تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):براستى كه اين زبان كليد همه خوبيها و بديهاست پس سزاوار است كه مؤمن بر زبان خود م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819520697




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خروج پتروشیمی از بورس؛ معادل نابودی صنایع تکمیلی کشور است


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: خروج پتروشیمی از بورس؛ معادل نابودی صنایع تکمیلی کشور است


مدیرعامل اتحادیه سراسری صنایع پایین دستی پتروشیمی کشور گفت: خروج محصولات پتروشیمی از بورس معادل با وارد شدن لطمه های فراوان به صنایع تکمیلی و تبدیلی کشور است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر به نقل از خبرگزاری صدا وسیما، مسعود میرزایی با بیان اینکه طرح خروج محصولات پتروشیمی از بورس برای اعضای این اتحادیه و بخش تولیدی کشور هم علامت سؤال بزرگی است به نقل از وزیر صنعت افزود: اخیراً گفته شده است قراردادهایی با کارخانه هایی که تولید سنگین دارد، بسته خواهد شد اما گویا وزیر صنعت نمی داند که فعالیت این کارخانه ها چه میزانی از تولید و بازار را شامل می شود. او ادامه داد: وزیر صنعت نمی داند که عمده تولید با خود صنایع پایین دست و تولیدکنندگان است که البته ایشان هیچ راهکاری هم برای صنایع پایین دستی در نظر نگرفته است.

میرزایی با بیان اینکه بعد از جلسات فراوان با نمایندگان مجلس هنوز هم نتوانسته ایم کاری از پیش ببریم و به آنها بقبولانیم که وزیر صنعت بعد از خروج محصولات پتروشیمی از بورس مرحله بعدی را متصور نیست، افزود: اولین و کمترین لطمه ای که صنعت پتروشیمی کشور می خورد برداشته شدن نظارت از روی معاملات پتروشیمی و بازگشت شرایط تجاری این محصول به قبل از سال 88 و دوران رانت خواری و دلال بازی خواهد بود.

او با بیان اینکه وزیر صنعت برای دوران بعد از خروج پتروشیمی ها از بورس هیچ طرحی ندارد، گفت: همه مقامات عالی مملکت به حمایت از صنایع تبدیلی و تکمیلی اصرار دارند اما وزیر صنعت به این موضوع بی اعتنایی می کند و نمی داند که اولین آسیب این طرح به صنایع تکمیلی و تبدیلی وارد می شود. میرزایی افزود: تمام مجوزهایی که برای کارخانه ها صادر می شود با وزارت صنعت است و حتی تعیین ظرفیت و نوع مصرف هم از وظایف وزارت صنعت است و از اگر در این فرایند اشکالی ایجاد شود از سوی وزیر و معاونان اوست.

او ادامه داد: در بازاری که تمام خریداران از سوی وزارت صنعت و از طریق سایت بهین یاب معرفی می شوند اگر مشکلی وجود داشته باشد باید برای رفع اشکال تلاش کرد نه اینکه صورت مسئله پاک شود.

میرزایی برزی با بیان اینکه از سال 88 یک کارگروه تنظیم بازار آن هم به همت وزارت صنعت و پیگیریهای تشکلهای صنعتی تشکیل شده بود، افزود: متأسفانه سال های 92 تا 93 و در اوایل سال 94 شاهد افت شدیدی در بخش تولید این محصول هستیم و انتظار می رود تا پایان سال شاهد افت حداقل 50 درصدی این محصول باشیم که در نهایت به بیکاری و تعطیلی کارخانه ها خواهد انجامید. او با بیان اینکه از زمان فعالیت کابینه جدید کارگروه تنظیم بازارمنحل شد، ادامه داد: خروج پتروشیمی از بورس ممکن است برای صنایع بالا دستی دستاوردی داشته باشد و آنها را از پایگاههای نظارتی جدا کند که این هم در نگاه کلان به ضرر مملکت است اما طرح خروج از پتروشیمی ها نیز 100 درصد به ضرر صنایع پایین دستی خواهد بود.


دوشنبه ۴ آبان ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن