تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 19 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام جواد (ع):اعتماد به خدا بهاى هر چیز گرانبها است و نردبانى به سوى هر بلندایى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814591942




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

خواستار قانونمداري دستگاه هاي اجرايي هستيم


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: خواستار قانونمداري دستگاه هاي اجرايي هستيم
رئيس ديوان عدالت اداري گفت: اين ديوان، قانونمندي دستگاه هاي اجرايي را خواستار است و هدايت آن ها را به سمت قانون پيگيري مي كند.
به گزارش شبكه خبر به نقل از خبرنگار صداوسيما، آيت الله علي رازيني امروز در "همايش عدالت اداري، چالش هاي دادرسي اداري و راهكارها" گفت: "ديوان عدالت اداري"، دستگاه هاي اجرايي و اداري را در اجراي قانون كمك و از بي قانوني، جلوگيري مي كند.

رئيس ديوان عدالت اداري، با بيان اين كه "حوزه عمل در ديوان عدالت اداري از كل حوزه قضائي فراگيرتر است"، خاطرنشان كرد: تعداد مسائل مطرح شده در حوزه قضايي، به چند صد مورد مي رسد، اما اين مسائل در حوزه "ديوان عدالت اداري"، از چند هزار مورد بيشتر است.

رئيس ديوان عدالت اداري، با اشاره به اين كه "ادعاي عدالت در همه دستگاه ها وجود دارد، اما اغلب نظام ها، تحمل ايجاد چنين ديواني را ندارند"، افزود: قانون تشكيل شوراهاي دولتي كه همان ديوان عدالت اداري است، در سال 1338 در ايران تصويب شد، اما هرگز به مرحله اجرا در نيامد، اما اصول 170 و 172 قانون اساسي كه از افتخارات كشور و انقلاب است، براي رسيدگي به شكايت ها و تظلمات مردم از دستگاه هاي اداري ايجاد شده است و بر وجود "ديوان عدالت اداري" تاكيد مي كند.

آيت الله رازيني گفت: به علت تنوع موضوع ها و نبود آموزش در گذشته، اشتباه هاي زيادي صورت مي گرفت، اما با لازم الاجرا شدن قانون جديد ديوان عدالت اداري در سال 85 ، پيگيري مشكلات، آسان تر شده است.

رئيس ديوان عدالت اداري، با بيان اين كه "يكي از كارهاي ديوان عدالت اداري در هيئت عمومي، حل تعارضات شعب است"، افزود: همه موضوع ها مطرح شده در جلسه هاي هيئت عمومي در سال 86 مربوط به گذشته است و اين تعارض ها در شعبه هاي متشكل از سه نفر قاضي بر طرف شده است.

رازيني گفت: اين ديوان در همه موضوع ها به نظريه پردازي نياز دارد و آراي آن بايد در مجامع علمي كشور نقد شود.

رئيس ديوان عدالت اداري، از استادان دانشگاه و حقوقدانان خواست با نظريه پردازي در مسائل مختلف، قضات ديوان را در چگونگي اتخاذ راي، ياري كنند.

رازيني تاكيد كرد: اگر اين ديوان وظيفه خود را خوب انجام دهد، مسائل مهم كشور از راه ميانبر، حل مي شود.
 پنجشنبه 9 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 275]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن