واضح آرشیو وب فارسی:فارس: بازخوانی فتنه۸۸در مستند«برادران»
دلاور کرمانشاهی مدافع حرم توسط «فتنهگران» لبنانی خوانده شد/ تکرار مستند امشب از شبکه اول
مستند «برادران» به لطف صدای ناصر طهماسب روح پیدا کرده بود و صدای گوینده به گرمی به تصاویر جان میداد. نویسنده هم خیلی به موقع از سوالات استفاده کرد. امشب تکرار مستند «برادران» ساعت ۲۲:۲۰ از شبکه اول سیما پخش خواهد شد.
خبرگزاری فارس، پنجشنبه ظهر پنجشنبه در ساعتی که انتظار نمیرفت شبکه سوم سیما مستندی پخش کرد به نام «برادران». کار حکایت شبهه دخالت نیروهای حزب الله لبنان در ایام فتنه۸۸ و تصویر معروفی بود که در ماجرای تعطیلی ستاد قیطریه به نام «حسین منیف اشمر» دست به دست میشد.
مستند به لطف صدای ناصر طهماسب روح پیدا کرده بود و صدای گوینده به گرمی به تصاویر جان میداد. نویسنده هم خیلی به موقع از سوالات استفاده کرد و به اصطلاح با ورق هایش خوب بازی کرد و در نهایت هم کلاف های سردرگم را طوری به هم رساند که مخاطب از ابتدا برایش مسئله روشن نشود، ولی کار جذبه و کشش برای دنبال کردن داشته باشد و در نهایت از روشن شدن موضوع لذت ببرد.
تصاویر بعد از طرح شبهه حضور منیف اشمر در تهران، سریع به لبنان می رود و ضمن تعلیق و در غبار نگه داشتن مخاطب پرونده جدیدی برای او باز می کند. برادران منیف اشمر. علی برادر وسطی در عملیات استشهادی علیه صهیونیستها در لبنان شهید شده، کارگردان هنر خود را در استفاده از آرشیو به اوج رسانده و مخاطب پای تصاویر میخکوب می شود، هم تصاویر سخنرانی سید حسن نصرالله پس از شهادت علی منیف اشمر که هنوز بسیار جوان است و هم تصاویری از اندرونی بیت رهبری و دیدار برادر بزرگ منیف اشمرها با رهبر انقلاب، همگی به خوبی کنار هم گنجانده شده است.
حالا مخاطب از برادر سوم منیف اشمرها می پرسد و اینکه واقعا حسین منیف اشمر کجاست؟ نکند واقعا تصویر فردی که بله فاتح لانه ی جاسوسی ستاد قیطریه شهرت یافته، همان برادر گم شده ی منیف اشمرهاست؟ این تعلیق باز هم جواب داده نمی شود تا باز تصاویر به آشوبهای تهران برمی گردد و نوبت رسوایی رسانه ی روباه پیر، بی بی سی می شود.
تصاویر و مصاحبه و گزارشهای بی بی سی و صدای آمریکا و دیگر رسانههای معارض، این خط را دنبال می کنند و درصدد القای دخالت نیروهای حزب الله لبنان در تهران هستند و چه بهتر از این، یک تیر و دو نشان، هم حزب الله لبنان را می زنند و هم حزب الله تهران.
مستند روایت سریعی هم از فتنه سوریه و عراق و داعش طرح می کند و چهره جوانی آغشته به خون در سامرا نشان می دهد و برای باز کردن گره ها به تهران بر می گردد و چهره ای جوان را معرفی می کند: مهدی نوروزی، فرزند جانباز، کرمانشاهی، شجاع و نترس، بسیجی و عاشق مبارزه. از سوابق نوروزی میگوید از دستگیری قاچاقچی ها در بندرعباس، تا مبارزه با قاچاق در کرمانشاه، از مبارزه با گروهک جندالشیطان ریگی و حضور دلیرانه در جمع کردن اغتشاشات فتنه گرها در سال هشتاد و هشت تا کشف فساد اقتصادی و دستگیری و بازجویی بابک زنجانی.
مستند به اوج خودش رسیده که پای همسر و فرزند نوزاد نوروزی به ماجرا باز میشود و تعریف ماجرای شنیدن خبر شهادت مهدی نوروزی. حالا مخاطب گره هایش کاملا باز شده مهدی نوروزی دلاور کرمانشاهی، مدافع حرم، همان مبارز با فتنه گرها بوده است.
تصاویر حضور پیکر شهید نوروزی در حرم حضرت عباس علیه السلام و سینه زنی های او در بین الحرمین ۱۰ سال پیش وقتی که تازه جوان بود، خیلی خوب به هم گره خورده است و در نهایت نوروزی در برابر کسانی که روز قدس سال ه۸۸ شعار نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران می دادند، ثابت کرد که آن که جان خود را برای ایران و لبنان و حرم و اسلام می دهد، امثال او هستند نه فتنه جویان و فتنه گران.
حالا از نام مستند هم گره گشایی می شود و معلوم می شود که فتنه گران پر بیراه نام حسین منیف اشمر را روی مهدی نوروزی نگذاشته بودند، چه آن که هرچند برادران خونی نبودند اما در شجاعت و دفاع از اسلام و شهادت با هم برادری طولانی و ناگسستنی دارند.
ای کاش رسانه ملی زمان بهتری برای دیدن این مستند جذاب و روشنگر انتخاب می کرد، ای کاش ... یادداشت: محمدرضا باقری
94/10/11 - 13:30
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]