تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس از شما منكرى ببيند بايد با دست و اگر نتوانست با زبان و اگر نتوانست با قلبش آن ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815374725




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فرمانروای جاودان خانه دلهای عاشق


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: فرمانروای جاودان خانه دلهای عاشق
عاشورا امر به معارف دین است و نهی از انکار عملی در عین ریای ظاهر، نسبت به اصول حقیقت.


گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛  همه می‌دانیم که سید‌الشهدا در واقعه عاشورا شکست نخورد. او می‌خواست پرچم آزادگی را نه در یک عرض جغرافیایی خاص، بلکه در طول تاریخ برافرازد و از این روست  که باید گفت؛ عاشورا نه یک روز تمام شده که با بالا و پایین آمدن خورشید و کشته شدن حدود صد نفر لب تشنه به پایان رسیده باشد، بلکه یک مفهوم معنا‌بخش به زندگی است.

زنده نگه داشتن نام سید‌الشهدا کاری نیست که ما بخواهیم انجامش بدهیم، چه اگر نام او بر تارک تاریخ تا همیشه بلند است، این راز جزو حکمت‌های خداست. کار ما این است که در افسون این راز شناور باشیم و به قافله‌ای بپیوندیم که به سوی چکاد آسمان آزادگی در راه است.

عاشورا یک فرهنگ است نه یک اتفاق. این حرکت عظیم، نسبت وثیق و عمیق و پاینده‌ای با اصول اصیل دین اسلام دارد و از اساس دلیل پدیدار شدن عاشورا دیدار قلبی و متحولانه‌ی انسان‌ها با مکارم و معارف وَحیانی است. پنجمین خورشید از خیمه کهکشانی آل عبا، قیامی را به پا داشت که پنجه در نقوش مُشوّه و مشتبه پیدا شده بر آبِ برکه‌ی تفکر انداخت و ندای پنج اصل اساسی دین، وقتی در اقطار تاریخ پیچید که طنین آن از پاره شدن گلوی حضرت عشق بر آمد.

عاشورا امر به معارف دین است و نهی از انکار عملی در عین ریای ظاهر، نسبت به اصول حقیقت.
عاشورا آئینه‌ای از جیوه خون است در برابر اصول دین و در اولین مرتبه، قیام سید‌الشهدا نمادی از معاد است.

در سیمای عاشورا می‌توان معاد و ابد را دید چون این قیام، عوالم مثال و ایده‌آل را به هم پیوند داده و آسمان و زمین را مترادف هم کرده است.

اعتقاد به معاد یعنی این اعتقاد که هیچ کس به عدم نمی‌پیوندند، همه در محضر خدا احیا می‌شوند اما عده‌ای جنت مکان و عده‌ای دیگر جهنمی‌اند.

 این معاد جسمانی است، اما حرکت امام حسین (ع) معاد معنا را هم در همین جهان به شکلی دیگر نمادینه می‌کند. او با مرگ انقلابی‌اش به آفرینش مجددی از مفهوم زندگی دست می‌زند و با کشته  شدنش مرگ را می‌کُشد.

معاد معنوی یعنی چنان که می‌بینیم نه سالار شهیدان مُرده و نه یزید، این هر دو زنده‌اند اما یکی فرمانروای خانه قلب‌هاست و دیگری در تاریکخانه نفرت بشر، به حبس ابد محکوم شده است. 

عاشورا جاودانه خلق شده است و رسالت ما نه زنده نگاه داشتن آن بلکه زندگی کردن در آن است، زندگی کردن آنچنان که بدانیم برای ابد زندگی می‌کنیم و از همین رو فرصت کوتاه است! 

هیچ عملی از ما محو و فراموش نمی‌شود و اگر تاریخ تا بدین پایه در زنده نگه داشتن بازیگرانش تواناست، بدانیم که می‌مانیم و می‌بایست برای ثبت در تاریخ حرف زد و عمل کرد.


یادداشت از میلاد جلیل‌زاده


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/



اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

جملاتی از بزرگان تاریخ درباره عظمت امام حسین (ع)
علی مرادخانی:احیاء و حفظ آیین های اصیل دینی اولویت ما است
جشن اعتلاف بزرگ ورزش ایران با حضور چهره‌های هنری
پذیرایی متفاوت در هیات الزهرا(س) +عکس
پاك شدن گناهان كبيره با گريه بر امام حسين(ع)
زنگ ورود به ماه محرم در این استان طنین انداز شد
نبي‌اكرم چگونه از شهادت امام حسين(ع) به حضرت فاطمه (س) خبر داد؟





۰۱ آبان ۱۳۹۴ - ۱۹:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 8]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن