تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1833761900
گزارش مشروح میزگرد جریانشناسی هنر انقلاب هنر اصیل مانع ابتذال میشود/ تعزیه هویتساز است/ جهش عکاسی در دوران دفاع مقدس
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: گزارش مشروح میزگرد جریانشناسی هنر انقلاب
هنر اصیل مانع ابتذال میشود/ تعزیه هویتساز است/ جهش عکاسی در دوران دفاع مقدس
مدیر عامل خبرگزاری فارس گفت: اگر صاحبان هنر و آثار فاخر مهجور بمانند، فضا برای ابتذال مهیا میشود. مدیر انجمن عکاسان انقلاب و دفاع مقدس نیز بر جهش عکاسی در دوران دفاع مقدس تأکید کرد.
به گزارش خبرنگار هنرهای تجسمی خبرگزاری فارس، میزگرد جریانشناسی هنر انقلاب عصر روز گذشته (سهشنبه ۲۰ بهمن) با حضور محمود اسعدی از اساتید مدیریت رسانه، اردشیر صالحپور کارشناس تئاتر، کامبیز روشنروان از اساتید موسیقی و آهنگسازی، سید عباس میرهاشمی مدیر انجمن عکاسان انقلاب و دفاع مقدس، غلامرضا اسلامی از اساتید معماری، اعظم راودراد از اساتید جامعهشناسی هنر، سیدنظامالدین موسوی مدیرعامل خبرگزاری فارس، شهرام گیلآبادی رئیس مرکز ارتباطات و امور بینالملل شهرداری تهران و محسن سلیمانی مدیر فرهنگی هنری شهرداری تهران و رئیس فرهنگسرای ارسباران در سالن جلسات خبرگزاری فارس برگزار شد.
* چرایی به ابتذال کشیدهشدن هنر سیدنظامالدین موسوی مدیرعامل خبرگزاری فارس در این نشست با اشاره به اینکه فرهنگ غریب است و هنر هم غریبتر، گفت: هنر به دلیل اینکه افراد بسیاری در مورد آن حرف میزنند و به خود جسارت میدهند که درباره مسائل مختلف هنری اظهارنظر کنند، در حالیکه از ظرایف آن خبر ندارند، غریبتر از فرهنگ است.
مدیرعامل خبرگزاری فارس ابتذال را بیتوجهی به هنر اصیل عنوان کرد و افزود: ابتذال به معنای این است که صاحبان امر به هنر اصیل توجه نکنند. هماکنون برخی از خواستههای هنرمندان از نظر مادی بسیار پایین است، اما متأسفانه صاحبان امر نه تنها به هنرمندان، بلکه به هنر اصیل نیز توجه نمیکنند و هنرمندان با بیمهری مسئولان مواجه میشود. من تأسف میخورم که صاحبان آثار فاخر باید تا این حد غریب باشند. وی با بیان اینکه مهجوریت صاحبان هنر و آثار فاخر میتواند پیامدهای ناگواری داشته باشد، گفت: اگر صاحبان هنر و آثار فاخر مهجور بمانند و مورد لطف و عنایت همهجانبه قرار نگیرند، فضا برای ابتذال و آثار نازل مهیا میشد و دیگرانی به میدان میآیند که سابقه روشنی در این مرز و بوم ندارند. * انتخاب مهندسان برای تصمیمات فرهنگی از مشکلات هنر انقلاب بود محمود اسعدی کارشناس مدیریت رسانه گفت: در بازه زمانی دهه 60 تا دهه 80 در عرصههای هنری بهویژه موسیقی، شعر و هنرهای تجسمی اتفاقات بزرگی افتاده است که باید برای به ثمر رساندن آنها، روشنگری کنیم. وی با بیان اینکه دهه 60 میگفتند شعار ندهید، گفت: شعار ویژگیهای مختلفی دارد که مهمترین آنها زلال و شفاف بودن و همچنین جهتدهند به روند فعالیتهای جامعه است، علاوهبر این با شعارها میتوان گوینده آن را شناخت. دهه 70، موقعیت توسعه و بازسازی ارتباطات جهانی بود، در این دهه ابهامات مختلفی وجود داشت، البته توجه به توسعه و بازسازی و همچنین برقراری ارتباط با سایر افراد، توانست موقعیت مناسبی برای پیشرفت فرهنگی کشور فراهم سازد.
محمود اسعدی کارشناس مدیریت رسانه اسعدی گفت: دهه سوم انقلاب، یعنی سالهای 1380 را سالهای تلاطم که سایه سیاست بر فرهنگ افتاده بود. در آن دوران مهندسان بر فرهنگ و هنر کشور سایه افکندند، در حالیکه مهندسان جزئینگر هستند و نمیتوانند به درستی در عرصههای هنری تصمیمگیری کنند. وی با بیان اینکه مشکلات سه دهه فعالیت فرهنگی پس از پیروزی انقلاب این بود که تصمیمسازان فرهنگی، مهندس بودند نه افراد متخصص در علوم انسانی، افزود: برای فرهنگسازی و گسترش هنر باید افرادی که در زمینههای علوم انسانی تخصص دارند، تصمیم بگیرند، اما متأسفانه با انتخابهای نادرست تصمیمسازان فرهنگی، مهندسان بودند. این کارشناس مدیریت رسانه با اشاره به دلایل نداشتن شعر انقلابی در دهههای دوم و سوم انقلاب اسلامی و شاخصهای انقلاب، گفت: یکی شاخصهای انقلاب اسلامی، افزایش آگاهی است که خوشبختانه پس از پیروزی انقلاب اسلامی شاهد رشد و توسعه آگاهی آحاد مختلف جامعه بودیم. علاوهبر این همبستگی مردم و توسعه ارتباطات اجتماعی از مهمترین شاخصهای انقلاب اسلامی به شمار میرود. اسعدی با بیان اینکه پیروزی انقلاب باعث شد که سواد مردم در عرصههای مختلف بیشتر شود، افزود: اگر مدیریت فرهنگی قوی بود، ادبیات انقلاب نیز بهخوبی رشد میکرد. درباره ادبیات انقلاب باید جزئینگر بود، اما به دلیل نبود سیاست فرهنگی، پس از بروز جنگ تحمیلی، ادبیات انقلاب جای خود را به ادبیات مقاومت داد. وی نبود نقد در عرصههای فرهنگ و هنر را یکی از آسیبهای این عرصه عنوان کرد و گفت: در آن دوران افرادی که فعالیتهای فرهنگی و هنری را نقد میکردند، مورد پذیرش نبودند. امروز جهان تشنه شنیدن و درک پیام انقلاب اسلامی است، اما متأسفانه مسئولان با تصمیمهای نادرست اجازه انتشار درست این پیام به جهانیان را نمیدهند. وی با بیان اینکه رشد اساتید و دانشجویان در عرصههای فرهنگ و هنر یکی از مهمترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است، گفت: انقلاب اسلامی باید زمینه رشد هنر و خلق آثار هنری را فراهم کند تا هر کس با توجه به استعدادش در زمینههای فرهنگی و هنری فعالیت کند. باید بدانیم دانشگاه جایی برای خلق هنر نیست، بلکه مکانی برای فراهم کردن زمینه خلق آثار هنری است. پیش از انقلاب تعداد هنرمندان انگشتشمار بودند، بهویژه در عرصه هنرهای تجسمی و خوشنویسی، اما هماکنون بیش از صد هزار خوشنویس در کشور فعالیت میکنند که اینها از دستاوردهای پیروزی انقلاب اسلامی به شمار میرود. * هنر نیازمند نگاه هدفگذاریشده و بلندمدت است در ادامه سلیمانی رئیس فرهنگسرای ارسباران با بیان اینکه انقلاب اسلامی زمینه رشد را برای جامعه و هنرمندان فراهم کرده است، گفت: هنر بر انقلاب و انقلاب نیز بر هنر تأثیرات شگرفی داشته است. انقلابی بودن در ذات اسلام است و ما باید با استفاده از این الگو، گامی بهسوی توسعه فعالیّتهای فرهنگی و هنری برداریم. وی با اشاره به اینکه موسیقی پس از پیروزی انقلاب اسلامی تا بالاترین حد ممکن خود پیش رفت، افزود: تئاتر بعد از هنرهای تجسمی بیشتری تأثیر، شهید و پویش را در هنر دفاع مقدس داشت. بر همین اساس است که باید به هنر نگاه پروسهای داشت نه پروژهای. نگاه کلان به هنر بهویژه موسیقی، نیازمند نگاه بلندمدت و هدفگذاریشده است.
اردشیر صالحپور کارشناس تئاتر * هویت اصلی ما در تعزیه نهفته است
اردشیر صالحپور کارشناس تئاتر در میزگرد جریانشناسی هنر انقلاب اسلامی، با اشاره به اینکه انقلاب ما فرهنگی بود، همچنان که دین ما معجزهاش نیز فرهنگی است، افزود: شاید گاهی برای فعالیت در عرصه فرهنگ در تنگناهایی باشیم، اما وقتی از فرهنگ حرف میزنیم، تمامی دغدغه و ذهن ما به آن مشغول میشود. وی با بیان اینکه فرهنگ در لغت به معنای آهنگ و قصد تعالیبخش است، گفت: سیاست معرفتش را از فرهنگ میگیرد، همواره باید برای رسیدن به تعالی به فرهنگ رجوع کنیم. ما در جهان اسلام نیز در زمینههای فرهنگی پیشینه خوبی داریم تا جایی که پیامبر(ص) فرمودند: «علم اگر در ثریا هم باشد، ایرانیان به آن دست خواهند یافت»، بنابراین ما از بسیاری از کشورهای دیگر در حوزه فرهنگ و هنر پیشگامتر هستیم. صالحپور با بیان اینکه حوزه ادبیات نمایشی قبل از دوران فترت که پس از بروز انقلاب اسلامی پیش آمد، با برزخ کوچکی مواجه شد، گفت: در آن دوران هنرمندان به سمتی هدایت شدند تا بتوانند آثار هنری را خلق کنند. این دوره آغازگر حرکتی بود که با پدیده جنگ با تغییراتی مواجه شد. وی با بیان اینکه ما زیباییشناسی را به هنر آمیخته و به هنر اسلامی لطافت بخشیدیم، خاطرنشان کرد: هویت اصلی ما در تعزیه نهفته است، چراکه تعزیه هنر ایرانی ـ اسلامی و شیعی است. * مهمترین آسیبها در زمینه تئاتر وی گفت: پیش از انقلاب فقط دو دانشگاه تئاتر داشتیم، اما حالا 12 دپارتمان تئاتر در کشور داریم. بازیگران زن، کارگردان، طراحان صحنه همه و همه با رشد چشمگیری مواجه بودند، البته در زمینه ادبیات نمایشی، نقد و پژوهش هنوز هم به جایگاه مطلوبی نرسیدهایم. نبود مدیریت کارآمد و پایدار یکی از مهمترین آسیبها در زمینه تئاتر است. صالحپور با بیان اینکه خوشنویسی، منسجمترین هنر پس از پیروزی انقلاب اسلامی است، خاطرنشان کرد: مشکل اصلی این است که ما همواره به هنر، پروژهای نگاه کردهایم نه پروسهای، درحالیکه برای رسیدن به تعالی در عرصه هنر، نباید به برگزاری همایش بسنده کرد، بلکه باید پروسهای به آن نگاه کرد و برای رسیدن به جایگاه مطلوب، برنامههای مداوم و مستمر برگزار کرد. وی نگاه سیاسی و دولتی به عرصه فرهنگ و هنر را آسیبی جدی دانست و گفت: مالکیت یک هنرمند هم اثرش است، ما هنوز نتوانستهایم برای یک هنرمند استقلال ایجاد کنیم تا بهراحتی بتواند به خلق آثار فاخر بپردازد. * بعضی از موسیقیها فینفسه انقلابی هستند کامبیز روشنروان کارشناس موسیقی در این نشست اظهار داشت: اگر بخواهیم به هنر انقلاب بپردازیم میتوانیم به ترانه «از خون جوانان وطن لاله دمیده» اشاره کنیم. زمانی که این اثر ساخته شد حرکت بزرگی به راه انداخت. بعد از آن «مرغ سحر» در خاطره همه مردم ماند که نگاه ویژهای به تأثیر موسیقی در جامعه دارد.
کامبیز روشنروان کارشناس موسیقی وی ادامه داد: آثار دیگری در روزها و هفتههای قبل از انقلاب ساخته شد که میتوان به آثار ورود حضرت امام خمینی (ره) اشاره کرد که تا امروز در خاطره همه مردم ایران مانده است. بعد از آن هم جریان گستردهای داریم که بخشی از آن متعلق به انقلاب است و هر آن چیزی که مردم را هوشیار میکند. این استاد موسیقی گفت: برخی از آثار فینفسه انقلابی هستند و شاید به هیچ انقلابی ارتباط نداشته باشند؛ بعضی هم به واسطه انقلابی به وجود میآیند که ارزش خود را دارند برخی از آثار هم تحت تاثیر انقلاب ساخته میشوند. وی بیان کرد: سرودهای سال 59 تا دهه 60 یک فضای متفاوتی دارند که باید تفکیک شود در واقع سرودهای اوایل انقلاب هم ذات انقلابی در آن بوده و هم به دفاع مقدس مربوط میشود. قبل از دفاع مقدس آثاری از اساتیدی همچون استاد علیزاده و لطفی ساخته شد که شور انقلابی در آن است و هر وقت که این سرودها را میشنویم انقلاب را در آن احساس میکنیم و میشود آن را به عنوان هنر انقلابی معرفی کرد. اما هر چه جلوتر رفتیم عمق سرودهای انقلابی کمتر دیده شد و بعضی از آنها فرمایشی شدند. روشنروان در خصوص تاثیرات انقلاب در هنر موسیقی بیان داشت: هنر مهندسی شده در موسیقی به بالاترین شکل خود پس از انقلاب اعمال شد. طوری که یک آهنگساز نمیتوانست روی هر شعری کار کند و هر موسیقی که دلش میخواهد را بسازد و در نوع ابزار موسیقی از هر وسیلهای استفاده کند. به عنوان مثال بعد از انقلاب 4 مضراب، رنگ و قطعاتی که ریتم سه ضربی داشتند حذف شد که این تغییرات قابل تأمل است. این نوازنده و آهنگساز گفت: اما اتفاقات دیگری هم افتاد؛ به عنوان مثال در شعر هم بعضی از مضامین حتی از اشعار حافظ حذف شد طوری که گاهی یک آهنگساز ترجیح میداد روی این اشعار کار نکند. امروز شاهد ممیزی در موسیقی هستیم که ناجور است. یک سیدی را زمانی که می خواهند کار کنند بعد از یک سال مجوز میگیرند. وی اضافه کرد: به عنوان مثال میگفتند یک بار شعر باید در شورا بررسی شود چندین بار عمق آن شعر باید تصویب میشد چرا که ممکن بود کلماتی در جریان ساخت اثر ممنوع شود. در واقع آنچه که امروز ساخته میشود یک شاهکار است. هر چند که بسیاری از آثار قابل اجرا نیست و بسیاری هم با حذف زیاد قابل اجرا است. این استاد موسیقی اظهار داشت: به اعتقاد من موسیقی به یک نگاه کلان و برنامهریزی بلند مدت و میان مدت نیاز دارد که هیچ وقت هم انجام نشده است. بنده بارها به معاونت هنری و دفتر موسیقی وزارت ارشاد پیشنهاد دادم که اتاق فکر تهیه کنند تا موسیقی امروز از سردرگمی نجات پیدا کند. * جهش جدی عکاسی در دوره جنگ/ هشدار انجماد فرهنگی سیدعباس میرهاشمی مدیر انجمن عکاسان انقلاب و دفاع مقدس در ادامه میزگرد جریانشناسی هنر انقلاب، گفت: وقتی به دورههای انقلاب برمیگردیم میبینم که عکاسی سعی کرد خود را بشناسد و در دوره جنگ جهش جدی پیدا کرد که این جهش به انقلاب فرهنگی و رشد بعد از این جریان برمیگردد که امیدوارم یک سری مباحث پژوهشی و اهداف مشخصی را در ادامه ایجاد کند.
سیدعباس میرهاشمی مدیر انجمن عکاسان انقلاب و دفاع مقدس میرهاشمی در خصوص نگاه انقلابی گفت: اگر بخواهیم به شناخت جدی برسیم باید دید که نگاه انقلابی در کدام جریان است. آیا انقلاب باعث خلق اثر شد یا اثری باعث بروز انقلاب شد؟ وقتی به کلمه انقلاب میرسیم باید بینیم منظور کدام انقلاب است. مدیر انجمن عکاسان انقلاب و دفاع مقدس درخصوص توجه به هنر انقلاب در حال حاضر، یادآور شد: متأسفانه امروز مباحث پژوهشی متوقف و نادیده گرفته شده و خیلی فعال نیست اگر نگاه کنیم در بحثهای هنری میبینیم که آثار هنری و بسیاری از هنرمندان هنوز شناخته نشدهاند و حتی در ارائه، آثار هنری داریم که به موزهها راه پیدا نکردند و در معرض تهدید و انهدام قرار گرفتند. میرهاشمی در پایان گفت: هر جا در حوزه فرهنگی دچار تاخیر شدیم، تقلید فرهنگی را به دنبال داشت؛ بعد از تقلید فرهنگی، جامعه دچار انجماد فرهنگی میشود و امیدواریم که هیچ وقت به انجماد فرهنگی نرسیم. * باید حوزههای علمی، هنری و اعتقادی باهم مرتبط شوند غلامرضا اسلامی از اساتید معماری و شهرسازی در ادامه این نشست اظهار داشت: باید حوزه های علمی، هنری و اعتقادی با هم مرتبط شوند؛ چیزی که بعد از رنسانس از هم جدا شد.
غلامرضا اسلامی از اساتید معماری و شهرسازی وی در خصوص معرفی هنر انقلاب بیان داشت: معتقدم پیوند بین حق و واقع، هنر انسان است. وقتی که شور و عشق، احساس و درایت و عقل با هم مشارکت صددرصدی داشته و اثری خلق میشود میتوان آن را هنر مردمی و انقلابی نامید که از فرهنگ به تمدن و از نهان به آشکار میآید. این استاد معماری یادآور شد: انقلابی بودن در ذات اسلام است؛ پایداری آن هم در آیندهنگری و آیندهسازی و امید به بهتر شدن است. انقلابی شمشیر به دست گرفتن نیست بلکه پیاده کردن آرمان قابل تحقق است. * افت و خیزهای هنر پس از پیروزی انقلاب اسلامی اعظم راودراد جامعهشناس هنر در میزگرد جریانشناسی انقلاب، با بیان اینکه از منظر جامعهشناسی، هنر و جامعه رابطه تنگاتنگی دارند و نمیتوان آنها را از یکدیگر جدا کرد، گفت: ریشه هنر در جامعه است. وقتی به هنر انقلابی اشاره میکنیم، یعنی هنری که در شرایط انقلاب به منصه ظهور میرسد. وی با اشاره به اینکه ما دو مرحله در زمینههای فرهنگی داریم، افزود: یکی مرحله پیش از انقلاب است که افراد برای رسیدن به اهداف تلاش میکنند و مرحله دیگر پس از انقلاب است که افراد سعی میکنند از نظر فرهنگی، هنری هم اهداف خود را رشد دهند و روح و هنر انقلاب را رقم بزنند.
اعظم راودراد جامعهشناس هنر راودراد با اشاره به اینکه موسیقی پس از پیروزی انقلاب اسلامی با کاستیهایی مواجه شد، گفت: زمانی که انقلاب رخ داد، انواع هنرها وجود داشت، اما برخی دچار فترت شد که یکی از آنها موسیقی بود که بعد از دورهای حذف شد و دیگری تئاتر بود که با تغییرات شگرفی مواجه بود. نقاشی هم به سمت نقاشی انقلابی سوق یافت، پس از آن نیز نقاشی انقلابی با نقاشی ایثار و شهادت همراه شد. راودراد با بیان اینکه افرادی که در زمینه نقاشی انقلابی و دفاع مقدس کار کرده بودند، در این فضا با هنر آشنا شدند، تصریح کرد: آنها هنر جدیدی شکل دادند که تفاوتهای بسیاری با هنر قبل از آن داشت. ما وقتی از جنگ فارغ شدیم، تصور بر این بود که باید به هنر جهت دهیم و از آن حمایت کرده و درنهایت هنر را مهندسی کنیم، اما با عدم توجه به هنرمندانی که با احساس کار میکنند، مواجه شدیم که این یکی از مهمترین آسیبهای هنر پس از پیروزی انقلاب اسلامی بود. وی یادآور شد: اشکال مهمی که در آن زمان رخ داد، این بود که جامعه تنها به ظاهر و صورت هنر توجه کرد، در حالیکه آنچه مورد نیاز مردم بود، اهمیت دادن به محتوای هنر به نظر میرسید اما متأسفانه در این زمینه با کاستیهایی روبرو شدیم که امیدواریم هم اکنون با حمایت مسئولان بتوانیم ضعفهای گذشته را برطرف سازیم.
شهرام گیلآبادی رئیس مرکز ارتباطات و امور بینالملل شهرداری تهران اجرای این میزگرد را بر عهده داشت و در پایان این نشست مدعوین از سوی مدیرعامل خبرگزاری فارس و رئیس فرهنگسرای ارسباران تقدیر شدند.
94/11/21 - 11:36
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]
صفحات پیشنهادی
میزگرد جریانشناسی هنر انقلاب/۱ صالحپور: نگاه به هنر باید پروسهای باشد نه پروژهای/ لزوم کاهش دخالت دولت در
میزگرد جریانشناسی هنر انقلاب ۱صالحپور نگاه به هنر باید پروسهای باشد نه پروژهای لزوم کاهش دخالت دولت در عرصه فرهنگیکی از کارشناسان تئاتر با اشاره به اینکه دخالت دولت در عرصه فرهنگ باید کاهش یابد گفت فرهنگ را مردم به وجود میآورند بنابراین خودشان هم باید از آن صیانت کنندمیزگرد جریانشناسی هنر انقلاب/۳ روشنروان: موسیقی بعد از انقلاب به بالاترینشکل مهندسی اعمال شد/موسیقی امروز ب
میزگرد جریانشناسی هنر انقلاب ۳روشنروان موسیقی بعد از انقلاب به بالاترینشکل مهندسی اعمال شد موسیقی امروز به برنامهریزی نیاز داردکامبیز روشنروان گفت هنر مهندسی شده در موسیقی به بالاترین شکل خود پس از انقلاب اعمال شد طوری که یک آهنگساز نمیتوانست روی هر شعری کار کند و هر موبا همکاری فرهنگسرای ارسباران و میزگرد پژوهشی جریانشناسی هنر انقلاب برگزار میشود
با همکاری فرهنگسرای ارسباران و خبرگزاری فارسمیزگرد پژوهشی جریانشناسی هنر انقلاب برگزار میشوددر این میزگرد کامبیز روشن روان در رشته موسیقی محمود اسعدی در رشته ادبیات و رسانه اردشیر صالح پور رشته تئاتر اعظم راودراد جامعهشناسی هنر سید عباس میرهاشمی عکس احمدرضا معتمدی سینمامیزگرد جریانشناسی هنر انقلاب/۴ میرهاشمی: بسیاری از آثار انقلاب در معرض انهدام هستند/اسلامی: انقلابی بودن پیاد
میزگرد جریانشناسی هنر انقلاب ۴میرهاشمی بسیاری از آثار انقلاب در معرض انهدام هستند اسلامی انقلابی بودن پیاده کردن آرمان قابل تحقق استسیدعباس میرهاشمی گفت بسیاری از هنرمندان انقلاب هنوز شناخته نشدهاند حتی بسیاری از آثار هنری به موزهها راه پیدا نکردهاند و در معرض تهدید و انهجریانشناسی هنر انقلاب/۲ افت و خیزهای هنر پس از پیروزی انقلاب اسلامی
جریانشناسی هنر انقلاب ۲افت و خیزهای هنر پس از پیروزی انقلاب اسلامییک از جامعهشناسان هنر با اشاره به افتوخیزهای هنر پس از پیروزی انقلاب اسلامی گفت جامعه به جای توجه به محتوای هنر به ظاهر آن اکتفا کرد به گزارش خبرنگار هنرهای تجسمی خبرگزاری فارس اعظم راودراد جامعهشناس هسیدنظامالدین موسوی: اهالی هنر از ابتذال رنج میبرند/ مسئولان به هنرهای اصیل توجه کنند
سیدنظامالدین موسوی اهالی هنر از ابتذال رنج میبرند مسئولان به هنرهای اصیل توجه کنندمدیرعامل خبرگزاری فارس با اشاره به رنجی که اهالی هنر از ابتذال میبرند گفت برخی از خواستههای هنرمندان از نظر مادی بسیار پایین است اما متأسفانه صاحبان امر نه تنها به هنرمندان بلکه به هنر اصیلمیزگرد پژوهشی جریانشناسی هنر انقلاب
میزگرد پژوهشی جریانشناسی هنر انقلابمیزگرد پژوهشی جریانشناسی هنر انقلاب با همکاری فرهنگسرای ارسباران و خبرگزاری فارس با حضور محمود اسعدی در رشته ادبیات و رسانه اردشیر صالح پور رشته تئاتر کامبیز روشنروان موسیقی اعظم راودراد جامعه شناسی هنر سید عباس میرهاشمی عکس احمدرضا معتممیزگرد جریانشناسی انقلاب اسعدی: جهان تشنه درک پیام انقلاب اسلامی است/ به داشتههای خود شک نکنیم
میزگرد جریانشناسی انقلاباسعدی جهان تشنه درک پیام انقلاب اسلامی است به داشتههای خود شک نکنیمیکی از کارشناسان فرهنگ و رسانه با بیان اینکه جهان تشنه شنیدن و درک پیام انقلاب است گفت نباید به داشتههای خود شک کنیم بلکه باید به آنها ایمان بیاوریم و با استفاده از زبان هنر آنها رباید یک نسل هنرمند انقلابی را وارد عرصه جهانی کنیم
رحیمپور ازغدی باید یک نسل هنرمند انقلابی را وارد عرصه جهانی کنیم حسن رحیمپور ازغدی عصر دیروز - 17 بهمن - در نشستی با عنوان هنر و انقلاب که به مناسبت دهه فجر در موسسه فرهنگی هنری شهید آوینی با حضور خانواده ابراهیم هادی برگزار شد سخنانی را در موضوع هنر دینی و انقلابی مطرح کردتجلیل از هنرمندان تجسمی در روز «انقلاب و فرهنگ»
جمعه ۱۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳ ۴۱ 18 بهمنماه روز انقلاب و فرهنگ توسط ستاد برگزاری هشتمین جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر از هنرمندان عرصه تجسمی تجلیل میشود به گزارش ایسنا 18 بهمنماه بهمناسبت نامگذاری ایام یومالله دهه فجر به نام انقلاب اسلامی معنویتگرایی حاکمیت ارزشها-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها