واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۷ آبان ۱۳۹۴ (۱۵:۲ب.ظ)
رئيس دانشگاه صنعتي اميرکبير: اهداي جايزه مصطفي ظرفيت هاي کشورهاي اسلامي را آشکار مي کند موج-جايزه مصطفي (ص) جايزه عالي علم و فناوري است که هر دو سال يکبار به دانشمندان و پژوهشگران برتر جهان اعطا ميشود.
به گزارش خبرگزاري موج، اين جايزه به احترام نام پيامبر اعظم اسلام و به دليل تاکيد بسيار آن حضرت به علمآموزي، به نام يکي از القاب ايشان (مصطفي) به معناي برگزيده نامگذاري شده است.هدف از اعطاي جايزه مصطفي (ص) ترويج و تشويق علمآموزي و پژوهش در کشورهاي عضو سازمان همکاريهاي اسلامي (OIC) است.
سيد احمد معتمدي رئيس دانشگاه اميرکبير در رابطه با اين جايزه گفت:اين جايزه پيشگام توسعه روابط نهادهاي علمي و فناوري در کشورهـاي عضو OIC است و با تقويت ارتباط ميان دانشمندان و پژوهشگران مسلمان به تعالي علمي اين کشورهاي اسلامي کمک شاياني ميکند.
وي در رابطه با جايگاه جايزه مصطفي در جهان اسلام تصريح کرد:اين مدل جوايز ميتواند نقش بسيار موثري در علاقه مند کردن پژوهشگران، محققان و اساتيد کشورهاي اسلامي داشته باشد.
معتمدي ادامه داد:از سوي ديگر شناخت و همکاري بيشتر کشورهاي اسلامي در زمينههاي علمي از ديگر دستاوردهاي اين جايزه علمي است که ميتواند روابط کشورهاي اسلامي را تقويت کند.
رئيس دانشگاه اميرکبير در رابطه با اثرات مثبت اهداي جايزه مصطفي در جهان اسلام گفت: با اهداي اين جوايز باب همکاري بين محققان اسلامي در کشورهاي در حال توسعه ايجاد ميشود.
معتمدي اظهار کرد: اهميت اين موضوع تا بدان جاست که با وجود آنچه که در بين اذهان سراسر دنيا جا افتاده که کشورهاي در حال توسعه در زمينههاي علمي و پژوهشي حرف اول را نميزنند اما ظرفيت هاي عظيمي در کشورهاي در حال توسعه اسلامي وجود دارد که اهداي اين جايزه و جوايز مشابه آن ميتواند نقش موثري در مطرح کردن اين ظرفيت ها داشته باشد.
وي در رابطه با نقش اين جايزه در رشد و گسترش و جهش علمي در کشورهاي اسلامي گفت: نميتوانيم بگوييم اهداي اين جايزه تحول و جهش علمي عظيمي در کشورهاي اسلامي ايجاد ميکند؛ چراکه تحول بايد در درون خود کشورها اتفاق بيافتد اما قطعاً اهداي جوايز اين چنيني ميتواند در شناخت و توسعه علوم و تحقيقات علمي در اين کشورهاي اسلامي مؤثر باشد.
معتمدي در پايان خاطرنشان کرد: علاوه بر اين، در جشنواره خوارزمي پيشنهادي که به سازمان پژوهشها ارائه کردم اين بود که بخش بين المللي را در اين جشنواره باز کنيم و در اين حوزه هم به آثار و دستاوردهاي کشورهاي اسلامي توجه ويژه اي مبذول داشتيم.
گفتني است؛ جايزه مصطفي (ص) در تاريخ 4 دي با اهداي جوايزي به دانشمندان جهان اسلام در حوزههاي نانو، بيو، فناوري ارتباطات و اطلاع رساني و ساير علوم در تهران برگزار ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]