محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826457259
افراد پشت پرده قراردادهای جدید نفتی + عکس
واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
افراد پشت پرده قراردادهای جدید نفتی + عکس این دو مدیر نفتی نقش پر رنگی در تدوین قراردادهای نفتی دارند به طوری که شنیده می شود پیش نویس IPC توسط ابراهیمی از لندن نوشته شده و سید مهدی حسینی با همفکری حلقه «محرم» خود آن را نهایی کرده و تا به امروز در اختیار هیچ نهاد و کارشناسی قرار داده نشده است.
به گزارش فرهنگ نیوزـ پس از آنکه شنیده شد قراردادهای جدید نفتی در لندن تدوین و پیش نویس آن به تهران فرستاده شده است اخبار و اطلاعات جدید از آن حکایت دارد که یک تیم پشتیبانی در لندن به صورت چراغ خاموش در حال نهایی کردن آن هاست و با شرکت های بزرگ نفتی در حال مذاکره است.جهان نوشت ؛ سید مهدی حسینی و سید نصرالله ابراهیمی دو چهره اصلی و ویژه در قراردادهای جدید نفتی هستند که هر دو در موسسات حقوقی – نفتی واقع در انگلستان فعال بوده و روزگاری در لندن گذر ایام سپری می کردند که پس از حضور زنگنه در وزارت نفت بار دیگر به خیابان طالقانی بازگشته اند.
سید مهدی حسینی از اعضای برجسته موسسه CWC است که این موسسه قرار است کنفرانس لندن را با هزینه ای گزاف برگزار کند؛ به همین دلیل است که رئیس کمیته بازنگری قراردادهای نفتی تاکید ویژه ای بر برگزاری این کنفرانس در لندن دارد و همواره از اراده محکم وزارت نفت برای سفر به پارک پلازای لندن خبر داده است.
سید نصرالله ابراهیمی نیز با راه اندازی یک شرکت مشاور حقوقی در لندن، هرزچندگاهی دوره های آموزشی در موسسه مطالعات بین المللی انرژی برگزار می کند و مدرک موسسه خود را به افراد حاضر در این دوره های گران قیمت اعطا می کند.
*سید نصرالله ابراهیمی مرد پشت پرده قراردادهای نفتی
این دو مدیر نفتی نقش پر رنگی در تدوین قراردادهای نفتی دارند به طوری که شنیده می شود پیش نویس IPC توسط ابراهیمی از لندن نوشته شده و سید مهدی حسینی با همفکری حلقه «محرم» خود آن را نهایی کرده و تا به امروز در اختیار هیچ نهاد و کارشناسی قرار داده نشده است.
حسینی که این روزها همچنان از لندن و جذابیت های قراردادهای نفتی می گوید گروه جوانی را برای همکاری در نظر گرفته است که نه از سابقه روشنی برخوردارند و نه تجربه ای در این زمینه دارند. او آیه کاتبی را به عنوان دبیر کمیته بازنگری در قراردادهای نفتی معرفی کرده است که هم اکنون دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق در دانشگاه آزاد دامغان است و مدرک کارشناسی خود را هم در دانشگاه های آزاد اهواز دریافت کرده است.
*حسینی و آیه کاتبی
آیه کاتبی اما رابطه نزدیکی با الهام حسن زاده دارد و با او در باره IPC مقاله ای در خصوص قراردادهای نفتی ایران و جذابیت های سرمایه گذاری کشور تالیف کرده است که برگرفته از نظریات سید مهدی حسینی است..
*مقاله کاتبی و حسن زاده در آکسفورد
نام کاتبی و حسن زاده در شرایطی در کنار هم قرار گرفته است که هفته گذشته خبرگزای بلومبرگ در رپرتاژی معنادار در معرفی وی می نویسد:« الهام حسن زاده در خانواده ای کشاورز در جنوب ایران بدنیا آمد که در زمینه کشت و برداشت پسته فعالیت می کردند. او 31 ساله و مجرد است و مدرک حقوق را در مقطع دکتری در انگلیس اخذ کرده است. او پس از تحصیل به ایران بازگشت و یک شرکت مشاوره در حوزه انرژی را تاسیس کرد که دارای شعبی در تهران و لندن است. این شرکت پیشتاز در جلب سرمایه های خارجی پس از لغو تحریم ها در ماه های اینده خواهد بود. نام این شرکت " انرژی پایونیر" است.وی از روابط در سطح بالایی با شرکتهای نفتی مهم جهان ، شرکتهای حقوقی و موسسات سرمایه گذاری در غرب برخوردار است.»
*الهام حسن زاده
بلومبرگ می نویسد: «خانم حسن زاده علی رغم سن کمی که دارد با شبکه گسترده ای از بازیگران مهم نفتی در اروپا آشنایی دارد. او درباره مدت زمانی که طول می کشد تا شرکت های غربی در صنعت نفت ایران فعال شوند می گوید: حداقل 18 تا 24 ماه زمان می برد. علاوه بر شرکت های نفتی که باید اعتماد آنان را جلب کرد بانک های بزرگ نیز هنوز نیازمند گرفتن چراغ سبز آشکاری از وزارت خزانه داری امریکا برای سرمایه گذاری در ایران هستند. هم چنین شرکت های غربی می خواهند درباره میزان ثبات در ایران بدانند. هنوز هم این پرسش پیش روی آنان قرار دهد: دو سال دیگر در ایران چه اتفاقی خواهد افتاد اگر روحانی بار دیگر در انتخابات پیروز نشود چه خواهد شد؟»
بنا بر نوشته بلومبرگ، حسن زاده به دلیل صحبت علیه نظام جمهوری اسلامی ایران از دانشگاه آزاد اخراج شده و به آکسفورد رفته است. زمانی که حسن روحانی در سال 2013 میلادی به ریاست جمهوری رسید، حسن زاده فرصت را مناسب دانست و بار دیگر به تهران بازگشت تا فعالیت شرکت انرژی پایونیر را بار دیگر از سر بگیرد.
نکته قابل تامل در باره شرکت تحت مدیریت وی شراکت وی با یک چهره تحکیم وحدتی است. نیما فاتح شریک الهام حسن زاده در تاسیس این شرکت 44 ساله بوده و از اعضای شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت و مشاور ارشد محمد خاتمی بوده است.
*نیما فاتح
بلومبرگ هم در این باره می نویسد:« هیات مدیره شرکت انرژی پایونیر شامل نیما فاتح، ابراهیم صالحی، و الهام حسن زاده است. فاتح طی سال های 2000 تا 2005 میلادی مشاور ارشد خاتمی بوده است. وی مدیر عامل دفتر تهران این شرکت بوده است.حسن زاده اشاره می کند که در اطراف بیژن زنگنه وزیر نفت ایران نیز مشاوران و کارکنان نسبتا جوانی که در سنین ۲۰ تا ۳۰ سال هستند نیز وجود دارند که تعدادی از آنان با اساتید سابق و همکلاسی های خود درخارج از ایران در حال تبادل نظر هستند.»
نکته جالب تر در خصوص فعالیت های نفتی حسن زاده و فتاح، همکاری آن ها با سید حمید حسینی یکی از فعالان پر رمز و راز تجارت نفت و از نزدیکان آیت الله هاشمی رفسنجانی است. حسینی که طی چند ماه گذشته تاکید بسیاری بر برگزاری کنفرانس لندن داشته است از اعضای موسسه انرژی پایونیر است که مقر اصلی آن در لندن است.
*سید حمید حسینی از فعالان ویژه تجارت نفت و فرآورده های نفتی
نگاهی به ارتباطات این موسسه با مدیران وزارت نفت نشان می دهد انرژی پایونیر از طریق آیه کاتبی ارتباط چراغ خاموشی با وزارت نفت و بخش قراردادهای نفتی دارد و به همین دلیل هسته اصلی فعالیت خود را بر جذب شرکت های نفتی برای حضور در ایران متمرکز کرده است.
در حالی که تا به امرزو هیچ یک از کارشناسان و نهادهای مرتبط با قراردادهای نفتی از جزئیات قراردادهای نفتی بی اطلاع هستند چهره هایی نوظهور در حال تصمیم سازی برای صنعت نفت ایران هستند. لندن نشینان به صورت خزنده قراردادهای نفتی را به جلو می برند و هنوز هم کسی پاسخ نداده است چرا باید یک دانشجوی مقطع فوق لیسانس در دانشگاه آزاد به قراردادهای نوین نفتی دسترسی داشته باشد اما مجلس نامحرم تلقی شود.
این درحالی است که رکن الدین جوادی مدیرعامل شرکت ملی نفت به دلیل اختلافات فراوان با سید مهدی حسینی و تیم قراردادی و جوان او، با جریان موجود ابراز مخالفت کرده است به طوری که حسینی در وصف جوادی از واژه آقایان استفاده می کند زیرا جوادی خواستار برگزاری رونمایی از IPC در تهران شده بود.
با این وجود، حسینی همچنان بر محرمانه نگه داشتن قراردادهای نفتی و خودمانی سازی آن تاکید می کند و حتی مدیران ارشد شرکت ملی نفت را نیز در جریان قرار نمی دهد ولی یک شرکت تازه تاسیس مشاوره حقوقی با موسسان و اعضای جوان و بی تجربه اش به واسطه این قراردادها، در حال رایزنی با شرکت های خارجی در تهران و لندن هستند!
94/11/4 - 13:43 - 2016-1-24 13:43:02
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]
صفحات پیشنهادی
قراردادهای جدید نفتی عملیاتی می شود/توسعه صنعت نفت و گاز با نسل جدید بیع متقابل
قراردادهای جدید نفتی عملیاتی می شود توسعه صنعت نفت و گاز با نسل جدید بیع متقابل اقتصاد > انرژی - با لغو تحریم ها قراردادهای جدید نفتی می تواند فصلی نو برای توسعه صنعت نفت و گاز ایران بگشاید که به زودی وارد مرحله عملیاتی خواهد شد نگار احمدی-« عکس العمل شرکت هایعادت كردهايم به خائنان اعتماد كنيم/ رمزگشایی از ابعاد پنهان قراردادهاي جديد نفتي
عادت كردهايم به خائنان اعتماد كنيم رمزگشایی از ابعاد پنهان قراردادهاي جديد نفتي مسعود درخشان استاد نخبه و برجسته اقتصاد انرژي و عضو هيئت علمي دانشگاه علامه طباطبايي چندي قبل در نشست علمي در دانشگاه جامع امام حسين ع ابعاد پنهان قراردادهاي جديد نفتي را رمزگشايي كرد به گزارش فرتجديدنظر دولت در قراردادهاي جديد نفتي
تجديدنظر دولت در قراردادهاي جديد نفتي افزايش انتقادات به مدل جديد قراردادهاي نفتي موجب شد دولت طي اطلاعيهاي از صاحبنظران و اساتيد دانشگاهها دعوت كند نظرات تفصيلي خود را درباره مصوبه دولت با موضوع شرايط عمومي ساختار و الگوي قراردادهاي بالادستي نفت و گاز ارائه دهند به گزارش جوادر یک متن حقوقی خطاب به هیات تطبیق قوانین مطرح شد هفت مغایرت مهم حقوقی الگوی جدید قراردادهای نفتی با قوانین ای
در یک متن حقوقی خطاب به هیات تطبیق قوانین مطرح شدهفت مغایرت مهم حقوقی الگوی جدید قراردادهای نفتی با قوانین ایرانیک وکیل دادگستری و متخصص حقوق نفت و گاز در یک متن حقوقی و فنی خطاب به هیات تطبیق قوانین مجلس ۷ مغایرت مهم و غیر قابل چشمپوشی الگوی جدید قراردادهای نفتی ایران موسوم بهدر برنامه ثریا مطرح شد از چاله قراردادهای بیع متقابل به چاه قراردادهای نفتی جدید نیفتیم/ زنگ خطر IPC برای میا
در برنامه ثریا مطرح شداز چاله قراردادهای بیع متقابل به چاه قراردادهای نفتی جدید نیفتیم زنگ خطر IPC برای میادین مستقلجمعبندی برنامه تلویزیونی ثریا درباره الگوی جدید قراردادهای نفتی ایران به اینجا رسید که این قراردادها برای میادین مستقل بسیار خطرناک هستند و برای برخی از میادین متجدیدنظر دولت در قراردادهای جدید نفتی
تجدیدنظر دولت در قراردادهای جدید نفتی افزایش انتقادات به مدل جدید قراردادهای نفتی موجب شد تا دولت طی اطلاعیهای از صاحبنظران و اساتید دانشگاهها دعوت کند نظرات تفصیلی خود را درباره مصوبه دولت با موضوع شرایط عمومی ساختار و الگوی قراردادهای بالادستی نفت و گاز ارائه دهند تسنیم دفپورمختار در گفتوگو با فارس: تخلفات در پرونده کرسنت رسیدگی شود/ مجلس باید به قراردادهای جدید نفتی ورود کند
پورمختار در گفتوگو با فارس تخلفات در پرونده کرسنت رسیدگی شود مجلس باید به قراردادهای جدید نفتی ورود کندرئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با اشاره به اینکه تخلفات در پرونده کرسنت رسیدگی شود گفت مجلس باید در در این زمینه و در قراردادهای جدید نفتی ورود کند محمدعلی پورمختار رئیس کمیسیوندر گفتوگوی فارس با حسینی بررسی شد مسئولان چقدر به قراردادهای جدید نفتی خوشبین باشند؟
در گفتوگوی فارس با حسینی بررسی شدمسئولان چقدر به قراردادهای جدید نفتی خوشبین باشند عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به تجربیات گذشته همچون قرارداد کرسنت درباره نحوه نگاه مدیران نفتی به عقد قراردادهای نفتی با مدل جدید توصیههایی کرد سیدباقر حسینی نماینده زابل و زهک در مجلسقراردادهای جدید نفتی نتایج تلخ فساد کرسنت را برای کشور تکرار می کند
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صداوسیما با بیان اینکه قراردادهای جدید نفتی کشورمان را به وضعیت قبل از ملی شدن صنعت نفت می برد گفت قراردادهای جدید نفتی نتایج تلخ فساد کرسنت را برای کشور تکرار می کند به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی مجتبی خسروی مسئول بسیج دانشجویی درمزگشایی از ابعاد پنهان قراردادهای جدید نفتی و واگذاری کار به اجانب
متأسفانه کاری که وزارت نفت همیشه انجام می دهد این است که هر مسئله ای را مطرح می کند سند آن را نشان نمی دهد یعنی نمی دانی که حرف رسمی چه چیزی است چیزهایی را شفاهی می گویند بعد نقد می کنی می گویند که مسئله این نبود اینها چیز دیگری را نقل کردند به گزارش خبرگزاری بسیج مسعود درخ-
اقتصادی
پربازدیدترینها