تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مهدى امت من كسى است كه هنگام پر شدن زمين از بيداد و ظلم، آن را پر از قسط و عدل ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805293535




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کاهش سردردهای میگرنی با افزایش سن


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: کاهش سردردهای میگرنی با افزایش سن
‌عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در بیشتر موارد با افزایش سن ‌سردردهای میگرنی یا به طور کلی از بین می‌روند یا کاهش چشمگیری پیدا می‌کنند.
به گزارش نامه نیوز، علی شعیبی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد:در 80 درصد موارد با افزایش سن ‌سردردهای میگرنی یا به طور کلی از بین می‌روند یا کاهش چشمگیری پیدا می‌کنند؛ به همین دلیل بیماری میگرن در 70 درصد از زنان پس از یائسگی یا به طور کامل از بین می‌رود یا اینکه تخفیف پیدا می‌کند.


وی تصریح کرد: البته بیماری میگرن حدود 10 تا 20 درصد افراد ممکن است تا آخر عمر نیز ادامه پیدا کند.

شعیبی در خصوص مصرف مسکن‌ها، اظهار کرد: افرادی که در هفته یک بار و در ماه بیش از چهار بار سردرد نمی‌شوند می‌توانند از انواع مسکن‌ها استفاده کنند، اما مشکل اصلی وقتی پیش می‌آید که افراد به مصرف روزانه مسکن‌ها عادت می‌کنند.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه مصرف روزانه مسکن از بدترین کارها است، افزود: این کار علاوه بر اینکه برای کلیه، معده و قسمت‌های مختلف بدن عارضه ایجاد می‌کند در طولانی‌مدت موجب تشدید سردرد می‌شود.

شعیبی با بیان اینکه یک نوع از سردردها، سردرد ناشی از اضافه مصرف کردن مسکن‌هاست، اضافه کرد: راهکار مناسب برای افراد مراجعه به پزشک متخصص مغز و اعصاب است تا داروهای پیشگیری از حملات سردرد تجویز شود.

وی افزود: افرادی که بیشتر از چهار بار در ماه سردرد نمی‌شوند نیاز به مراجعه دائم به پزشک ندارند، اما هنگامی که تعداد حملات سردرد بیشتر می‌شود باید متخصص داروهایی را به صورت پیشگیرانه تجویز کند و بیمار هر روز یا هر شب آنها را مصرف کند.

استفاده از قرص‌های ضد بارداری موجب تشدید میگرن می‌شود

شعیبی با بیان اینکه سردرد میگرنی بیشتر در افراد جوان و به خصوص زنان جوان دیده می‌شود، عنوان کرد: معمولا در این سن زنان بارور هستند و ممکن است از قرص‌های پیشگیری از بارداری استفاده کنند در حالی که استفاده از قرص‌های پیشگیری از بارداری از عوامل اصلی است که موجب تشدید سردرد میگرنی می‌شود.

وی ادامه داد: به همین دلیل توصیه می‌شود افراد میگرنی فقط با دستور متخصص زنان از این قرص‌ها استفاده کنند.

این متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه علت دقیق شیوع بیماری میگرن در زنان نسبت به مردان مشخص نیست، اظهار کرد: عوامل هورمونی در سردرد نقش دارند، استروژن که یک هورمون زنانه است نیز موجب تشدید سردرد می‌شود، شاید علت شایع بودن میگرن در زنان همین عامل باشد، اما نمی‌توان در این زمینه نظر قطعی داد.

شیوع میگرن در زنان دو برابر مردان است

این متخصص مغز و اعصاب با اشاره به اینکه میگرن در زنان حدود دو برابر بیشتر از مردان دیده می‌شود، اظهار کرد: ‌میگرین از شایع‌ترین سردردهایی است که حدود 20 درصد از زنان و 10 درصد از مردان را در طول زندگی‌ گرفتار می‌کند.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: این بیماری در افراد جوان و در دهه دوم و سوم زندگی افراد بیشتر مشاهده می‌شود، همچنین در بیشتر موارد شروع بیماری قبل از چهل سالگی است.

علت دقیق بیماری میگرن مشخص نیست

این متخصص مغز و اعصاب با اشاره به اینکه علت دقیق بروز بیماری میگرن مشخص نیست، گفت: این که چه عاملی موجب می‌شود عده‌ای از افراد مبتلا به میگرن بشوند و عده‌ای دچار این بیماری نشوند مشخص نیست، اما عوامل تشدیدکننده و تخفیف‌دهنده بیماری شناسایی شده است.

شعیبی بیماری میگرن را خوش‌خیم توصیف کرد و گفت: بیماری میگرن کشنده نیست، اما به دلیل اینکه یک سردرد متوسط تا شدید است، موجب می‌شود افراد روزهای زیادی را به دلیل این بیماری از دست بدهند و روند کاری آنان دچار اختلال شود به همین دلیل پیشگیری و درمان این بیماری بسیار اهمیت دارد.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه سردردهای میگرنی حدود سه تا 72 ساعت طول می‌کشند، خاطرنشان کرد: سردرد میگرنی معمولا از یک طرف سر شروع شده و به ترتیب تمام سر را فرا می‌گیرد، همچنین می‌تواند حالت ضربان‌دار داشته باشد؛ میگرن گاهی همراه با حالت تهوع است و منجر به استفراغ فرد می‌شود.

شعیبی گفت: در میگرن معمولا نور هراسی و اجتناب از سر و صدا نیز وجود دارد؛ افراد اظهار می‌کنند که نور و سر و صدا موجب بدتر شدن سردرد می‌شود و به همین دلیل می‌خواهند در جای تاریک و ساکت باشند.

این متخصص مغز و اعصاب افزود: بیماری میگرن دو نوع اصلی شایع و کلاسیک دارد، حدود 80 درصد از افراد دچار بیماری میگرن شایع می‌شوند و شیوع میگرن کلاسیک حدود 20 درصد است.

وی در خصوص تفاوت میگرن شایع و کلاسیک، خاطرنشان کرد: در میگرن کلاسیک معمولا افراد پیش از دچار شدن به سردرد متوجه می‌شوند که قرار است سردرد آنان بروز کند و معمولا نوری به صورت جرقه جلوی چشم بیماران نمایان می‌شود.

شعیبی با اشاره به اینکه افراد میگرنی می‌توانند تعداد و شدت حملات را کاهش دهند، در خصوص عوامل تشدیدکننده این بیماری، گفت: کم‌خوابی یا پرخوابی، استرس، ‌گرسنگی، استفاده از موادغذایی خاص مانند غذاهای مانده به خصوص پنیر مانده، غذای کنسرو شده، فست‌فود‌ها،‌ ترشیجات‌ و ... می‌توانند موجب افزایش سردرد باشند.

این متخصص مغز و اعصاب افزود: گاهی فعالیت‌های ورزشی نیز منجر به تشدید سردرد می‌شوند، همچنین در زنان در زمان آغاز دوران قاعدگی ممکن است سردرد شدید ‌شود.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مدت درمان بیماری میگرن حدود 6 تا 9 ماه است و فرد در این مدت باید به صورت دوره‌ای به پزشک مراجعه کند.

شعیبی افزود: سردرد 70 درصد از افراد با گذراندن این دوره 9 ماهه به طور کلی از بین می‌رود یا کاهش چشمگیری پیدا می‌کند؛ حدود 30 درصد از بیماران نیاز به مراجعه دوره‌ای به طور مکرر به پزشک دارند.



منبع: ایسنا


۲۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن