واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: حذف علوم انسانی از دبیرستان ها صحت ندارد
وزارت آموزش و پرورش با تکذیب اظهارات مدیرکل آموزش و پرورش تهران، تاکید کرد رشته های علوم انسانی نه تنها از دبیرستان ها حذف نمی شود، بلکه در آموزشگاه های بیشتری تدریس خواهد شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد خبر حذف رشته های علوم انسانی از مقطع دبیرستان صحت ندارد و منظور مدیرکل آموزش و پرورش تهران چیز دیگری بوده است. اسفندیار چهاربند، مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران روز یکشنبه 15 آذرماه اعلام کرد از سال آینده رشته های علوم انسانی در دبیرستان های دولتی تدریس نمی شود و این دروس تنها در مدارس "فرهنگ" که فعلا 12 واحد آن در تهران فعال است، تدریس می شود. چهاربند یکی از علل حذف علوم انسانی از دبیرستان ها را مشکلات بعدی فارغ التحصیلان این رشته به ویژه در بازار کار عنوان کرد و افزود با این تصمیم، فقط نخبه ها و استعدادهای برتر به علوم انسانی هدایت می شوند. دو روز پس از این اظهارات، وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد منظور مدیرکل آموزش و پرورش تهران از اینکه علوم انسانی از دبیرستان ها حذف می شود، این بوده که علوم انسانی از دبیرستان ها حذف نمی شود! در اطلاعیه وزارت آموزش و پرورش آمده است:
در پی انعکاس خبر ممنوعیت تحصیل دانش آموزان در رشته علوم انسانی به نقل از مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران در رسانه ها به منظور تنویر افکار عمومی به اطلاع می رساند:
1- آنچه که تحت عنوان ممنوعیت تحصیل دانش آموزان در مدارس عادی دولتی دررشته علوم انسانی منعکس شده به هیچ وجه از سیاست های کلان وزارت آموزش و پرورش نبوده است و وزیر آموزش و پرورش یا مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی این وزارتخانه صرفا سیاست های کلان این وزارتخانه وهرگونه تغییردرآن ها را به صورت رسمی در اختیار عموم قرار می دهد.
2- وزارت آموزش و پرورش نه تنها هیچ گونه تصمیمی درباره ممنوعیت ثبت نام یا محدود سازی تحصیل دانش آموزان در رشته علوم انسانی در مدارس عادی دولتی ندارد، بلکه براساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش این وزارتخانه موظف به گسترش و تقویت مدارس و مجموعه های آموزشی تربیتی خاص علوم انسانی نیز هست و منظور مدیرکل محترم شهر تهران گسترش و تقویت این گونه مدارس بوده است.
3- گسترش مدارس ویژه علوم انسانی موسوم به «فرهنگ» آن هم صرفا در شهر تهران به هیچ وجه به معنای حذف رشته علوم انسانی از دیگر مدارس این شهر نبوده است و تحصیل در رشته علوم انسانی کماکان در کلیه مدارس به قوت خود باقی است.
4- در خاتمه تاکید می شود براساس نقشه جامع علمی کشورومتن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش طراحی واستقرار نظام جامع هدایت تحصیلی و استعدادیابی به منظورهدایت دانش آموزان به سوی رشته ها، حرفه ها ومهارت های مورد نیاز حال و آینده کشورمتناسب با استعدادها، علاقه مندی و توانایی آنان از سیاست های کلان و ملی نظام آموزشی کشور و برنامه های وزیر آموزش و پرورش است.
چهار شنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]