واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۵ مهر ۱۳۹۴ (۱۳:۹ب.ظ)
افتتاح دبيرستان بانک ملت در سنقر کرمانشاه با حضور مدير عامل بانک ملت موج - دبيرستان پسرانه ۱۵ کلاسه بانک ملت در شهرستان سنقر استان کرمانشاه با حضور علي رستگار، مدير عامل و محمد بيگدلي، رئيس هيات مديره بانک ملت، معاون آموزش و پرورش استان، معاون سازمان توسعه، تجهيز و نوسازي مدارس و جمع ديگري از مديران ارشد استان و شهرستان به بهره برداري رسيد.
به گزارش خبرگزاري موج، مدير عامل بانک ملت در آيين گشايش اين مدرسه که با حضور ۱۴۵ دانش آموز دبيرستاني انجام شد اعلام کرد که اين بانک در سال آينده نيز نهضت مدرسه سازي را ادامه خواهد داد.
علي رستگار با بيان اين نکته که براي تحقق اهداف نهضت مدرسه سازي همه بايد تلاش کنند، اظهار کرد: مدرسه سازي مربوط به يک سازمان يا گروه نيست، بلکه يک تلاش جمعي و همت همگاني را مي طلبد.
وي ادامه داد: مدرسه هاي ساخته شده از سوي بانک ملت يک گام کوچک در اين راستا بوده اند که البته اين گام استوار و ادامه دار خواهد بود.
مدير عامل بانک ملت از علاقه خود به مدرسه سازي و دانش آموزان سخن گفت و افزود: تا پايان سال گذشته ۵۲ مدرسه با مشارکت بانک ملت احداث و تکميل شده است و ۱۱ باب مدرسه هم ظرف چند ماه آينده آماده تحويل خواهد بود که تعداد مدارس احداث شده از سوي بانک را به عدد ۶۳ خواهد رساند.
وي با بيان اين نکته که دبيرستان بانک ملت در شهرستان سنقر نخستين مدرسه از ۱۱ مدرسه ياد شده است، گفت: ساخت سه مدرسه ديگر نيز در سال ۹۵ نهايي شده است و اميدواريم که تعداد مدارس بيشتري در سال آينده نسبت به سال هاي قبل احداث شود.
رستگار تاکيد کرد: بانک ملت متعلق به مردم است و وظيفه خود مي داند در هر حوزه اي که خدمتي به مردم محسوب مي شود از جمله مدرسه سازي، حضور فعالي داشته باشد.
به گفته وي، وجود دانش آموزان بااستعداد و نسل باهوش به دست اندرکاران بانک ملت در ادامه نهضت مدرسه سازي قوت قلب مي دهد.
مهندس نظري، مديرکل سازمان توسعه، نوسازي و تجهيز مدارس استان کرمانشاه هم در اين مراسم اظهار کرد: دبيرستان بانک ملت در شهرستان سنقر، يکي از ۱۰ پروژه نيمه تمام دولتي بود که به دليل نبود اعتبار لازم، نيمه تمام مانده بود ولي خوشبختانه به همت بانک ملت به بهره برداري رسيد.
وي با بيان اين نکته که دبيرستان بانک ملت در زميني به مساحت حدود ۴۷۰۰ متر مربع و با زيربنايي نزديک به ۲۲۰۰ متر مربع احداث شده است، گفت: اين دبيرستان با اعتباري بالغ بر ۲۰ ميليارد ريال به مرحله بهره برداري رسيد که بيش از ۸ ميليارد ريال آن از سوي بانک ملت تامين شد.
مهندس نظري، اين دبيرستان را دومين پروژه مدرسه سازي بانک ملت در سطح استان کرمانشاه خواند که بانک هاي ديگر را به حضور در اين عرصه ترغيب کرده است.
دکتر حيدري، معاون برنامه ريزي و پژوهش اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه، هم در سخناني، با قدرداني از بانک ملت به دليل مشارکت فعال در امر مدرسه سازي و توجه به بحث تعليم و تربيت، اظهار کرد: خيران مدرسه ساز يک الگو در کشور هستند و بانک ملت نيز در سال هاي اخير، با ساخت ۶۳ مدرسه نام خود را به عنوان يکي از بزرگ ترين خيران مدرسه ساز مطرح کرده است.
وي بانک ملت را از پيشگامان نهضت مدرسه سازي در کشور خواند و ادامه داد: خوشبختانه اين بانک اقدامات ارزشمندي را در راستاي ايفاي مسووليت هاي اجتماعي خود انجام داده که مدرسه سازي هم از جمله اين اقدامات ارزشمند است.
مهندس مسلمي، معاون سازمان توسعه، تجهيز و نوسازي مدارس کشور، نيز آموزش علم و توسعه دانش را تنها راه رسيدن به توسعه پايدار خواند و گفت: بانک ملت از سال ۸۸ به صورت جدي با ساخت دو مجتمع بزرگ آموزشي شبانه روزي در جنوب استان کرمان وارد بحث مدرسه سازي شده و به شکوفايي استعدادهاي دانش آموزان مناطق محروم کشور کمک شاياني کرده است.
وي با اشاره به ساخت بيش از ۵۰ مدرسه در مناطق محروم کشور از سوي بانک ملت، اعلام کرد که ۱۰ مدرسه ديگر احداث شده با مشارکت اين بانک نيز تا دهه فجر امسال به بهره برداري خواهد رسيد.
مسلمي با قدرداني از تمامي مديران و کارکنان بانک ملت افزود: خوشبختانه اين بانک اعلام آمادگي کرده است که نهضت مدرسه سازي را ادامه دهد تا بستر مناسب براي شکوفايي استعدادهاي اين مرز و بوم فراهم شود.
بر اساس اين گزارش، در مراسم گشايش دبيرستان پسرانه بانک ملت در شهرستان سنقر استان کرمانشاه، دکتر مسعود غلامپورراد و دکتر محمود محمديان مشاوران مديرعامل، توحيد اسدي مدير امور ناحيه دو، رشيد خضري رئيس اداره کل دفتر مديريت و روابط عمومي، هادي سپانلو رئيس اداره کل سازمان و بهبود روش ها، پرويز حکمت پناه رئيس اداره کل تدارکات و نظري نيا مدير شعب بانک ملت در استان کرمانشاه همچنين جمعي از خيران مدرسه ساز استان نيز حضور داشتند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]