تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 18 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز، از آيين‏هاى دين است و رضاى پروردگار، در آن است. و آن راه پيامبران است. ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805526281




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بهتر است آسیب شناسی سینما به ذی نفعان سپرده نشود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: نظر مجری و تهیه کننده سابق هفت درباره «هفت» جدید؛ بهتر است آسیب شناسی سینما به ذی نفعان سپرده نشود مجری و تهیه کننده سابق برنامه سینمایی «هفت» معتقد است سپردن برنامه ای سینمایی به یک فیلمساز منافع او را در میان کشیده و شاید باعث حضور میهمانانی خاص در برنامه شود.
۱۳۹۴ سه شنبه ۱۰ آذر ساعت 11:58

خبرگزاری پانا+

محمود گبرلو مجری و تهیه کننده سابق برنامه سینمایی «هفت» با بیان این که 220 برنامه را در سری قبلی این برنامه هدایت کرد، درباره ویژگی های سری جدید این برنامه که تهیه و اجرای آن را بهروز افخمی برعهده دارد، به خبرنگار فرهنگی پانا گفت: هریک از این برنامه ها مخاطبان خاص خود و سیاست های مشخصی داشته و دارند که نمی توان بین آن ها مقایسه کرد. همانطور که محمود گبرلو هم مخاطبانی داشت بهروز افخمی هم مخاطبانی دارد. وی با اشاره به اهمیت تاثیرگذاری یک برنامه تلویزیونی در حوزه سینما افزود: نکته مهم در تاثیرگذاری یک برنامه است که با تهدید، ایجاد رعب و وحشت، اختلاف و سر و صدا صورت نمی گیرد. یک برنامه باید آنقدر تاثیرگذار باشد که در درازمدت کمک آن به سینمای ایران مشخص و تایید شود. درباره اجرا و تهیه آقای جیرانی و کار من می توان نظر داد و به میزان کمک هفت در این دو سری به سینمای ایران صحبت کرد. اما قضاوت درباره سری جدید برنامه هفت کمی زود است. 
 
گبرلو همچنین ادامه داد: با این حال من هیاهوی ایجاد شده درباره این برنامه را نمی پسندم. عده ای درباره میزان مخطبان یک برنامه اظهار نظر می کنند. در حالی که اساسا صحبت از میزان مخاطبان یک برنامه چندان امکان پذیر نیست. زیرا مکانیزم های مشخصی در سنجش میزان مخاطبان یک برنامه وجود ندارد. خوش باورانه است که بگوییم 15 میلیون مخاطب منتظر تماشای سری جدید هفت بودند. این در حالی است که من زمانی که شهاب حسینی به برنامه آمد، «هفت» آنقدر تماشاگر نداشت. این طور نیست که مردم منتظر یک فیلمساز و یک منتقد بنشینند تا به محض تغییر ساختار و عوامل برنامه اجرای و گفت و گوی آن ها را ببینند. 
 
وی با اشاره به بهتر بودن اجرا و تهیه یک برنامه سینمایی توسط فردی خارج از این حوزه بیان کرد: به نظر من این یک الزام نیست که برنامه سینمایی را یک سینماگر تهیه و اجرا کند. زیرا سینماگر منافعی دارد که برنامه را به سمت آن سوق می دهد. اما من روزنامه نگار طبیعتا وابستگی به جریانی سینمایی خاصی ندارم. بنابراین سعی می کنم به عدالت و حق نظر خود را بیان کنم و به مهمانانم چنین اجازه ای بدهم. بنابراین اگر تلویزیون می خواهد برای جریانات فرهنگی کشور دلسوزی کند، باید هدایت برنامه هایش را به افرادی بسپارد که خود ذی نفع در آن جریان نباشند. اما سپردن برنامه به یک فیلمساز باعث می شود مناسبات فیلمسازی یا تهیه کنندگی اجازه ندهد سینماگرانی به برنامه بیایند و نظر صریح خود را مطرح کنند. ضمن این که شاید عده ای مشخص پایشان به برنامه باز شود و این باعث اختلاف بین سینماگران خواهد شد.
 
این مجری و تهیه کننده خاطرنشان کرد:  یک برنامه تلویزیونی در حوزه سینما باید وحدت بین این صنف ایجاد کند. در این وحدت است که هنرمند می تواند خلاقیت ها و استعدادهای خود را بروز بدهد. این جنس برنامه ها هم به شکوفایی سینما کمک خواهند کرد. اما وقتی هنرمند در هفته درگیر مسائل شخصی، جناحی مالی و اقتصادی باشد، به سراغ ایده و نوشتن فیلمنامه ای خوب نخواهد رفت. امیدوارم این اصول در دستور کار هر برنامه تلویزیونی درباره سینما باشد. 
 














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن