تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه پرهيز از حرامها است همچنانكه شخص از خوردنى و نوشيدنى پرهيز مى‏كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1846607851




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وقتی تئاتر به کف خیابان می‌آید


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
وقتی تئاتر به کف خیابان می‌آید




حالا دیگر چند سالی می شود که بخش خیابانی، بخشی مهم و تأثیرگذار از جشنواره بین المللی تئاتر فجر است؛ بخش حاشیه ای که امروز دیگر «متن» جشنواره است؛





روزنامه ایران - علی غرضی: حالا دیگر چند سالی می شود که بخش خیابانی، بخشی مهم و تأثیرگذار از جشنواره بین المللی تئاتر فجر است؛ بخش حاشیه ای که امروز دیگر «متن» جشنواره است؛ آنچه در ادامه می‌خوانید، مروری است بر هشت اثر پذیرفته شده در بخش مسابقه تئاتر خیابانی سی و چهارمین جشنواره تئاتر فجر.

 بخش ویژه‌ای که امسال جایگاه شاخصی در جشنواره تئاتر فجر دارد و نه به عنوان بخشی حاشیه‌ای که به عنوان یک بخش اصلی از سوی مسئولان و اهالی تئاتر با آن برخورد می‌شود.


وقتی تئاتر به کف خیابان می‌آید



کسی فشنگ‌ها را نمی‌شناسد

نمایش «کسی فشنگ‌ها را نمی‌شناسد» به نویسندگی و کارگردانی امیرحسین شفیعی کاری از کارگاه تئاتر ایران از شهرستان ورامین یکی از آثار پذیرفته شده در بخش مسابقه تئاتر خیابانی جشنواره تئاتر فجر است که در روزهای نهم و دهم بهمن‌ماه به مدت 25 دقیقه ساعت 18 در محوطه تئاتر شهر اجرا می‌شود.

امیرحسین شفیعی درباره این اثر نمایشی گفت: این نمایش تلفیقی از سینما و تئاتر است و در کنار تصاویر نمایشی و اجرای بازیگران بخش‌هایی از فیلم‌های هالیوودی نمایش داده می‌شود. در واقع از فیلم‌های هالیوودی که خشونت را در جامعه امریکا ترویج می‌دهند علیه خودشان در این نمایش استفاده می‌کنیم.


وقتی تئاتر به کف خیابان می‌آید




نوازش جوجه تیغی

نمایش «نوازش جوجه تیغی» نوشته محمدعلی رادمنش به کارگردانی فاطمه رادمنش کاری از گروه تئاتر «نانودراما» یکی دیگر از آثار پذیرفته شده در بخش مسابقه تئاتر خیابانی سی و چهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر است که نهم بهمن‌ماه ساعت 17 در محوطه مجموعه تئاتر شهر اجرا می‌شود.


وقتی تئاتر به کف خیابان می‌آید



فاطمه رادمنش کارگردان نمایش «نوازش جوجه تیغی» منتخب بخش خیابانی سی‌وچهارمین جشنواره تئاتر فجر، در رابطه با این نمایش گفت: داستان این نمایش در مورد کارگری است که خانواده‌اش در حال فروپاشی است و خود بیگانگی آنها را دربرگرفته است.

 او درباره انگیزه خود از انتخاب این نمایشنامه بیان می‌کند: همان‌طور که در تئاترهای خیابانی پرداختن به مشکلات حائز اهمیت است در این نمایش هم ما به این امر اشاره کرده‌ایم و آنها را به تصویر می‌کشیم.


عروسک‌ها عاشق می‌شوند

نمایش «عروسک‌ها عاشق می‌شوند» کاری از گروه نمایش آوا به نویسندگی و کارگردانی سمانه موسوی از تهران یکی از آثار پذیرفته شده در بخش مسابقه تئاتر خیابانی سی و چهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر است که در روزهای چهارم و نهم بهمن‌ماه به ترتیب در محوطه مجموعه تئاتر شهر و باغ هنر (خانه هنرمندان ایران) در ساعت‌های 16:30 و 17 به اجرا درآمده و درخواهد آمد.


وقتی تئاتر به کف خیابان می‌آید



سمانه موسوی پیرامون ایده شکل‌گیری این نمایش گفت: دنیای امروز ما آدم‌ها رفته رفته رنگ سیاهی به خود گرفته و تلخی‌ها و سیاهی‌هایش لحظه به لحظه بیشتر می‌شود. اما در اوج این تلخی‌ها و سیاهی‌ها، همیشه معیارهایی وجود داشته که توانسته انسان را از سایر موجودات جدا کند، معیارهایی همچون گذشت و عشق که نجات بخش جهان نمایش من است.

 به دنبال این بودم تا از یک سو این سیاهی‌ها را به گونه‌ای به نمایش بگذارم و از سویی دیگر آن وجه اخلاقی انسان که او را جدا کرده نیز نمایش دهم؛ چرا که نمایش از دید من زمانی شکل می‌گرفت که این سیاهی در مقابل یک سفیدی و پاکی قرار گیرد، در نهایت نیز مجموعه‌ای از این نگاه و تفکرات بود که مرا به خلق «عروسک‌ها عاشق می‌شوند» وا داشت.


خوشه برنج

نمایش «خوشه برنج» به نویسندگی و کارگردانی محسن اردشیر یکی از آثار راه یافته به بخش مسابقه تئا‌تر خیابانی سی و چهارمین جشنواره بین‌المللی تئا‌تر فجر است که در روزهای هفتم و هشتم بهمن ماه به ترتیب در ساعت‌های 17 و16:30در محوطه برج میلاد و محوطه مجموعه تئاتر شهر پذیرای علاقه‌مندان تئاتر است.

محسن اردشیر درباره ایده اولیه این نمایش گفت: کشور ما در حال حاضر به شکل عجیبی در خشکسالی به سر می‌برد؛ به طوری که روستاهای اطراف استان مازندران هم با اینکه سرسبز‌ترین استان کشور به شمار می‌آید دچار کم آبی‌هایی شده‌اند.


وقتی تئاتر به کف خیابان می‌آید



 ایده شکل‌گیری این اثر هم از دغدغه من برای مسائل زیست محیطی شکل گرفت. در ارتباط با همین موضوع به این فکر افتادم که در گذشته مردم ما به هنگام بارش‌های بیش از حد، آیینی را با عنوان «مم مم شو» اجرا می‌کردند که طی آن آیین از طبیعت می‌خواستند تا از بارش‌های بی‌اندازه جلوگیری کند.

 اما اکنون چیزی حدود ۲۵ سال است که دیگر این آیین اجرا نمی‌شود و ما شاهد بارش‌های آنچنانی نیستیم که نیازی به برگزاری این آیین باشد و به جای آن ما آیین «شیلونه» یا «تمنای باران» را داریم که با برگزاری این آیین از طبیعت می‌خواهیم که زمین‌های ما را از خطر خشکسالی نجات دهد. پارادوکس این دو آیین در ‌‌نهایت موجب خلق «خوشه برنج» شد.


بودن یا نبودن در میدان جنگ

نمایش خیابانی «بودن یا نبودن در میدان جنگ» به نویسندگی و کارگردانی سعید خیراللهی از شهرستان دهلران از جمله آثار پذیرفته شده در بخش مسابقه تئاتر خیابانی سی و چهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر است که در روزهای پنجم و ششم بهمن به ترتیب در ساعت‌های 17 و 18 در محوطه مجموعه تئاتر شهر و باغ هنر(خانه هنرمندان ایران) به اجرا در آمد.

سعید خیراللهی در رابطه با فضا و موضوع نمایش گفت: این نمایش اثر آدابته‌ای از اثر «هملت» است که ما آن را در فضای جنگی اجرا می‌کنیم. به این ترتیب داستان توسط روح چند سرباز که در جنگ کشته شده‌اند تعریف می‌شود. داستان نمایش از این قرار است که به هملت خبر می‌دهند پدرش توسط تروریست‌ها کشته شده است و او که در صدد گرفتن انتقام است بعد از مدتی متوجه می‌شود عمو و مادرش یک کارخانه بمب‌سازی راه انداخته‌اند و پدرش به وسیله همین بمب‌ها کشته شده است و...


وقتی تئاتر به کف خیابان می‌آید




خانه

نمایش «خانه» به نویسندگی و کارگردانی خداداد خدام کاری از گروه «نماد» از شهرستان اراک یکی از آثار پذیرفته شده در بخش مسابقه تئاتر خیابانی سی وچهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر است که در روزهای ششم و هفتم بهمن ماه به ترتیب در ساعت‌های 17 و 18 در محوطه برج میلاد و محوطه مجموعه تئاتر شهر اجرا شد و امروز هم می‌شود.


وقتی تئاتر به کف خیابان می‌آید



خداداد خدام در رابطه با این اثر نمایشی گفت: این نمایش که قرار است یک دغدغه و معضل اجتماعی را با شیوه نمایش‌های ایرانی به تصویر بکشد روایتگر داستان مردی است که پس از سالیان طولانی گمشده خود را در خواب می‌بیند اما از آنجا که امکان وقوع و تعبیر آن در عالم واقع وجود ندارد تصمیم می‌گیرد تا آن خواب را به گونه‌ای بازسازی کند، بنابراین به کمک دو نفر از دوستان خود که یکی نقال و دیگری نوازنده تعزیه است، آن خواب را در عالم واقع بازسازی می‌کند تا به این وسیله رؤیای خود را تعبیر کرده باشد.


مین بال

نمایش «مین بال» نوشته سید محسن مهدویان به کارگردانی صادق حسین‌پور کاری از گروه تئاتر پژواک از شهر رشت یکی از آثار پذیرفته شده در بخش مسابقه تئا‌تر خیابانی سی و چهارمین جشنواره بین‌المللی تئا‌تر فجر است که در روزهای هفتم و هشتم بهمن، ساعت ۱۷ در باغ هنر و تئاتر شهر اجرا می‌شود. این نمایش با موضوع مقاومت با بازی بهرام نوری و محمد رسائلی اجرا خواهد شد.


وقتی تئاتر به کف خیابان می‌آید



فیگور

نمایش «فیگور» کاری از گروه «تجربه نو» نوشته اصغر خلیلی به کارگردانی مجتبی خلیلی یکی دیگر از آثار پذیرفته شده در بخش مسابقه تئاتر خیابانی سی و چهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر است که در روزهای هفتم و نهم بهمن ماه به ترتیب در ساعت‌های 17 و 18 در محوطه مجموعه تئاتر شهر و محوطه برج میلاد اجرا می‌شود.

اصغر خلیلی نویسنده این نمایش گفت: این اثر یک سه گانه است که نمایش «فیگور» آخرین و تکمیل‌کننده این آثار است. جهانی عاری از جنگ موضوعی است که در این تریلوژی به آن پرداخته‌ایم.

خلیلی در رابطه با اهمیت تئاتر خیابانی گفت: معتقدم نمایش خیابانی فراتر از اجرای صحنه‌ای است، تنها جنبه عام بودن و سرگرمی را ندارند. مخاطب آن گسترده‌تر است بنابراین باید از ویژگی‌های خاص و درستی برخوردار باشد تا همه بتوانند با آن ارتباط برقرار کنند. چراکه این نمایش‌ها به مانند کارهای صحنه‌ای نیست که تماشاگرانش از قبل و با آگاهی و شناخت به تماشای آن بنشینند. عموماً کارگردانان این حوزه می‌توانند در صحنه هم موفق عمل کنند.









تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن