تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سكوت مؤمن تفكر و سكوت منافق غفلت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830301258




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

در تئاتر دنیا گروه به‌جای فرد مطرح می‌شود/ ۲ سال زمان نیاز داریم


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: دبیر جشنواره تئاتر فجر به مهر گفت:
در تئاتر دنیا گروه به‌جای فرد مطرح می‌شود/ ۲ سال زمان نیاز داریم

سعید اسدی


شناسهٔ خبر: 2938594 - سه‌شنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۴ - ۰۷:۳۳
هنر > تئاتر

دبیر سی و چهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر درباره دستاوردهای حضور در فستیوال بین‌المللی ادینبورگ توضیحاتی ارائه داد. سعید اسدی درباره دستاوردهای سفرهای خارجی خود به ویژه حضور در فستیوال بین‌المللی ادینبورگ اسکاتلند به خبرنگار مهر گفت: این سفر دارای دو وجه بود که وجه اول شرکت در برنامه‌ای به نام ممنتوم بود که طی آن ساختار برگزاری فستیوال ادینبورگ، نوع مدیریت آن، نحوه شرکت گروه‌ها و سازماندهی فستیوال معرفی می‌شد.

وی با تاکید بر اینکه این اتفاق خوبی است که بتوان از نزدیک با ساختار و بخش‌ بندی‌های چنین فستیوال بزرگ جهانی آشنا شد، ادامه داد: وجه دوم هم درک این نکته بود که در تئاتر دنیا مارکتینگ و بازار تئاتر بسیار مهم است. در تئاتر جهان واسطه‌ها نظیر فستیوال‌ها و رخدادهای تئاتری برای گروه‌ها فضای لازم جهت برقراری ارتباط را فراهم می‌کنند و یکی از نتایج خوب حضور در فستیوال بین‌المللی ادینبورگ، آشنایی از نزدیک با نظام مدیریتی این فستیوال مهم بود.  

دبیر جشنواره سی و چهارم تئاتر فجر درباره ایجاد تغییراتی در این جشنواره تئاتر بر اساس مشاهدات و دستاوردهای به دست آمده از حضور در فستیوال بین‌المللی ادینبورگ، یادآور شد: اگر بخواهیم تغییراتی را در جشنواره تئاتر فجر با توجه به نحوه برگزاری فستیوال ادینبورگ ایجاد کنیم، باید با توجه به شرایط بومی، اقتصادی و اجتماعی ما باشد که ایده‌های خوبی در این زمینه به دست آورده‌ام. البته اجرای این تغییرات نیاز به کار مطالعاتی و برنامه ریزی زمان‌بر دارد.

اسدی با اشاره به حضور در نشست‌های گفتگوی فستیوال بین‌المللی ادینبورگ، اظهار کرد: ما در آن نشست‌ها ظرفیت‌های تئاتر ایران را معرفی کردیم. همچنین یکی دیگر از اهداف ما، فراهم کردن شرایط حضور گروه‌های ایرانی در فستیوال ادینبورگ و رخدادهای بین‌المللی بود. ما در گفتگوها و نشست‌های مذکور تنها شنونده نبودیم و چشم‌انداز تئاتر ایران را ارائه دادیم. حتی در مطبوعات اسکاتلند این نکته منتشر شد که تئاتر ایران هم می‌تواند برای تئاتر جهان پیشنهاد داشته باشد.

وی افزود: در فستیوال ادینبورگ امکان ارتباط با هنرمندان تئاتر سراسر جهان وجود دارد و از این رو به معرفی ظرفیت‌های تئاتر ایران پرداختیم. برای برخی از هنرمندان که با تئاتر ایران آشنا نبودند، شناخت این ظرفیت‌ها و استعدادهای جوانی که در تئاتر ایران وجود دارند، بسیار جالب بود و  اشتیاق همکاری با گروه‌های ایرانی در گروه‌های خارجی وجود داشت.

این مدرس تئاتر و دبیر جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر یکی از دستاوردهای مهم حضور در فستیوال بین‌المللی ادینبورگ را درک موضوع سازمان‌دهی گروه‌های تئاتری معرفی کرد و توضیح داد: در تئاتر جهان هدف گروه تنها به صحنه بردن یک اثر نمایشی نیست بلکه تئاتر برای آن‌ها به مثابه یک کالای فرهنگی برای عرضه به جهان است و اینکه هویت بصری خود را چگونه ارائه دهند. در فستیوال ادینبورگ بسیاری از کارهایی که در بخش جنبی فستیوال اجرا می‌شوند با هزینه شخصی گروه‌ها تولید شده‌اند اما این امکان برای حضور در فستیوال‌ها و تورهای جهانی برای‌شان فراهم می‌شود.

‌اسدی درباره این نکته که هنوز جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر نتوانسته بستر مناسبی برای حضور گروه‌های ایرانی در فستیوال‌ها و تورهای بین‌المللی ایجاد کند، تأکید کرد: بین‌المللی بودن یک جشنواره نیاز به تعریف یک ساختار استاندارد دارد که تعریف این ساختار زمان‌بر است. بین‌المللی بودن را باید در یک چشم‌انداز چندساله تعریف کنیم و به سوی آن چشم‌انداز پیش برویم که این روند نیازمند همکاری بخش‌های دولتی و همچنین غیردولتی است.  

وی متذکر شد: متأسفانه در تئاتر ایران طرح‌ها و ایده‌های خوب به دلیل نبود برنامه ریزی و چشم‌انداز چندساله، با اجرایی بد از بین می‌روند.

دبیر جشنواره سی و چهارم تئاتر فجر اعلام کرد که در این دوره از جشنواره بازار تئاتر به معنای معمول آن، وجود نخواهد داشت ولی شرایط برقراری ارتباط گروه‌های تئاتر ایران با مدعوین و مدیران کمپانی‌های بین‌المللی تئاتر فراهم خواهد شد.

اسدی با بیان اینکه پیش از ما دوستان بسیاری برای بین‌المللی شدن جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر تلاش کرده و زحمت کشیده‌اند، افزود: ما آغازکننده جریان بین‌المللی شدن تئاتر فجر نیستیم بلکه فقط قصد داریم با ارائه ایده‌هایی جدید، آن را احیاء کنیم.  

این مدرس و فعال عرصه آکادمیک تئاتر ایران تصریح کرد: در تئاتر ایران مفهوم و هویت گروه و کمپانی تئاتر، مغفول مانده است و اگر گروه و کمپانی تئاتری سازماندهی نشوند، جشنواره تئاتر فجر نمی‌تواند به معنای واقعی بین‌المللی باشد. در تئاتر ایران این فرد است که معرفی می‌شود اما در فستیوال ادینبورگ و تئاتر جهان، این گروه و کمپانی تئاتر است که معرفی می‌شود. باید در تئاتر ایران هم این سازماندهی انجام شود تا گروه‌های تئاتر ایران به گروه‌های تئاتر و فستیوال‌های بین‌المللی معرفی شوند.

وی ادامه داد: این یک کار دامنه‌دار مدیریتی است و جامعه تئاتر هم باید هویت‌یابی گروهی را بیشتر درک کند. ما امسال فضاسازی و زمینه‌ای را در حد مقدور در جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر در این زمینه، فراهم می‌کنیم ولی این اقدام نمی‌تواند کامل باشد و نیازمند این است که در سال‌های آینده از سوی دوستان دیگر پیگیری شود.

اسدی در پایان تأکید کرد: نباید گمان کنیم که این دستاوردها و سازماندهی گروه‌ها و کمپانی‌های تئاتری ایران و ایجاد فضا و شرایط مناسب برای معرفی آن‌ها در جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، ۶ ماهه محقق خواهد شد بلکه دست‌کم زمانی ۲ ساله نیاز است.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 224]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن