تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 28 تیر 1403    احادیث و روایات:  حضرت مهدی (عج):من وصىّ آخرين‏ ام، به وسيله من بلا از خانواده و شيعيانم دفع مى ‏شود
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1806868350




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بازیکن سالاری در فوتبال ایران


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
بازیکن سالاری در فوتبال ایران




با اینکه این روزها شائبه بازیکن سالاری در ورزش هایی مثل کشتی و والیبال هم به وجود آمده است اما قطعا باید فوتبال را ورزش اول ایران در پدیده بازیکن سالاری و تلاش برای برکنار کردن مربی بدانیم.











هفته نامه همشهری جوان: با اینکه این روزها شائبه بازیکن سالاری در ورزش هایی مثل کشتی و والیبال هم به وجود آمده است اما قطعا باید فوتبال را ورزش اول ایران در پدیده بازیکن سالاری و تلاش برای برکنار کردن مربی بدانیم؛ تلاش هایی که متاسفانه در بیشتر مواقع با کنار گذاشته شدن مربی و بهان دادن به بازیکنان یاغی به ثمر نشسته است.

سال کودتا: 1366

* قربانی: پرویز دهداری

* مقصران اصلی: 14 نفر از اعضای تیم ملی فوتبال


بازیکن سالاری در فوتبال ایران



14 نفر از اعضای باسابقه تیم ملی که عضو تیم در مسابقات مقدماتی جام جهانی 1986 بودند، علیه پرویز دهداری مربی وقت تیم ملی کوتا کردند و با امضای نامه ای از حضور در تیم ملی استعفا دادند و روزنامه ابرار که خبر این استفا را روز بعد منتشر کرد به تیراژ 100 هزار نسخه ای رسید.

احمد سجادی فتعح آبادی، پنجعلی، ناصر محمدخانی، مرتضی فنونی زاده، چنگیز، شاهین بیانی، شاهرخ بیانی، مهدی ابطحی، مرتضی یکه، ضیا عربشاهی، اصغر حاجیلو، فرشاد پیوس و حمید درخشان این 14 نفر بودند.

بازیکنان کودتاچی با حکم فدراسیون فوتبال سه ماه از حضور در رقابت های فوتبالی محروم شدند و ستاره های جوانی مثل عابدزاده و مرفاوی که جایگزین آنها شدند، در نهایت جای خالی کودتاچیان را پر کردند و حتی جوانانی که دهداری به تیم ملی معرفی کرد، موفق شدند رتبه سوم جام ملت های آسیا در سال 1988 را کسب کنند اما چند وقت بعد تماشاگرانی که تحمل قهر ستاره هایشان را نداشتند، در روز برفی بازی ایران و ژاپن در استادیوم آزادی به سمت دهداری، معلم اخلاق گلوله های برفی پرت کردند. آقا معلم استعفا داد و سه سال بعد به خاطر عارضه کلیوی فوت کرد و کودتاچیان به تیم ملی برگشتند.

سال کودتا: 1373

* قربانی: ولادیسلاو بگوویچ

* مقصران اصلی: حمید درخشان، ناصر محمدخانی، محمد پنجعلی


بازیکن سالاری در فوتبال ایران



بعد از جدایی علی پروین از پرسپولیس و رفتنش به تیم ملی، امیر عابدینی سراغ یک مربی اسلوونیایی به نام ولادیسلاو بگوویچ رفت تا پرسپولیسی ها بعد از 18 سال دوباره شاهد یک مربی خارجی روی نیمکت شان باشند.

بگوویچ که تیم مسن و دهه شصتی پرسپولیس را تحویل گرفته بود با شعار جوانگرایی در قرمزها به این تیم آمد. در شروع کار، بگوویچ عذر بازیکنانی مثل درخشان، پنجعلی و محمدخانی را خواست و جایشان را با چند خرید جدید پر کرد.

از فردای کنار گذاشتن سه ستاره مسن تیم، نفوذ آنها روی بازیکنان دیگر و برخوردهای تنش آمیز بازیکنان با مربی خارجی شان شروع شد. مربی اسلوونیایی که برای اولین بار در 20 خرداد 72 روی نیمکت پرسپولیس نشسته بود، بعد از 19 روز، بدون هیچ اطلاعی ناگهان چمدانش را بست و غیب شد.

حدس زدن جایگزین او روی نیمکت پرسپولیس کار چندان سختی نیست؛ حمید درخشان به عنوان سرمربی انتخاب شد و محمدخانی و پنجعلی هم دستیارهای او در تیم بودند؛ یعنی دقیقا همان بازیکنانی که تا دو هفته قبل از تیم کنار گذاشته شده بودند.

سال کودتا: 1377

* قربانی: ایویچ

* مقصران اصلی: فدراسیون وقت فوتبال


بازیکن سالاری در فوتبال ایران



چند روز قبل از سفر تیم ملی نسل 98 به ایتالیا، فدراسیون فوتبال جلال طالبی را به عنوان مدیر فنی به تیم اضافه می کند. ظاهرا فدراسیون فوتبال و دولت وقت تصمیم شان را گرفته بودند که در جام جهانی حتما یک مربی ایرانی روی نیمکت تیم ملی بنشیند تا نمایش ملی گرایانه تری داشته باشیم.

تصمیم اضافه شدن جلال طالبی به تیم هم به خاطر این گرفته شده بود که با اولین اشتباه، عذر ایویچ را بخواهند و آقای مدیر فنی را جانشین او کنند؛ فرصتی که با شکست 1-7 تیم ملی از رم به دست آمد.

در آن بازی دوستانه ایویچ به باتجربه های تیم مثل خاکپور می گوید ترکیب اصلی تیم برایم مشخص است و می خواهم بازیکنان جدید را در پست های تازه ای امتحان کنم اما چند ساعت بعد از شکست با تماس تلفنی با آقای مدیر فنی، اختیار تیم را به او می سپارند و ایویچ صبح فردای باخت به رم از شاگردانش خداحافظی می کند و حسرت نشستن روی نیمکت یک تیم در جام جهانی برای مربی کروات ابدی می شود؛ حسرتی که هنوز هم بازیکنان آن نسل با آه از آن یاد می کنند.

سال کودتا: 1378

* قربانی: ناصر حجازی

* مقصران اصلی: جواد زرینچه، پرویز برومند


بازیکن سالاری در فوتبال ایران



20 اردیبهشت 1378 بود که استقلال در بازی برابر سایپای حمید علیدوستی، بازی 3-1 برده را با شکست 3-4 عوض کرد تا ناصر حجازی شبانه از سرمربیگری آبی ها کنار گذاشته شود و جواد زرینچه و ابراهیم طالبی به طور موقت روی نیمکت استقلال بنشینند.

ناصر حجازی تا زمان مرگش هم هیچ وقت از این ادعا که اسیر کم فروشی بازیکنانش در آن بازی شده، کوتاه نیامد. گل های بدی که آن روز پویز برومند از بهنام ابوالقاسم پور خورد و البته جواد زرینچه، مهمترین متهمان آن بازی از نظر رسانه ها و ناصر حجازی بودند.

روایت آن روز ناصر حجازی از بازی جالب است: «وقتی 3-1 برده پیش افتادیم به حاجیلو گفتم به زرینچه اشاره کند برود در خط دفاعی و تکان نخورد اما زرینچه جواب می دهد من پیستون راستم و از جایم تکان نمی خورم. اگر ناراحتی تعویضم کن. بعد از بازی شروع به اعتراض به پرویز برومند کردم که گفت «خودت ببین تا فردا مربی تیم می مانی، بعد حرف بزن!» هر چند بعدها جواد زرینچه و پرویز برومند از بهنام ابوالقاسم پور دستخط گرفتند که با او ساخت و پاخت نکرده اند اما مرحوم حجازی هم تا آخر عمر پای حرف هایش درباره کودتای بازیکنان ماند.

سال کودتا: 1378

* قربانی: افشین قطبی

* مقصران اصلی: شیث رضایی، محمدرضا مامانی


بازیکن سالاری در فوتبال ایران



هنوز چهار هفته از شروع پرسپولیس افشین قطبی نگذشته بود که شیث رضایی بازیکنان باتجربه تیم مثل نیکبخت، عباس آقایی و محسن خلیلی را جمع کرد تا در جلسه ای با حبیب کاشانی از سختی های کار با قطبی بگویند؛ چرا که آقای حاشیه اعتقاد داشت قطبی مربی خوبی نیست و باید اخراجش کرد.

او دو هفته بعد، پس از تعویض اش در بازی با فجرسپاسی، روبروی دوربین های تلویزیونی مشکلاتش با قطبی را رسانه ای کرد و تبدیل شد به سمبل کودتا علیه قطبی.

بعد از مدتی محمدرضا مامانی هم به دارودسته شیث اضافه شد. گفته می شد بازیکنان یاغی به هم سپرده اند که به محسن خلیلی که طرفدار قطبی بود و البته بهترین گلزن تیم، پاس ندهند.

اوج اختلافات هم یک روز در جلسه باشگاه بالا گرفته بود که مامانی جلو تمام بازیکنان به قطبی طعنه زده بود که تو سرجوخه هم نیستی، چه برسد به امپراتور. همزاد پرحاشیه اش شیث هم در رختکن تیم لپ تاپ قطبی را چند تکه کرده بود.

بالاخره شکست سنگین روبروی استقلال اهواز کار خودش را کرد و دو بازیکن پرحاشیه پرسپولیس در نیم فصل دوم فصل 87 اخراج شدند تا تیم قطبی در پایان فصل قهرمان لیگ شود.







تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن