تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 2 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):كسى كه نيّت درست داشته باشد، دل سالم و پاك دارد، زيرا سالم داشتن دل از وسوسه هاى شيط...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1855722715




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رحماندوست: برای نوشتن از بازی کودکان الهام می‌گیرم


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: رحماندوست: برای نوشتن از بازی کودکان الهام می‌گیرم
شاعر و نویسنده‌ کتاب‌های کودک و نوجوان، دست مایه‌ اصلی خود برای نویسندگی را الهام گرفتن از زندگی کودکان عنوان کرد.



به گزارش خبرنگار حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون؛ مصطفی رحماندوست در نشست ادبی «دو پنجره» در کانون بندرعباس با بیان این مطلب گفت: دلبستگی به دنیای کودکی و الهام گرفتن از زندگی آن‌ها موضوع شعرها و داستان‌هایی است که خلق می‌کنم.


وی دقت و توجه به رفتارهایی مانند غذا خوردن، عبادت کردن، بازی، شیطنت و... در دنیای کودکان را ایده‌هایی مناسب برای نویسندگی خود عنوان کرد و افزود: دنیای کودکان شیرینی‌های خود را دارد که با توجه به زندگی آن‌ها می‌توان موضوع‌هایی را در ذهن مجسم کرد و در مورد آن‌ها نوشت.

رحماندوست که به منظور شرکت در نشست نقد و بررسی کتاب‌های «بازی با انگشت‌ها» و «خاله بازی» به هرمزگان سفر کرده بود یادآور شد: بازی با انگشت‌ها، بازی شاد و نشاط آوری است که در هر مکان و موقعیتی قابل اجرا است، دست‌های مادر و فرزند بهترین وسیله برای این بازی است.

وی با اشاره به تاریخچه‌ بازی با انگشت‌ها گفت: اصل بازی ابتکار من نیست و از گذشته‌های دور در ایران و در کشورهای دیگر این بازی وجود داشته است.

نویسنده کتاب «بازی با انگشت‌ها» اضافه کرد: موضوع این کتاب در واقع از دل داستان‌های قدیمی خلق شده و تلاش کرده‌ام با قالبی تازه این بازی فراموش شده را جامه‌ نو بپوشانم و نتایج ارزشمند آن را به خانواده‌ها هدیه کنم.

این متخصص حوزه ادبیات کودک و نوجوان فراگیری مهارت شنیدن را دیگر فواید مهم این بازی دانست و گفت: این بازی عامل مهمی برای فراگیری مهارت خوب شنیدن است که در آن کودکان با همراهی والدین به صورت موزون ترانه‌های بازی را می‌خوانند و اجرای آهنگین بازی با انگشت‌ها سبب هماهنگی میان مغز و دست در آن‌ها می‌شود.

رحماندوست خطاب به اعضای ادبی کانون بندرعباس خاطرنشان کرد: برای این‌که بتوانیم بهتر بنویسیم باید زیاد کتاب بخوانیم؛ چرا که کتاب دنیایی از معانی را به‌روی ما باز می‌کند.

این شاعر و نویسنده‌ ضمن بیان خاطره‌هایی از دوران کودکی، مطالعه‌ کتاب را بهترین لذت دوران کودکی خود عنوان کرد و افزود: در کودکی علاقه‌ زیادی به مطالعه داشتم و یکی از دلایل موفقیت خود را خواندن کتاب می‌دانم.

وی ضمن تاکید به خواندن کتاب تصریح کرد: کسانی که بیشتر کتاب می‌خوانند با فکرشان بر دیگران تسلط می‌یابند و به نسبت دیگران موفق‌تر خواهند بود.

شاعر و نویسنده کودک و نوجوان با اشاره به علاقه‌مندی خود به کودکان به عنوان مهم‌ترین عامل نوشتن برای آن‌ها اظهار داشت: هر چه بیشتر برای کودکان می‌نویسم، بیشتر به آن‌ها علاقه‌مند می‌شوم و دوست دارم همیشه در همین حوزه قلم بزنم.

در این دیدار وی علاوه بر خواندن شعرها و قصه‌های خود نقدها و نظرات مخاطبان را درباره آثارش شنید و به پرسش‌های آن‌ها پاسخ داد.

رحماندوست در این سفر در قالب کارگاه آموزشی قصه‌گویی برای معلمان، دانشجویان و مربیان کانون از اهمیت این شیوه‌ی آموزشی برای کودکان سخن گفت.

وی با بیان این‌که قصه‌گویی ابزاری سودمند در آموزش مفاهیم به کودکان است گفت: به اعتقاد کن ضرورت دارد همه قصه بگویند چرا که تنها با قصه‌ها می‌توان به دنیای کودکان وارد شد و به آن‌ها درس زندگی را آموخت.

رحماندوست در این کارگاه آموزشی با اشاره به این‌که برای هر قصه آغازی وجود دارد افزود: شروع قصه‌ها شیوه‌ی خاصی ندارد بلکه هر قصه تابع زمان، مکان و خلاقیت قصه‌گو است.

وی با اشاره به این‌که لمس کردن قصه توسط کودک رکن مهمی است اظهار داشت: کودک بیش از آن‌که به قصه فکر کند به لمس کردن نیاز دارد، کلام وقتی موثر است که برای کودک قابل لمس باشد.

مدرس کارگاه قصه‌گویی آموزش غیرمستقیم در قصه‌ها را روش موثری برای پیام‌رسانی بدون ایجاد مقاومت در ذهن هشیار شنونده دانست وخاطرنشان کرد: در قصه‌گویی می‌توانید هر آن‌چه را می‌خواهید به کودک خود بگویید وآموزه‌ها را از طریق یکی از شخصیت‌های داستان به او منتقل کنید.

وی همچنین ارتباط موثر بزرگ‌سالان با کودکان را از طریق قصه موثر دانست و افزود: کودکان با شنیدن قصه‌ها درس‌های ارزشمندی می‌گیرند و قدرت قصه در تفهیم مسایل به کودک بسیار زیاد است.

رحماندوست ادامه داد: کودک با شنیدن قصه دریچه‌ای نو پیش چشمانش گشوده می‌شود و همین امر باعث می‌شود به صورت غیرمستقیم پیام‌های قصه‌ را دریافت کند.

این شاعر و نویسنده ادبیات کودک در ادامه قصه‌گویی ساده را یکی از بهترین شیوه‌ها عنوان کرد و یادآور شد: در قصه‌گویی ساده باید جان کلمه را بیرون کشید و همین امر امکان خیال‌پردازی به مخاطب را ایجاد می‌کند و این خیال کودکان را به کتاب‌خوانی علاقه‌مند می‌کند.

رحماندوست با برشمردن فواید قصه گفتن برای کودکان گفت: ممارست کودکان در مهارت‌هایی نظیر گوش دادن، تجسم کردن تصاویر و خیال‌پردازی از جمله فایده‌های این هنر است.

این مدرس دانشگاه ادبیات کودک ادامه داد: وقتی داستان را به جای خواندن از روی کتاب، برای کودک تعریف می‌کنید آزاد هستید که از تخیل خود استفاده کنید و بعضی از کلمات را که حس می‌کنید برای کودک مناسب‌تر است درآن بگنجانید.


کارگاه تخصصی قصه‌گویی روز پنجشنبه 5 آذر در سالن اجتماعات مجتمع آفرینش کانون بندرعباس برگزارشد.



برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.


انتهای پیام/







اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

سروده‌های عاشورایی استعدادهای جوان در دومین ترانگیزان زیر 25 سال
چهارمین جشنواره مجازی کتابخوانی برگزیدگان خود را شناخت
طبیعتی دیگر به نام کودک و نوجوان
حکایت مثل «حرف خود را به کرسی نشاندن» چیست؟
بازار کتاب کودک و نوجوان نسبت به بزرگسال پر‌رونق‌تر است
برگزیدگان جایزه ادبی پروین در انتظار جوایز نقدی/ درگذشت رمان نویس آمریکایی
معافیت مالیاتی برخی کتابفروشان تهران/ ادغام دو جایزه ادبی بین المللی
ديدار كودكان كار با شاعر «صد دانه ياقوت»





۰۸ آذر ۱۳۹۴ - ۰۵:۰۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن