تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 11 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر که خوش نیت باشد روزیش زیاد می شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1847211189




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«آبجی» چگونه روزهای خود را می گذراند؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
«آبجی» چگونه روزهای خود را می گذراند؟




سازندگان فیلم "آبجی" امیدوارند با ساخت این فیلم یکی از مادرانه‌های خوب سینمای ایران را ساخته باشند و تاکید دارند که "آبجی" قرار نیست نق بزند!





روزنامه صبا: گروه سازنده فیلم «آبجی» همزمان با ضبط آخرین سکانس‌های فیلم‌شان توضیحاتی را درباره این فیلم که به گفته آنها یک ملودرام اجتماعی خانوادگی است، ارائه کردند.

آنها هرچند ترجیح دادند داستان فیلم‌شان را به طور کامل لو ندهند‌، اما درباره دیگر جزئیات آن توضیحات کاملی دادند.

لوکشین اصلی فیلم خانه‌ای است در خیابان خردمند ، خانه‌ای که خانه شخصیت «طلا» با بازی گلاب آدینه است. این خانه پیش از این هم یکی از لوکیشن‌های فیلم «جدایی نادر از سیمین» بوده است.

و حالا در مقابل این خانه «آبجی» را می‌بینیم که تلاش می‌کند در یک روز زمستانی، میان سوز و سرمای برف، در خانه را بگشاید، اما چه تلاش بیهوده‌ای. این در گویی با او سر ستیز دارد و باز نمی‌شود که نمی‌شود. حتی وقتی مردانی برای کمک هم می‌آیند، باز هم باز نمی‌شود.






معصومه قاسمی‌پور که در این فیلم نقش «آبجی» را بازی می‌کند‌، دختر بیماری است که بیماری‌اش، نگرانی‌هایی را برای مادرش ایجاد کرده است.

بعد از ضبط این سکانس به داخل خانه می‌رویم و گفتگویی مفصل با تعدادی از سازندگان فیلم داریم.

مادرانه‌ای از نوعی دیگر

مرجان اشرفی‌زاده که پیش از این با ساخت فیلم‌های مستند، ویدئویی و کوتاه؛ سینما را تجربه کرده است‌، دو سال زمان صرف کرد تا اولین فیلمنامه بلندش را به پایان برساند.

او درباره داستان این فیلم گفت: فیلم ما یک ملودرام اجتماعی خانوادگی است و امیدواریم که یکی از مادرانه‌های خوب سینمای ایران را ساخته باشیم. شاید این فیلم را بتوان نوعی مکمل برای دیگر آثار از این دست برشمرد که نگاه تازه‌ای به مادرانه‌های سینمای ایران دارد.

اشرفی‌زاده ادامه داد: دوست داشتم اولین فیلم سینمایی‌ام در ادامه فیلم‌های ویدئویی‌ام باشد وحضور پرقدرتی در این عرصه داشته باشم.

سوژه‌های مختلفی به ذهنم رسید و مثل همیشه موج‌هایی هم در سینما بود که گاه آدم را به سویی می‌کشاند اما نهایتا تصمیم گرفتم دغدغه و نگاه شخصی خودم را دنبال کنم.

می‌خواستم با یک نویسنده زن کار کنم

وی با بیان اینکه بسیار علاقه‌مند بوده در نگارش فیلمنامه با یک نویسنده زن همکاری کند، یادآور شد: دو سال پیش خانم ناهید طباطبایی را در جشنواره‌ای دیدم و خیلی زود با یکدیگر گفتگو کردیم. بعد از مدتی علی اصغری هم به ما اضافه شد و گروه سه نفره نویسندگان از فروردین سال 93 شروع به کار کردیم.

فیلمنامه را پایان اردیبهشت ماه برای پروانه ساخت ارائه کردیم و مرداد ماه این پروانه صادر شد. اما آن سال سه بار تا مرحله پیش تولید رفتیم و ناکام شدیم و نتوانستیم فیلم را به جشنواره فجر برسانیم.

این کارگردان سینما افزود: پیش از این قرار بود مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی حامی ما باشد اما نشد و در نهایت تولید فیلم به سال 94 موکول شد.هرچند برای شروع تولید مدت زیادی منتظر ماندیم اما خوشبختانه این پروژه آخرین بار زودتر از انتظار ما شروع شد.






نمی‌ترسیدم

اشرفی‌زاده در پاسخ به این پرسش که آیا از پرداختن به چنین سوژه‌ای دچار هراس نشده است،‌ توضیح داد: از این سوژه نمی‌ترسیدم و مدت زمانی هم که بین نگارش فیلمنامه تا پروسه تولید طول کشید، فرصتی داد تا بیشتر با متن آمیخته شویم. اما به هر حال نتیجه را باید روی پرده سینما دید.

این کارگردان که بسیار کنجکاو است فیلمش را به طور کامل ببیند‌ و بسیار مشتاق دریافت نظر مخاطبان است، اضافه کرد: آرزو دارم بعد از دیدن این فیلم حال همه خوب باشد و این بار انرژی از سوی مخاطبان به ما برسد.

او برای ساخت این فیلم تصمیم گرفت با دوستانش که پیش از این با آنها تجربه‌های متعددی داشته است، همکاری کند.

وی درباره شیوه انتخاب بازیگرها توضیح داد: بعضی نقش‌ها را از ابتدا بر مبنای توانایی‌های بازیگر خاصی می‌نوشتیم به ویژه نقش «آبجی» که کاملا براساس ویژگی‌های خانم قاسمی‌پور نوشته شد. این نقش در طول 12 بار بازنویسی‌ فیلمنامه، مدام به ایشان نزدیک ونزدیک‌تر شد. همچنان که از ابتدا می‌دانستیم کاراکتر «طلا» را خانم گلاب آدینه و نقش «عالیه» را هم پانته‌آ پناهی‌ها بازی می‌کنند.

قرار نیست این فیلم نق بزند

به گزارش ایسنا، در ادامه محمد حسین قاسمی که تهیه‌کنندگی این فیلم را برعهده دارد‌، درباره این اثر گفت: «آبجی» فیلمی مادرانه و درباره دغدغه‌ها و نگرانی‌های یک مادر برای زندگی فرزندانش است. در این مسیر جامعه را هم به شکلی بررسی می‌کنیم. اما قرار نیست این فیلم نق بزند. بلکه بیشتر نشان می‌دهد چگونه یکسری مناسبات در جامعه ما در حال تغییر است.

او درباره احتمال نمایش این فیلم در جشنواره فیلم فجر توضیح داد: براساس برنامه‌ریزی‌های مان فیلم را به جشنواره امسال ارایه می‌کنیم. مرجان اشرفی‌زاده جزو فیلم‌ اولی‌ها است و طبیعتا این اثر در بخش «نگاه نو» نمایش داده می‌شود.

«آبجی» چگونه حمایت می‌شود؟

این تهیه‌کننده در پاسخ به پرسشی درباره شیوه سرمایه‌گذاری این فیلم گفت: بنیاد سینمایی فارابی قول مشارکت یک سوم را داده است‌. قرارداد را بسته‌ایم و امیدواریم بودجه برسد. باقیمانده سرمایه‌گذاری را شخصا انجام داده‌ایم.

تهیه کننده فیلم «شیار 143» درباره حمایت مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی از فیلم «آبجی» گفت: پیش از این حمایت از فیلم‌های اول از مرکز گسترش به بنیاد فارابی منتقل شد و فیلم ما هم چنین شرایطی دارد. البته حمایت از این آثار به معنای مشارکت است و آنها در حقوق مادی و معنوی فیلم شریک می‌شوند.






شیوه جدید عادلانه‌تر است

قاسمی این شیوه حمایت را در مقایسه با گذشته عادلانه‌تر توصیف کرد و یادآور شد: همانطور که رئیس سازمان سینمایی اعلام کرده است، این شیوه عادلانه‌تر است. اگر نگرانی‌هایی درباره بودجه فیلم‌ها داریم‌، باید بودجه فارابی را بیشتر کنیم.

این تهیه کننده تصریح کرد: بنیاد فارابی شورای برآوردی دارد که هزینه‌های تولید را بررسی می‌کند و این بنیاد براساس آن مشارکت می‌کند و در مالکیت مادی و معنوی فیلم سهیم می‌شود.

به اعتقاد قاسمی، شیوه مشارکت نسبت به حمایت بهتر است زیرا باعث می‌شود چرخه اقتصادی بنیاد فارابی قوی‌تر شود و این بنیاد بتواند در آینده در ساخت آثار دیگر هم مشارکت داشته باشد.

وی درباره همکاری‌اش با کارگردان‌های فیلم اولی خاطرنشان کرد: کار برای فیلم اولی‌ها سخت‌تر است چون شناخته شده نیستند اما دلیل نمی‌شود که مسئولیت‌های تهیه کننده را به تنهایی به دوش بکشند. بنابراین داشتن یک همراه به عنوان سرمایه‌گذار و تهیه‌کننده برای آنان خیلی لازم است.

به جوانان اعتماد کنیم!

قاسمی ادامه داد: خانم اشرفی‌زاده پیش از این فیلم‌های مستند و ویدئویی خوبی ساخته و آثارش به خوبی دیده شده‌اند و من هم بر اساس سابقه قبلی و فیلمنامه خوبش به ایشان اعتماد کردم و سعی کردیم برخوردمان خیلی فیلم اولی نباشد.

وی با اشاره به پتانسیل جوانان هنرمند افزود: آینده با این نسل است و اگر به پتانسیل جوان‌ها در هر زمینه‌ای اعتماد کنیم، برد کرده‌ایم.

فیلم‌هایمان را به جشنواره می‌دهیم

این تهیه‌کننده که امسال دو فیلم «نفس»،«آبجی» و یک انیمیشن را تولید کرده است، درباره احتمال نمایش همه این آثار در جشنواره فیلم فجر توضیح داد: برنامه‌ ما است که هر سه اثر را به جشنواره ارائه کنیم اما یک طرف دیگر، نظر هیات انتخاب جشنواره و کیفیت فیلم‌ها است که هر دو تعیین کننده است.

در کارگردانی دخالت نمی‌کنیم

قاسمی با تاکید بر اینکه دست اشرفی‌زاده را برای انتخاب‌هایش باز گذاشته است، گفت: ما پیشنهادات‌مان را می‌دهیم اما در بخش کارگردانی دخالت نمی‌کنیم.

تئاتر و سینما خیلی متفاوتند

در ادامه این نشست، معصومه قاسمی‌پور بازیگر نقش آبجی که با این فیلم اولین نقشی جدی سینمایی خود را تجربه می‌کند، یادآور شد: این فیلم هشتمین همکاری من و مرجان اشرفی‌زاده است.

پیش از این در فیلم‌ «بهار نارنج» ، دو تله فیلم و سه فیلم کوتاه با یکدیگر همکاری داشتیم. آبجی دختر بیماری است که با مادرش زندگی می‌کند و شرایط او مشکلاتی را برای مادر ایجاد کرده است.

قاسمی پور که جزو بازیگران شناخته شده تئاتر است و در تئاتر جوایز گوناگونی را به دست آورده است، درباره تفاوت‌های بازیگری در تئاتر و سینما توضیحاتی را ارائه کرد و افزود: این دو مدیوم، بسیار با یکدیگر متفاوت هستند. تئاتر در بسیاری مواقع به واسطه متن‌هایش، بازیگر را وادار به رفتار نمایشی می‌کند اما در تصویر‌، شدن نقش مهم است.

این بازیگر اضافه کرد: بازیگر تئاتر ناچار است کوچکترین حرکات را به رفتار نمایشی تبدیل کند تا همه تماشاگران در سالن او را ببینند.

 از سوی دیگر تئاتر بیشتر رفتار بازیگر را زاهدانه می‌کند. ما آدابی را طی می‌کنیم تا به نقش‌مان برسیم و همین موضوع در سینما هم به بازیگر کمک می‌کند تا در طول پروسه فیلمبرداری به نقشش برسد.

 بنابراین نحوه مقابله با نقش و تحلیل آن را از تئاتر می‌آوریم اما نحوه شدنش در سینما کاملا متفاوت است.





اضطراب بسیار بالایی داشتم

بازیگر نمایش «عشق و عالیجناب» ادامه داد: از آنجا که نقش آبجی اولین نقش سینمایی من است، اضطراب بسیار بالایی داشتم. تهیه کننده و کارگردان نمایش اعتماد کردند و این نقش را به من سپردند چون به هر حال سینما صنعت است و شرایط آن با تئاتر متفاوت است.

نقشی که برای هر بازیگری محک است

بازیگر فیلم «نامه‌های خیس» با اشاره به همکاری‌های طولانی مدتش با اشرفی‌زاده خاطرنشان کرد: نگاه و سلیقه کاری او را می‌شناسم و این نقش برایم فرصت عجیبی بود که خیلی برایش ذوق دارم.

البته نقش بسیار سختی است و آرزوی هر بازیگر قدری است که در چنین نقشی بازی کند. زیرا این گونه نقش‌ها سنگ محکی است برای هر بازیگر. با تمام وجودم سعی کردم آنچه در توان دارم به کار بگیرم تا این نقش به سمت تیپ نرود بلکه شخصیت شود.

معصومه قاسمی‌پور با اشاره به اینکه برای بازی در این نقش تحقیقاتی انجام داده است، در عین حال خاطر نشان کرد: بیشتر بار این نقش بر دوش مرجان اشرفی‌زاده و حقوق مادی و معنوی آن متعلق به اوست.

آبجی خیلی لب مرزی است

در ادامه این نشست، نرگس آبیار کارگردان فیلم «نفس» و همسر قاسمی که در این گفتگو حضور داشت‌، نیز در سخنان کوتاهی گفت: فیلمنامه «آبجی» را بسیار دوست می‌داشتم، چرا که بسیار شریف و پر از حرف‌های خوب و درست است و گره‌های داستانی آن خیلی به موقع پیش می‌رفت.

پیش از این فیلمنامه‌های دیگری با قصه‌های مشابه خوانده بودم اما شخصیت این فیلم بسیار لب مرزی است و خطرات و ریسک بالایی دارد.

اول آسان بود و بعد سخت شد

به گزارش ایسنا، در بخش پایانی این نشست، محمد رسولی مدیر فیلمبرداری این کار که دومین فیلم سینمایی‌ خود را فیلمبرداری می‌کند، توضیح داد: این فیلم از آن پروژه‌هایی بود که در نگاه اول خیلی راحت به نظر می‌آمد اما در عمل بسیار سخت بود.

 لوکیشن‌های آن ویژگی‌هایی داشت که ناچار شدیم از جلوه‌های ویژه استفاده کنیم که کار را خیلی سخت می‌کرد. به هر حال حال این سوی دوربین خوب بود و امیدواریم حال طرف دیگر هم همین اندازه خوب بشود.

در تکمیل این توضیحات، مرجان اشرفی زاده گفت: گروهی هستیم که پیش از این با هم کار کرده‌ایم و تجربه همکاری‌های متفاوت داشتیم به همین دلیل بسیار راحت به آنچه می‌خواستیم رسیدیم.

به گزارش ایسنا، داستان فیلم «آبجی» درباره طلا و عطی (آبجی) مادر و دختری است که سالیان سال است کنار هم زندگی می‌کنند؛ سال‌هایی به درازای زندگی آبجی یعنی حدود 50 سال. اما این وضعیت پایدار نیست و روزهای جدایی از راه می‌رسد.






این جدایی در حالی اتفاق می‌افتد که «آبجی» به دلیل شرایط ویژه‌ای که دارد بسیار وابسته به مادر است و «طلا» در زمان باقی مانده به دنبال امنیتی برای آینده «آبجی» است. آینده‌ای بدون حضور خودش.

گلاب آدینه، معصومه قاسمی پور، پانته‌آ پناهی‌ها، حمیدرضا آذرنگ، شیرین یزدان‌بخش، به عنوان بازیگران اصلی در این پروژه سینمایی حضور دارند و به تازگی سیاوش چراغی‌پور،علی استادی، احسان امانی، مهسا مهجور، مریم داننده ، آرمینه زیتونچیان، ادمند ملکیان، ناهید طباطبایی، سیمون باغداساریان، آرتویت زهرابیان، هانیه سعیدی، میترا محمدی، مقمیک صادقیان و مانی شاهوار (بازیگر خردسال) از جمله بازیگران فیلم «آبجی» هستند.

عباس رستگار مدیرصدابرداری، امید عاشوری صدابردار، وحید آقایی دستیار صدابردار، سینا گنجوی تدوینگر، فرحناز نادری طراح صحنه و لباس، مهرداد میرکیانی طراح چهره پردازی، سید روزبه سجادی حسینی مدیر برنامه ریزی و دستیار اول کارگردان ، فرید ناظر فصیحی مدیر جلوه‌های ویژه کامپیوتری، آرش آقابیک مدیر جلوه‌های ویژه میدانی، نائله شریفی منشی صحنه، الهام حسامی کارگردان فیلم مستند پشت صحنه، امیر یمینی مدیر تدارکات از دیگر عوامل این فیلم سینمایی هستند.

فیلمنامه «آبجی» توسط مرجان اشرفی زاده، ناهید طباطبایی، علی اصغری (کارگاه قلم) نوشته شده است.

این اثر با مشارکت بنیاد سینمایی فارابی به تهیه کننده محمدحسین قاسمی در حال ساخت است.







تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن