واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۵ آبان ۱۳۹۴ (۱۰:۴۲ق.ظ)
توسعه کانون هاي فرهنگي و تربيتي از مهم ترين برنامه هاي آموزش و پرورش است موج-معاون پرورشي و فرهنگي وزارت آموزش و پرورش گفت: مراکز دارالقرآن محل تجمع دانش آموزان نخبه قرآني است و در هر مرکز بين ۱۰۰ الي ۷۰۰ دانش آموز ميتوانند تحصيل کنند.
به گزارش خبرگزاري موج، حميدرضا کفاش در آيين افتتاحيه همايش کشوري مسوولان قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش سراسر کشور در شيراز، با اشاره به وجود ۶۵۰ مرکز دارالقرآن در سطح کشور، اظهار کرد: مشکل نيروي انساني اين مراکز حل شده و توسعه کمي و کيفي و تجهيز آنها از لحاظ امکانات هم مورد توجه قرار گرفته است.
وي يادآور شد:مراکز دارالقرآن محل تجمع دانش آموزان نخبه قرآني است و در هر مرکز بين ۱۰۰ الي ۷۰۰ دانش آموز ميتوانند تحصيل کنند.
کفاش گفت: در بخش فرهنگي و هنري تاکيد آموزش و پرورش بر توسعه کانونهاي فرهنگي تربيتي و اردوگاههاي دانش آموزي است که در حال حاضر دو هزار مورد از آنها در سراسر کشور وجود دارد و در دولت جديد نيز توسعه کمي و کيفي آنها مورد توجه قرار گرفته است.
رئيس سازمان دانش آموزي وزارت آموزش و پرورش بيان کرد: نيروي انساني کانونها تأمين شده و نسبت به گذشته اعتبارات بيشتري نيز به آنها تعلق گرفته است و تلاش مي کنيم در قالب برنامه ششم نيز امکانات بيشتري در اختيار آنها قرار دهيم.
معاون پرورشي و فرهنگي وزير آموزش و پرورش با بيان اينکه توسعه برنامه زيارت اوليها نيز مورد توجه قرار گرفته است، گفت: برنامه زيارت اوليها بازديد از مرقد مطهر امام رضا (ع) در مشهد براي دختران دوم دبيرستان است که تا به حال به مشهد نرفتهاند که طي سال جاري هفت هزار نفر به اين اردو اعزام شدهاند که دو هزار نفر از آنها مربوط به مهر و آبان بوده است و تا پايان سال اين مقدار افزايش پيدا خواهد کرد.
کفاش با اشاره به اينکه سال گذشته ۶۵۰ هزار دانش آموز در قالب اردوي راهيان نور به جبهههاي نبرد اعزام شدند، افزود: در برنامه سال جاري اعزام يک ميليون دانش آموزان به اردوي راهيان نور وجود دارد که تا به امروز ۲۵۰ هزار نفر از آنها اعزام شدهاند.
رئيس سازمان دانش آموزي وزارت آموزش و پرورش گفت: فراخوان پرسش رياست جمهوري درباره موضوع هسته اي نيز اعلام شده که دانش آموزان و خانوادههاي آنها، معلمان و دانشجو معلمان ميتوانند در قالب ارائه مقاله، پژوهش، نقاشي، سرود و از اين قبيل به پرسش پاسخ دهند و در مسابقه شرکت کنند و کنگره نهايي اين مسابقه نيز در اسفند برگزار خواهد شد.
وي درباره شبکه اجتماعي دانش آموزي نيز گفت: مراحل مطالعاتي اين شبکه به اتمام رسيده، قرارداد مربوطه با وزارت فناوري انجام شده و تمام اطلاعات دانش آموزان ممتاز نيز براي ورود به شبکه جمع آوري شده است و اميدواريم بتوانيم تا پايان سال اين شبکه را راه اندازي کنيم.
گفتني است؛ گردهمايي رئيسان، کارشناس مسوولان و کارشناسان ادارات قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش سراسر کشور در مدت دو روز در شيراز برگزار خواهد شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]