تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):برترین اعمال دوست داشتن در راه خدا و دشمنی در راه اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871026637




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نمی‌دانم چرا عده‌ای مخالف حضور مستندها در جشنواره فیلم فجر هستند


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: محسن استادعلی در گفتگو با مهر:
نمی‌دانم چرا عده‌ای مخالف حضور مستندها در جشنواره فیلم فجر هستند

محسن استادعلی


شناسهٔ خبر: 3022334 - سه‌شنبه ۲۲ دی ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۴
هنر > سینمای ایران

تهیه‌کننده مستند «خوان بی خان» با اشاره به جایگاه فیلم‌های مستند در سینما از اینکه عده‌ای مخالف حضور مستندها در جشنواره فیلم فجر هستند ابراز تاسف کرد. به گزارش خبرنگار مهر، محسن استادعلی تهیه کننده مستند «خوان بی خان» که اثرش به بخش مستند سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر راه پیدا کرده است درباره حضور فیلم‌های مستند در این جشنواره گفت: در جشنواره «سینما حقیقت» فیلم های مستند به صورت تخصصی مورد بررسی قرار می گیرند و همه نوع فیلم مستندی اعم از کوتاه، نیمه بلند و بلند در آن به رقابت می پردازند اما جشنواره فیلم فجر محدودیت های خاص خودش را دارد. وی با بیان این که منتقدان حضور فیلم های مستند در جشنواره فیلم فجر نباید خست به خرج دهند، عنوان کرد: سال هاست که همه منتقدان متفق القول هستند که فیلم های مستند می توانند عمیق تر و پیشروتر از فیلم های سینمایی یا داستانی باشند بنابراین نمی دانم این بخلی که در دوره های مختلف گریبان جشنواره فیلم فجر و یا حتی گروه اکران «هنر و تجربه» را می گیرد از کجا نشات گرفته است. استادعلی اضافه کرد: باید کمی واقع بینانه تر به این موضوع نگاه کنیم و به یاد آوریم که هر سال مخاطبان فیلم های مستند بسیار راضی تر از مخاطبان فیلم های داستانی از سالن سینما خارج شده‌اند. وی درباره جشنواره فیلم فجر امسال گفت: در سی و چهارمین دوره جشنواره فیلم فجر اتفاق بسیار خوبی افتاده است و آن حضور یکی از با تجربه های عرصه مستند در این بخش است. همیشه دوست داشتیم فضای مستند جشنواره را خود مستندسازان برگزار کنند و دست اندرکاران مستند این فضا را جلو ببرند و امسال در جشنواره فیلم فجر با حضور  مرتضی رزاق کریمی به عنوان دبیر بخش مستند این اتفاق رخ داده است. تهیه کننده مستند «خوان بی خان» با اشاره به اینکه فیلمش برای اولین بار در جشنواره فیلم فجر به نمایش در می آید توضیح داد: اگر فیلم های حاضر در جشنواره فیلم فجر متفاوت باشند، قطعا خروجی این جشنواره با جشنواره «سینما حقیقت» متفاوت خواهد بود و در چنین شرایطی شاید نظر مخالفان حضور فیلم های مستند در جشنواره فیلم فجر تغییر کند. وی در ادامه به اهمیت جایزه های جشنواره فیلم فجر اشاره کرد و گفت: بخش مهمی از جشنواره، جایزه های آن است و هر فیلمسازی بگوید چنین نیست صادقانه نظرش را نگفته است. من معتقدم جایزه های جشنواره فیلم فجر در روند کاری فیلمسازان تاثیر و اهمیت زیادی دارند. استاد علی به مخاطبان جشنواره فیلم فجر توصیه کرد: مخاطبان جشنواره فجر به دیدن فیلم های مستند بروند اگرچه فیلم های مستند بازیگر و سوپراستار ندارند اما این فیلم ها پر از رنگ و روح زندگی هستند. کارگردانی مستند «خوان بی خان» را هادی معصوم دوست بر عهده دارد.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 132]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن