تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):مومن همانند دو کفه ترازوست. هرگاه به ایمانش افزوده گردد، به بلایش نیز افزوده می ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1825997474




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خلاقیت های مارتین اسکورسیزی در 11 سالگی


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
خلاقیت های مارتین اسکورسیزی در 11 سالگی




«خیابان‌های پایین‌شهر» مارتین اسکورسیزی همان قدر دور و دست‌نیافتنی شده‌اند که دیوارنوشته‌های حلقه‌گلی متروها، کانزاس سیتیِ «ریئل مکس»، و تیم قهرمان «متز» در زمان حضور یوگی برا.





وب سایت مجله فیلم - ترجمه‌ی رضا حسینی: «خیابان‌های پایین‌شهر» مارتین اسکورسیزی همان قدر دور و دست‌نیافتنی شده‌اند که دیوارنوشته‌های حلقه‌گلی متروها، کانزاس سیتیِ «ریئل مکس»، و تیم قهرمان «متز» در زمان حضور یوگی برا. در حالی که فیلم سال ۱۹۷۳ اسکورسیزی، که فعالیت‌هایش را با آن آغاز کرد، حالا به قدمتی بیش از چهل سال دست یافته است، خود اسکورسیزی گذشته را تکرار نکرد، یا در دام و محیط زمخت فیلم‌های گنگستری نیویورکی‌اش گرفتار نشد. او بعد از آن از ایدیث وارتن اقتباس کرد، داستان‌های زندگی دالای لاما، هاوارد هیوز و مشتی از ستاره‌های راک و بلوز را روایت کرد، و حتی به‌نوعی فیلمی بر اساس قهرمان سینمایی‌اش ژرژ ملیِس ساخت. دو سال پیش هم گرگ وال استریت یک بار دیگر شهرت و آوازه‌ی اسکورسیزی به عنوان کارگردانی را برجسته و تقویت کرد که تقریباً از همه‌ی هم‌دوره‌هایش وسعت نظر بیش‌تری دارد و کارنامه‌اش طیف گسترده‌تری از فیلم‌ها را در بر می‌گیرد.



حماسه‌ی «شهر جاودان»



از این رو، مجموعه استوری‌بردهایی که در این‌جا می‌بینید و شامل پنج عکس می‌شوند، تصاویری «پرده عریض» از فیلم حماسی رومی خیالی با عنوان «شهر جاودان» هستند که مارتین اسکورسیزی آن‌ها را در یازده‌سالگی کشیده است؛ تصاویری که به ما نشان می‌دهند قوه‌ی تخیل او همیشه فراتر از خیابان‌های تنگ و باریک ایتالیای دوران کودکی‌اش به پرواز درمی‌آمده است.


حماسه‌ی «شهر جاودان»



اسکورسیزی یازده‌ساله فیلم «سیسیل بی. دمیل»وارش را به عنوان «داستانی خیالی از دربار و شاهزادگان روم باستان» توصیف می‌کند و با این‌که اسم شخصیت‌هایش را برملا نمی‌کند اما بازیگران فیلمش را دقیقاً انتخاب کرده بود، از جمله مارلون براندو، ریچارد برتن، ویرجینیا مِیو و الک گینس. او در این میان و در مقایسه با ستارگانش، نقش چشم‌گیرتری را در ساخت این فیلم برای خودش در نظر گرفته بود: تهیه‌کننده و کارگردان. این نقاشی‌ها که در مجموعه‌ی گفت‌وگوهای دیوید تامسن با عنوان «اسکورسیزی به زبان اسکورسیزی» منتشر شده‌اند، جزییات شگفت‌انگیزی دارند که نگاه استثنایی و زود شکوفاشده‌ی اسکورسیزی در خصوص ترکیب‌بندی نماها و چشم‌اندازهای دراماتیک – که ویژگی آثار او در بزرگ‌سالی است - را نشان می‌دهند.


حماسه‌ی «شهر جاودان»



کارگردان فیلم‌هایی چون راننده تاکسی و رفقای خوب که دارای ترکیب‌بندی‌های به‌شدت دقیق و وسواسی هستند، درباره اهمیت استوری‌برد در جریان فیلم‌سازی‌اش حرف‌های زیادی برای گفتن دارد (استوری‌بردهای دستی او برای راننده تاکسی پیش از این منتشر شده). به عقیده‌ی او «استوری‌بردها راهی برای تصویر کل فیلم پیش از شروع فیلم‌برداری هستند؛ که نشان می‌دهند چه‌طور می‌توانم صحنه‌ای را اجرا کنم و چه‌طور باید از آن به صحنه‌ی بعد بروم.» در حالی که خیلی از کارگردان‌ها ممکن است ادعاهای مشابهی درباره این ابزار مهم تولید و فیلم‌سازی داشته باشند، اسکورسیزی علاقه و توجه‌اش به این مهارت و کارایی استوری‌برد را این طور توضیح می‌دهد: «طراحی و نقاشی با مداد کار مورد علاقه‌ی من است. خطوط مداد اثر و نقش کمی روی کاغذ به جا می‌گذارند، بنابراین اگر از استوری‌برد فتوکپی تهیه شود، چیزی را از دست می‌دهد. من به تصاویر اریژینالم مراجعه می‌کنم تا با دیدن خطوط مدادی کشیده‌شده، ایده‌ای را به یاد بیاورم که در زمان خلقش در ذهن داشته‌ام.»


حماسه‌ی «شهر جاودان»



اگر مارتین اسکورسیزی بعد از سال‌ها هوس کند دوباره نگاهی به این پروژه بیندازد، و حتی در شرایطی آن را دست بگیرید، پیش از هر چیز مجبور است گروه بازیگرانش را دوباره انتخاب کند؛ و با توجه به این موضوع که استوری‌بردهای هر فیلمش را چه‌قدر با دقت و اعتمادبه‌نفس روی کاغذ می‌آورد، این فیلم‌ساز ۷۲ساله احتمالاً به این نتیجه خواهد رسید که باید خیلی روی این طرح‌های سینمایی دوران کودکی‌اش کار کند.


حماسه‌ی «شهر جاودان»




حماسه‌ی «شهر جاودان»









تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۴ - ۰۷:۱۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن