روایت کاسبان از خریدهای نوروزی کسب و کار حال و روز خوشی ندارد شناسهٔ خبر 3572040 - جمعه ۱۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰ ۳۰ اقتصاد > صنعت و معدن و تجارت کاسبان بازار میگویند هنوز انتظارشان از خریدهای مردم برآورده نشده است و منتظرند تا شاید روزهای آینده بتوارییس کل بانک مرکزی: روابط ایران و اتحادیه اروپا گسترش پیدا خواهد کرد / افق تازه پیش روی اقتصاد ایران
رییس کل بانک مرکزی روابط ایران و اتحادیه اروپا گسترش پیدا خواهد کرد افق تازه پیش روی اقتصاد ایران اقتصاد > اقتصاد سیاسی - سیف درخصوص رفع تحریم های اقتصادی و اجرای برجام گفت اکنون با حصول نتایج برجام و اجرای آن علاوه بر رفع تحریمهای اقتصادی بهعنوان گامی مثبت در-
اقتصادی
پربازدیدترینها